Udskrivning: Kontrol Tips

Check Udskrivningssoftwaren

Hvis du foretrækker at udskrive dine egne checks i stedet for at bestille en kasse med fortrykte checks, check udskrivning software kan gøre dette muligt. At finde en check udskrivning program, der passer til dine individuelle behov vil afhænge af, hvad du har brug for at udskrive checks til. Hvis du har brug for høj sikkerhed og business kvalitetstjek udskrevet, vil du ønsker at gå med et stykke kontrol udskrivning software, der giver dig mulighed for at udskrive checks anvender magnetisk blæk, vandmærke, MICR kodning og andre sikkerhedsfunktioner. Hvis du bare udskrive checks til personlig brug, kan et finansielt program som Microsoft Money eller Quicken / Quickbooks bruges som en check udskrivning program samt væsentlige udgør gratis kontrol udskrivning software indbygget i. Ofte virksomheder, der gør disse programmer også tilbyder specialpapir til at udskrive checks fra deres software på, for en mere professionelt udseende.

Business Check Printing

Hvis du har en virksomhed checkkonto, er det vigtigt at have den rigtige type kontrol af din check skrivning behov. Business Check udskrivning kan variere fra den typiske tegnebog størrelse check, til et skrivebord størrelse tre-til-en-side checkhæfte, at fortrykt computer papir, som du kan udskrive dine egne checks. Checks Forretning bør virkelig passer til dine egne behov, så det er vigtigt at sikre, at du får kontrol, der giver mening for dig. Hvis du ikke har planer om at skrive mange checks, eller hvis du ikke har brug for mulighed for at udskrive dine egne checks via et computerprogram, kan en tegnebog størrelse checkhæfte være alt hvad du behøver til din konto. Kom checks trykt med dit firmanavn (og derefter indstille din konto, så mere end én person kan trække på det) kan være en nem måde at organisere din virksomhed checkkonto.

MICR Check Printing

MICR står for Magnetisk Character Ink Recognition, og det er en form for kodning, der ofte anvendes af bankerne. De kantede tal i kraftig sort blæk i bunden af ​​kontrollen er MICR numre, og den magnetiske blæk, der bruges til at udskrive dem kan læses af særlige scannere. Disse numre kan programmeres til at indeholde en masse oplysninger, og de er let scannes og læst af den særlige bank maskiner. MICR kontrol udskrivning kan ske ved hjemmet eller små Business Check forfattere, men kræver særlig magnetisk toner. Kun nogle få printere kan acceptere denne type toner, og det kan ikke anvendes i inkjet-printere. Det er også vigtigt, når du laver din egen MICR kontrol udskrivning, at du tager en prøve af udskrevne checken i din bank for en test læse - nogle hjem magnetiske blæk ikke registrere godt på forskellige bankers udstyr.

Finde en check Udskrivning Company

Hvis du har brug for at få kontrol trykt til din personlige brug eller til din virksomhed, kan du finde mange forskellige kontrol trykning selskab valg online. Mange virksomheder giver dig mulighed for at bestille checks online ved at indtaste dit routing og kontonummer på deres site - disse selskaber vil derefter kontrollere gyldigheden af ​​kontoen og udskrive dine checks i henhold til dine specifikationer. En anden måde at få deluxe kontrol udskrivning er at bruge det selskab, der er anbefalet af din ryg. Ofte vil bankerne kontrakt med en stor check udskrivning selskab (to store selskaber er Deluxe og Clarke amerikansk), og du kan bestille dine checks via bank eller bankens hjemmeside. Andre, mindre kontrol trykkerier også tilbyde deres tjenester på internettet, så det betaler sig at se sig omkring for at finde den bedste deal (samt selskabet med en check mønster du kan lide).

Payroll Check Printing

Der er et par forskellige måder at gøre din lønningslisten kontrol udskrive en nem og omkostningseffektiv bekende. En måde er at indgå kontrakt med en lønningslisten kontrol trykning selskab, som Paychex, ADP eller eventuelle lokale virksomheder. Dette kan være en nem måde at løse din lønningslisten kontrol trykning problem, især hvis du ikke har ressourcer til at afsætte personale til en lønningslisten afdeling. Disse virksomheder også holde styr på din lønningslisten oplysninger, der gør skat tid lettere. En anden måde at tage sig af lønsummen er at bruge lønningslisten kontrol udskrivning software. For små virksomheder, en fremragende program til dette formål er Quickbooks. Dette program kan hjælpe dig med at holde styr på din løn samt udskrive dine egne lønningslisten kontrol internt. Quickbooks selv tilbyder checks, der kan køre gennem printeren, for et professionelt touch.

Spare penge på Check Printing

Check udskrivning kan være dyrt, især hvis du får speciale kontrol. Ofte kan kontrollen trykning selskab, der er tilbudt via din bank ikke være den billigste sted at få dine checks udskrevet. For eksempel kan en kasse med checks, der tilbydes gennem et selskab tilknyttet din bank koste omkring $ 20 (Clarke American, en kasse med 150 dublettjek). Hvis du er en ny kunde, kan den samme kasse af kontrollen være mindre end $ 10, herunder skibsfart, på en anden ikke-tilknyttet virksomhed som kunstneriske Kontrol eller checken Gallery. Det er en forskel på 50% - og satserne kan ændre sig endnu mere med flere kasser checks bestilt. For personlig check udskrivning, er det vigtigt at shoppe rundt, før der træffes beslutning om hvilke tjekke selskab vil fylde din check ordre.

Typer af Check Printing

Hvis du har en checkkonto, chancerne er du har haft nogle kontroller udskrives. Selvom dagens lønkonti har normalt enten et betalingskort eller check, kort knyttet til dem, er der stadig nogle tilfælde, hvor du skal bruge et papir afkrydsningsfeltet for at trække penge fra din konto. Der er flere forskellige former for kontrol udskrivning til rådighed for at opfylde dit checkhæfte behov. Wallet kontrol (også kendt som et checkhæfte) er den traditionelle type kontrol, der er udstedt med en personlig checkkonto, og de kan være præget med dit navn, adresse, telefonnummer eller anden identifikation. Duplicate kontrol har samme størrelse som pung kontrol, men de omfatter en selvkopierende kopi af din check, der er lavet, når du skriver check ud. De er gode til at holde dit checkhæfte afbalanceret, som du altid vil have en kvittering for enhver kontrol, du skriver ud. En tredje form for kontrol udskrivning er desk checkhæfte - denne bog er større, typisk i et ringbind, og har tre kontroller til en side, sammen med stumper, så du kan optage noter om det beløb, skrevet på checken, samt adressaten.