Udskrivning: kommercielle trykkerier Tips

Udskrivning erhvervsstatistik

USA 'regering anslår, at der er omkring 70.000 butikker i trykkeri virksomhed, er i drift, og som ikke omfatter silke screening selskaber - med screening selskaber nummeret når op på 100.000. Trykningen erhvervslivet kunne imidlertid også betragtes som en lille virksomhed, med over 80 procent af de trykkerier, der er i drift beskæftiger 20 eller færre ansatte. Over 60 procent af de printere, der anvendes i USA er fra kun ti stater: Californien, New York, Illinois, Texas, Florida, Pennsylvania, Ohio, New Jersey, Michigan og Massachusetts, men der er antallet af printere og print virksomheder i hele USA. Blandt selskaber i USA, trykning virksomhed er afgjort en af ​​de mest udbredte og forskelligartede virksomheder i drift i dag.

Brugerdefineret udskrivning 101

Brugerdefineret udskrivning kan gøre en masse for din virksomhed. At vælge at få skik udprintet kan virkelig være et boost til din annoncering, og afhængigt af, hvad du får udskrevet, kan det være omkostningseffektiv så godt. Har direkte forsendelser brugerdefinerede trykt på en offset tryk, sammen med løbesedler, brochurer og endda visitkort kan alle låne et professionelt udseende til din virksomhed.

Udskrivning T-shirts Gennem en Commerical printer

Folk har altid ønsket at skille sig ud fra mængden. Blandt de nyeste trends udskriver t-shirts med populære vittigheder eller linjer fra en film på dem. Der er hjemmesider, der tilbyder privatpersoner mulighed for at skabe deres egne t-shirts til rimelige priser. Ofte mennesker oplever, at andre kan lide deres skjorter og ville købe dem for sig selv.

Hvis du tænker på trykning og salg af t-shirts, bør du gøre analyse for at afgøre, om du ville være bedre tjent med en kommerciel printer eller en in-house løsning som en silke-screening maskine. Kommerciel udskrivning er foreslået, hvis du vil være producere store mængder af produktet. Mindre silke-screening-systemer kan simpelthen ikke håndtere belastningen af ​​overdreven udskrivning.

Der er mange kommercielle trykkerier, der tilbyder omkostningseffektiv udskrivning på t-shirts, sweat-shirts og andet tøj. Sørg for at spørge dem, hvad metoder til udskrivning, som de beskæftiger og hvor mange farver de kan støtte. Kommercielle trykkerier vil ønsker din virksomhed og være meget nyttigt, hvis du direkte kontakte dem for at spørge om dine behov.

Trykning - En kort historie

Udskrivning som et kommercielt foretagende startede for mange år siden. Før vi havde masse markedsføring via internettet eller telefon, mailing trykt materiale var om den eneste måde at få dit budskab ud der til dine potentielle kunder. Den ældste kendte udskrevne dokument kommer fra Korea, og er dateret til år 751 - men det var ikke før Gutenberg udviklede den europæiske version af trykpressen i 1440, at kommerciel trykning blev en reel mulighed. Dagens printere bruger langt mere sofistikeret teknologi end antikke Movable Type trykpresser, og nu digitale trykpresser, der kan køre direkte ud af computerfiler er normen. Offsettryk (og digital offsettryk) bruger trykplader og blæk, og kan oprettes direkte fra en digital fil.

Nogle printere har ingen virksomhed Printing At All

Afhængigt af dine udskrivningsbehov, bør du omhyggeligt forskning, hvad printer, du vil købe. Nogle printere har ingen forretningsmæssige print overhovedet. Hvis du er i markedet for en ny printer til dit hjem eller forretning, drage fordel af de mange produkt anmeldelse, som er tilgængelige online og i magasiner.

Hvad skal du kigge efter?

• Nå, opløsning er en vigtig faktor i valget af din virksomhed trykning eller personlig printløsning. Resolution er kvaliteten, som din printer vil gøre prints - og jo højere opløsning, jo bedre din udskrivning være. Hold også øje med netværksfunktioner.

• Hvis du er på udkig efter en virksomhed printløsning, vil du sikkert gerne en printer stand til at blive et netværk til flere computere eller kilder.

• Endelig er der mange flere funktioner printere, der kan være til hjælp. Printere er ofte kombineret med scannere, faxmaskiner og kopimaskiner. Hvis du kunne bruge nogen af ​​disse ekstra funktioner, tænke over disse multi-funktion muligheder, da de ofte ikke meget dyrere end en standard printer vil være.

Vælg den printer, du køber omhyggeligt. Nogle er bedre end andre, og nogle har ingen forretningsmæssige udskrive et enkelt ark.

Forskellige Brugerdefinerede trykning Services

Der er mange forskellige typer af brugerdefinerede trykning tjenester til rådighed. Nogle brugerdefinerede trykning oftest tilbyde bare papirprodukter, hvoraf der er mange. Papir produkter omfatter business papirvarer (såsom brevpapir, noteskort og visitkort), kalendere (som der er mange forskellige stilarter), brochurer, kataloger og indstik. Alle disse brugerdefinerede trykning tjenester er tilgængelige i sort og hvid eller farve - men fuld farve trykning er virkelig hvor brugerdefinerede trykning kan vise. Andre selskaber udskrive på emner - såsom krus, kuglepenne, nøgleringe og andre giveaway poster. En kombination af papir og andre væsentlige brugerdefinerede trykning tjenester kan tilbyde din virksomhed det bedste udvalg af reklame og synlighed.

De bedste metoder til Commercial Printing

Der findes flere typer af kommerciel trykning rådighed for virksomhederne. Nogle er bedre end andre, men i sidste ende er det et spørgsmål om behov. For at bestemme den bedste metode til kommerciel trykning til dine specifikke behov, er det bedst at vide om dem alle. Der er fem hovedtyper af kommerciel trykning, og her er deres korte definitioner.

• flexografi - lettelse trykprocessen, flexografi indebærer udskrivning specifikt med gummi og bruger en direkte billedoverførsel. Flexografi er god til lange printforløb som, kombineret med dens lavere omkostninger, gør det til et godt valg for professionel udskrivning.
• Dybtryk (Stålstik) - I stedet for gummi, udnytter Dybtryk kobber eller krom plader. Dette er mest almindeligt anvendt til avisen og andre ekstremt langsigtede udskrivning. Omkostningerne er meget høj for denne type af kommerciel trykning, og det bør kun vælges for dem behøver meget store mængder af et enkelt tryk.
• Screen Printing - mest brugt til tøj, bannere og andre stof trykning, trykning er en metode, hvor blækket føres gennem en nylon eller polyester film. Blækket bløder igennem i en pre-scenografi. Skærme kan bære, så denne type udskrivning anbefales ikke til projekter, der kræver en bruttobeløbet af udskrifter.
• Litografi - De fleste børn lærer om litografier i skole kunst klasse. Litografi er også billig løsning for kommerciel trykning. Enten papir, aluminium eller polyester anvendes i denne proces, og det kan anvendes til korte eller lange kørsler, afhængigt af indholdet af print.
• Digital - Den mest omkostningseffektive kommerciel trykning løsning til rådighed i dag. Nylige digital udskrivning forskud gøre for hurtig, klar udskrivning, der ikke kræver høje omkostninger eller tunge maskiner. Digitaltryk er bedst for farve job, men anbefales ikke til meget lange udskrivning kører.

Nu, at du vide mere om de forskellige processer til rådighed i kommerciel trykning, jeg håber du vil være bedre rustet til at vælge, hvilken type er det rigtige for din virksomhed.

Netværk din virksomhed Printing

For virksomheder med mange medarbejdere, kan styre din virksomheds udskrivningsbehov være en vanskelig opgave. Hvis du søger for at gøre det lidt nemmere, overveje at bruge et enkelt punkt netværksudskrivning system.

• Med en netværksbaseret printsystem kan du styre din beholdning af papir meget lettere (dette gør for mindre affald og let re-strømpe, så du er aldrig uden).

• Uden at skulle købe flere maskiner, kan du bruge passende på en netværksprinter end multi-funktionelle (dette kan øge virksomhedens udskrivning evner).

• Med en bedre netværksprinter, du vil også uden tvivl være i stand til at udskrive en meget finere slutprodukt. For breve til kunder eller klienter, skal du præsentere som ny et billede som muligt. Disse bedre printere typisk udskrive på et langt højere kvalitet end typiske desktop printere.

Af disse grunde og mange flere, networking din virksomhed udskrivning kan være den smarteste træk, du kan gøre.

Origins of Commercial Printing

Nogensinde spekulerer på, hvordan bøger og aviser blev trykt før der var de enorme trykpresser, der eksisterer i dag? En af de ældste måder, kommerciel trykning blev udført omtales som den "relief proces.«

Relieffet proces betyder blot, at ord eller et design, der først hugget ud af træ eller en anden overflade. De ord eller andre motiver hæves, og når blækket påføres, kan de anvendes som en printer. Relieffet proces blev oprindeligt brugt i kommerciel trykning, men i dag er mere brugt i mange fælles udskrivning enheder, som du ikke normalt tænker på som "printere". Tænk på et gummistempel.

Relieffet processen var især god til tidlig kommerciel trykning på grund af de ensartede print, den udarbejder. På grund af sin evne til at udføre kun kortere printforløb, med tiden er blevet udfaset. Hvis du er på udkig efter en kommerciel printløsning, se på avanceret digital, eller off-set tryk (litografiske) kommercielle trykkerier. .

Valg af det rigtige Printing faciliteten

En anden trykning problem, der kan være lige så vigtig som at finde den billigste printer er at finde den rigtige udskrivning facilitet for dine behov. For eksempel, hvis du ved, at du kun kommer til at gøre et par farve eller sort-hvide udskrifter, du måske ikke har brug for et trykkeri facilitet på alle; en inkjet eller laser printer i dit hjem eller kontor kan være tilstrækkeligt. Hvis du vil få brug for mange emner trykte, såsom brochurer, kataloger eller andre reklameartikler, skal du muligvis finde et trykkeri facilitet, der tilbyder offset litografi (offset). Denne metode til udskrivning giver en virksomhed mulighed for at producere mange flere varer i en kortere periode, ved hjælp af forskellige farver og "plader" for at udskrive dokumentet. Endelig, hvis du har brug for rejst blæk elementer, såsom business brevpapir, vil du ønsker at kigge efter en udskrivning facilitet speciale i termografering (termisk blæk).

Valg af det rigtige Commercial Printing Services til dine behov

At finde de rigtige kommercielle trykkerier tjenester til dine behov er et spørgsmål om: A. At vide, hvad dine behov er, og B. stille de rigtige spørgsmål til de rigtige mennesker. Blandt de vigtigste spørgsmål, du bør spørge dig selv er:
• Hvad er dine behov, når det kommer til kommercielle trykkerier tjenester?
• Vil du udskrive på papir eller et andet materiale?
• Hvor store mængder udskrivning bliver du udfører?
• Hvor ofte vil dine materialer ændre sig?
Vigtige spørgsmål at stille potentielle udbydere af kommercielle trykkerier tjenester er:
• Hvilke metoder for trykning gør de tilbyder?
• Har de tilbyder design hjælp?
• Hvor længe er deres turn-around tid på en gennemsnitlig job?
• Hvilke eksempler på lignende arbejde kan de give dig?

Når man ser for kommercielle trykning, ikke bruger for meget, fordi du vidste for lidt. Spørg dig selv, og printeren de rigtige spørgsmål, og du kan finde den rigtige pasform til dig.

Tid og penge - udgifter til Commercial Printing

De fleste virksomheder anvender kommerciel trykning til alt fra marketingmateriale til visitkort. Hvis du er på udkig efter kommercielle trykkerier tjenester og spekulerer på, hvad koster du bør se ud for, er svaret enkelt: tid og penge.

De monetære omkostninger forbundet med kommercielle trykkerier tjenester vil variere baseret på mange faktorer. Først er der ingen bemyndigede omkostninger for industrien. Den virksomhed, du vælger, vil prissætte deres kommercielle trykning, som de ønsker, og på grund af dette, er det vigtigt at shoppe rundt efter den bedste pris til rådighed.

De dollars du bruger vil også afhænge af din udskrivning behov. Udskriver du i multi-farve? Hvor store er dine udskrifter? Hvor store mængder udskrifter vil dit job kræver? Disse er et par af de mange faktorer, som vil påvirke den samlede monetære omkostninger for din udskrivning.

Når det kommer til kommercielle trykkerier tjenester, tid er også en omkostning, som du bør holde et vågent øje med. Mest kommerciel trykning kræver møde med pre-fastsatte tidsfrister. Mistede frister kan ofte resultere i økonomiske tab, der kan være skadelige. Når du vælger en virksomhed, der leverer kommercielle trykning, sørg for at tjekke deres referencer for at sikre, at de ikke har en grim vane med manglende tidsfrister. Det er en omkostning, du vil undgå, godt ... for enhver pris.

Forretning Trykning - I Hus eller Out of House?

I hus eller ud af huset? Tag et nærmere blik på din virksomheds udskrivningsbehov. De fleste ser at kopiere butikker for at hjælpe dem med at udskrive. Men for mange virksomheder ender med at bruge alt for meget over tid, end hvis de blot havde besluttet at gøre deres udskrivning i hus fra starten.

Fra små virksomheder til store virksomheder, kan udgifterne blive overvældende. En smart forretningsmand vil forsøge at skåne sig selv fra enhver unødvendig udgift. Nøje undersøge dine behov og tænke på de langsigtede, når du vælger din virksomhed printløsning. Det er en udgift, du kan være i stand til at reducere.

Bid, bud, der har fået tilbuddet?

Altid, altid, altid få flere bud. Måske din fætter Ernie kender lederen af ​​butikken på hjørnet og har altid været tilfreds med resultatet, men det er Ernie.
Små og store trykkerier har omsætning og politiske ændringer, og selvom somone du kender fik en god aftale for et par måneder siden, tjek det igen. Især da sidste års naturlige priser ikke kun har kørt op udgifterne til opførelse, har de påvirket andet produkt dannet af træer - papir.
Få mindst tre bud og lytte til personalet, som de forbereder dit bud. Føler du dig komfortabel afleverer dit projekt over til dem? Har de lyder kompetent? Endnu vigtigere er, gør de gør du føler, at dit projekt er vigtigt for dem så godt?
Få det skriftligt og sørg for at det er den person, der normalt gør buddene og ikke nogen fuldt uddannet i deres prissætning.

Forberedelse digitale filer til et trykkeri selskab

Selv om mange trykkerier vil acceptere næsten enhver fil format, du kan give dem, er der stadig nogle virksomheder, der har foretrukne filformater og specifikationer. Når du vælger at arbejde med et trykkeri selskab, er det vigtigt, at du forbereder dine digitale filer på en måde, din trykning selskab kan bruge dem. For mange printere, det er så simpelt som at gemme din digitale fil som PDF (Portable Document Format). Dette format fil indeholder alle oplysninger (grafik og fonte), som en printer har brug for at producere din fil, og er let åbnes på enhver computer. PDF forfattere er nu open source (gratis), så det skal være nemt at hente en, der passer til dine behov. En anden måde er at spørge trykkeriet hvad filformat, de ønsker, og dette format hvis det er muligt - det vil spare dig tid og besvær i det lange løb.

Kommercielle Printing Services

Kommerciel trykning tendens til at afvige fra de mindre trykkerier i, at de handler med mængde pr ordre. Ofte få noget professionelt trykt, kan betyde, at du har brug for et stort antal udskrifter eller produkt, og med en kort faglig ekspeditionstid. Kommerciel trykning tjenester kan tilbyde denne form for trykning - og de kan give dig rabatter til større oplag. Forskellen mellem små, in-house trykkerier og kommercielle trykkerier tjenester er normalt ikke bare kapaciteten af ​​deres printere, men hvordan blækket selv overføres til papir. Kommercielle print virksomheder bruger ofte offsettryk versus inkjet eller laser print fundet i kontorer eller små trykkerier. Dette kan give den kommercielle printer til at producere mange flere elementer i en kort tid.

Online Printing Services

Virksomheder, der anvendes til at nøjes med lokale printere, uanset hvad deres priser - i dag, Internet-udskrivning giver printere til at tilbyde mange flere tjenester til billigere priser. Mange online trykning tjenester er også i stand til at udskrive fra en række forskellige digitale filtyper - såsom alle Microsoft Office-pakken, Quark Xpress og Adobe familien af ​​produkter. Dette kan være langt mindre tidskrævende end den gamle måde at skulle sørge for, at din digitale fil, der skal udskrives var i din trykker foretrukne format, og beskæftiger sig med sådanne forhindringer som farve separation og registrering.