Udskrivning: business identitet Tips

Tilpassede Forretning Materialer: brevhoved

Som virksomhed reklame værktøj, brevpapir tjener flere formål og er næsten uundværlig for enhver virksomhed. Primært, når en brevpapir inkorporeres i brugerdefinerede business materialer, den giver professionalisme. Den lader kunderne vide, at du tage din virksomhed og din virksomheds kommunikation alvorligt.

Som virksomhed reklame værktøj, brugerdefinerede brevpapir showcases business stil og logo design unik for din virksomhed segment. For eksempel kan en dag behandleren ønsker en lys brevpapir med billeder, at forældre til dagpleje alderen børn gerne vil se i dagpleje, ligesom legetøj og alfabet blokke.

Et brevhoved i et forsikringsselskab konsulent ville være anderledes i design ved at have et enkelt logo design og fed skrift. Brugerdefinerede business materialer som brevpapir kan bestilles i bulk fra online trykning med matchende konvolutter. På VistaPrint.com f.eks logodesignet anvendes brevpapir kan også anvendes til de matchende konvolutter i en bred vifte af farver og papir stilarter. Tilpasset business materialer som brevpapir kan hjælpe dig med at udvikle en mere professionel tilstedeværelse og kan fremvise dine særlige forretningskendetegn gennem et professionelt designet logo. Denne måde, hver gang du sender en kunde et brevpapir, de ved, hvem du er og hvad din virksomhed logo er, at skabe en anden business reklame værktøj.

Business Advertising

Der er en misforståelse, at business reklame skal være dyrt. Mange ejere af små virksomheder spilder tusindvis af dollars om året bestilling trykte medier til business reklame ved at leje markedsføring agenter og business reklame designere. Du kan spare en masse penge med nogle enkle tips til business reklame.

  • Først forstå din virksomhed tjeneste. Kundernes opfattelser nemt dannes med udskriftsmedier, når kunden er i stand til at genkende det image og relatere den til service eller produkt levering. Kan oprettes Billig udskriftsmedie til business reklame uden at skulle ansætte dyre reklame agenter.
  • Tænk på de typer af udskriftsmedie, du vil bruge. Brochurer, brevpapir, afsendere, visitkort og business mapper er alle acceptable formater for at forbedre din faglige virksomhed image.
  • Beslut dig for et logo design, der er enkel og i forhold til din virksomhed. Liste over de service og produkter, du tilbyder at hjælpe dig med at få en klar idé om din virksomhed reklame logo design behov. Forstå, at dit logo design vil danne en forudfattet forestilling om de tjenester, du tilbyder. Også ved, at når du opretter en business reklame mailer eller brochure, vil kunden udvikler en vis forventning fra det billede, du præsenterer.
  • Hold din service og produkttilbud enkel, ærlig og let at forstå for lægmand.
  • Næste, du ønsker at finde en online-forretning reklame trykte medier service. Der er mange billige online print-tjenester, der kan hjælpe dig med at få dit logo design og business information på papir. Nogle, som VistaPrint.com, vil også hjælpe dig med at oprette et innovativt forretning logo design. Du kan bestille din virksomhed reklame printbehov online og modtage dem i så lidt som tre dage.

Gratis visitkort pakker

En gratis visitkort pakke giver dig mulighed for at teste farvande med visitkort tjenester forud for bestilling tilpassede visitkort, eller den frie visitkort pakke kan bruges som din faste visitkort. Mange online-tjenester tilbyder gratis visitkort pakker, men få gør det muligt at tilpasse visitkort til dine behov.

Styles til gratis visitkort pakker kan være alt fra en simpel, image gratis design til en omfattende og kunstfærdige stykke, afhængigt af dine personlige præferencer. Du ønsker at kigge efter en online-tjeneste, der giver dig mulighed for at få vist tekstlinjer og gemme dit arbejde online med visitkort design forud for bestilling. Denne måde, du er i stand til at se og dele dine gratis visitkort, før du betaler for shipping. Forsendelse på gratis visitkort er billige og kan fremskyndes, hvis nødvendigt. Et godt tip er at lege med flere designmuligheder og tekstlinjer, før du køber. VistaPrint.com er et selskab, der giver dig mulighed for at oprette en konto og gemme flere gratis visitkort designs før bestilling, og du kan altid opgradere til en skræddersyet præmie visitkort til en anstændig pris.

Konvolutter

Plain kuverter er almindelige og kedelige. Krydre din afsendere og fremvise din virksomhed tilstedeværelse ved at udnytte tilpassede konvolutter. Tilpassede konvolutter kan købes fra en online printing service i fuld farve og bagside print og høj kvalitet papir. Online trykkerier som VistaPrint.com tillader dig at oprette din egen business kuverter ved at tilføje brugerdefinerede tekst og logo design.

Kuverter generelt kommer i flere størrelser. No.10 og nr 9 kuverter er de almindelige størrelser for business brevpapir, brochurer, flyers, fotografier og kort. A-2 kuverter er på størrelse for postkort og invitationer. Seks af ni kuverter er bedst for større størrelse kort. Tilpassede konvolutter er en fantastisk måde at lade potentielle og nuværende kunder se din virksomhed logo design, før de har det i hånden. På denne måde har du en ekstra og billig business reklame værktøj til markedsføring din virksomhed tilstedeværelse. Også tænke på virksomhedernes forsendelser, såsom kreditkort regninger og sygesikring former. Hver af disse bruger fortrykte konvolutter med deres logo design og kontaktoplysninger, der skaber en mere professionel holdning. En mail-modtager er mere tilbøjelige til at tage notits af en professionel kuvert end en håndskrevet kuvert. Dette medvirker til at skabe en god forretning indtryk med dine kunder.

Adresselabels

Adresselabels er en pæn og enkel måde at fremvise din virksomhed tilstedeværelse. En returadresse label er simpelthen en klæbrig etiket med din virksomheds navn og adresse printet på den. Disse kan købes fra mange stationære og Printerservice. En online trykkeri service som VistaPrint.com kan ikke kun tilbyde dig de samme Adresselabels, men kan hjælpe dig med business reklame med tusindvis af design og høj kvalitet, fuldt farveprint.

En returadresse label med din virksomheds navn og logo design er en fantastisk måde at udvikle en stærk tilstedeværelse i dit lokalsamfund. Så mens du kan købe fortrykte kuverter med din virksomheds logo, adresseetiketter business afkast kan anvendes på mange forskellige pakke størrelser og former for yderligere business reklame. Dine Adresselabels komme i handy, når mailing flere varer til mange forskellige kunder, kan de nemt blive hængende på kuverten og spare masser af tid over at skrive din virksomhedsadresse hele tiden. Bestil dine Adresselabels i løs vægt, hvis du har et permanent forretningssted, vil dette spare dig ekstra penge på Adresselabels og forsendelsesomkostninger.

Forretning mapper

Forretning mapper er en af ​​de mere oversete business reklame værktøjer. Forretning mapper er enkle to pocket mapper med visitkort indehavere og forsiden af ​​business mapper viser business logo design, der gentages på den indre del af de forretningsmæssige mapper. De visitkort indehavere fungere som en let sted at indsætte dit visitkort.

Forretning mapper kan bruges som en business reklame værktøj i mail og handout format. De gør det muligt for en professionel format for mailing eller uddele forretningsoplysninger, såsom servicetilbud og citater. For eksempel et forsikringsselskab sælger bruger business mapper til at give en kunde en forsikring citerer, papirarbejde, og yderligere servicetilbud.

Forretning mapper også komme i handy i investormøder, fordi de udtrykker professionalisme og give investor noget håndgribeligt med erhvervslivet logo og oplysninger, der allerede er trykt på mappen. Forretning mapper kan også bestilles i bulk fra en online printing service. Online trykning tjenester såsom VistaPrint.com kan endda hjælpe dig med dit logo design til erhvervslivet mapper.

Forretning Kontrol

Checks Forretning er vigtige for både små og store virksomheder. First off, er meget praktisk business kontrol regnskabsmæssigt, fordi de adskille personlige og forretningsmæssige køb. Ved hjælp af en online-trykkeri service for business kontrol hjælper små og store virksomheder at udskrive gentagne kontroller med eller uden regnskabsmæssige software. Det betyder, at du ikke vil løbe tør for business kontrol.

En business kontrol med en specialdesignet logo og forretningsoplysninger fungerer også som en ekstra markedsføringsredskab - business kontrol blot tilføje til antallet af potentielle kunder. Når en virksomhed kontrol er designet med en online printing service, det giver dig mulighed for at tilføje business logo, dine kontooplysninger, og ikon eller monogram.

Der er tre hovedtyper af forretningsmæssige checks. Forretning tegnebog kontrol er standard business checks, der ligner dit gennemsnit fra kontrollen bank. Tre til en kontrol side hjælper med at holde fakturering, bogføring og rabat beregninger nemme at håndtere ved at tilføje en side bar for registrering til business kontrol. Computer business checks kan udskrives direkte fra din computer ved hjælp af din regnskabs software til nem registrering. Kontroller, at online-print service er kompatibel med din regnskabs-software. For eksempel er VistaPrint.com computer business kontrol kompatible med Microsoft Money, Intuit, og Peachtree, der dækker de mest almindelige edb-regnskabs-programmer. De fleste online print-tjenester er billigere end at bestille tilpassede business checks fra din bank.

Premium visitkort

Premium visitkort har en kraftig indvirkning på kunder og potentielle kunder. Som virksomhed reklame værktøj, vil en præmie visitkort fremvise dit brugerdefinerede logo design, navn, telefonnummer og placering.

Der er mange stilarter, designs og ideer til premium visitkort. I erhvervslivet reklame, er det en god ide at holde premium visitkort enkle, men kortfattet. Overbelast ikke oplysninger om et visitkort, eller prøv at fremvise alt for mange forretningsmæssige funktioner. Et visitkort til en specialitet græsplæne billedhugger kunne liste alle de tjenester fra en udendørs akvarium til væg vedbend vedligeholdelse, men en simpel "John Smith Havearbejde for alle dine græsplæne sculpting behov" er enkel, let at huske budskab, som passer fint på et visitkort .

Premium visitkort giver mange muligheder, fra kort og skrifttype farvevalg at forpurre imprints.Depending på den type forretninger reklame, du leder efter, kan du ønsker en klassisk, elegant eller pop kultur design. Premium visitkort trykning tjenester som dem, der findes på VistaPrint.com kan hjælpe dig med at vælge design, og endda skabe et logo til din præmie visitkort.

Tilpassede Forretning Materialer: Logo Design

Brugerdefinerede business materialer kan være nyttige i fremvisning din unikke virksomhed identitet. Logo design er en af ​​de brugerdefinerede business materialer, der skaber en professionel tilstedeværelse og hjælper din virksomhed skiller sig ud fra konkurrenterne. Dit logo design bygger også et image, selvom du er en enkelt ejer / operatør, forskning viser, at forbrugerne reagerer bedst på et produkt eller en tjeneste med et genkendeligt logo design.

Dit logo design bør tilpasses karakteren af ​​den virksomhed, mens vise dine unikke evner. Disse særlige brugerdefinerede business materialer kan styrke dit brand identitet. Online udskriftstjenester kan tilføje et firmalogo til alle printbare materialer, såsom visitkort og brevpapir.

Disse tjenester kan hjælpe dig med at oprette dit logo design på blot et par minutter med nemt at downloade logo design pakker. Mens mange online-tjenester bruger standardskabeloner, de også give dig mulighed for at uploade dit eget logo design. For eksempel ved VistaPrint.com du har muligheder for at bruge en brugerdefineret logo design, en standard logo design eller du kan udvikle dit eget logo design ved at tilpasse et billede eller uploade dit eget billede. Du kan også bruge brugerdefinerede tekster, skrifttyper og farver for at gøre dit logo design mindeværdig. Hold logo design enkel, med lyse og skelnelige farver. Du ønsker ikke dit logo design skrifttyper til at være svært at læse, men du vil have dem til at være unik og genkendelig. Et logo design bør ikke være for omfattende, det bedste tip til brugerdefinerede business materialer i logo design er at bo med fed, enkle budskaber, der omfatter firmanavn.

Tilpassede Business Produkter: Brochurer

Brugerdefinerede business produkter som brochurer tjene som et håndgribeligt business reklame værktøj. I det væsentlige, en brochure som en brugerdefineret business produkt giver dig noget at aflevere til nuværende og potentielle erhvervskunder. Brochurer bør omfatte dit logo design og kontaktoplysninger. Ud over, at brochuren brugerdefinerede business produkt kan du få en billig og let distribueres format til fremvisning din virksomhed stil, resultater og tjenester.

Ved afholdelse din virksomhed brochure, giver direkte og til det punkt oplysninger. Prøv ikke at være ordrige, men giver nok information, at kunden forstår værdien af ​​din virksomhed tilstedeværelse. Overskrifter som "Services" og "Produkter" kan efterfølges af en kugle punkt liste over, hvad din virksomhed speciale er. Du kan også ønsker at medtage faglige sammenslutninger, såsom dig lokale erhvervs- og brancheorganisationer, velgørenhedsarrangementer eller lokale sportshold din virksomhed understøtter, og eventuelle awards eller særlige resultater i din virksomhed.

For eksempel kan en catering de typer af catering tilbudt og speciale ørkener, store regnskab som borgmesterens bolden, bedste mad Service Awards, og så videre. Brochurer er meget alsidige business reklame værktøjer, der kan angive noget, du føler er vigtigt for din virksomhed, men husk at holde det kort og sød. Der er mange stil og design til rådighed for dine brochurer, kan online-trykkeri tjenester som VistaPrint.com hjælpe dig med at vælge en bi-fold brochure, der passer din virksomhed profil og viser dit logo design.