Udskrivning: brugerdefinerede trykning Tips

Silketryk for brugerdefinerede trykning af T-shirts

En af de mest almindelige metoder til brugerdefinerede trykning t-shirts kaldes "silke-screening«. Min første oplevelse med en silketryk var på lejr i kunst & håndværk. Silke-screening er en sjov måde at custom udskrive nogen form for tøj og er nemmest med t-shirts.

Først gå til din lokale håndværk butik og se, om de tilbyder en silketryk kit. Brugerdefineret udskrivning er meget populær, og mange virksomheder sælger starteren pakker med alt hvad du behøver. Hvis din lokale butik ikke har nogen, så fortvivl ikke. Der er masser af hjemmesider, der kan have en sendt til dig meget hurtigt.

Dernæst skal du vælge dit design. Begyndere på silketryk vil ønsker at vælge et design, der ikke er for indviklet, eller de vil snart hader oplevelsen. Når du har din design, er du klar til at begynde. Ikke alle silketryk kits er lavet det samme, så følg vejledningen som følger med brugerdefinerede trykning kit du har købt. Husk, brugerdefinerede udskrivning med en silketryk: anvendelse af en barberkniv og temmelig giftige kemikalier, så brug sikkerhedsforanstaltninger. Du vil have dit eget look gjort på ingen tid!

Fra Papir til Snørebånd - Brugerdefinerede trykning Services

Hvis du ønsker at markedsføre et nyt produkt og ønsker at bruge mange forskellige medier, kan jeg forsikre dig om dette, er til rådighed, der passer uanset dine behov brugerdefinerede trykning. Med fremskridt inden for brugerdefinerede trykning og teknologi, kan du nu mærke dit billede på alt fra hatte til t-shirts til undertøj.

Kuglepenne, notesblokke og andre kontorartikler er også ofte tilpasset til corporate branding. Stræk fantasi med din næste indsats, og du vil have noget problem at finde en leverandør af brugerdefinerede trykning at mødes med dine forventninger. Effektiv branding kan være nøglen til enhver virksomheds succes. Vær kreativ og indstille din virksomhed fra hinanden.

Brugerdefinerede trykning invitationer

Invitationer ofte kan sætte scenen for en begivenhed. Til bryllupper, fødselsdage og andre begivenheder, er invitationen, du vælger vil give dine gæster deres første indtryk af hvad der venter. Brugerdefineret udskrivning af invitationer er en fantastisk måde at få dig invitationen til højre og bør ske med hjælp fra professionelle brugerdefinerede trykkerier.

At finde en brugerdefineret trykning selskab til at hjælpe med dine invitationer er enkel. Når du har fundet dem, vil de rigtige kunne gå dig gennem alle muligheder for skrifttype, papir, farve og mange andre. Med brugerdefinerede trykning, behøver du ikke at bekymre dig, at din samme invitation blev brugt til en anden fødselsdag eller bryllup, at nogle af dine gæster har deltaget nylig. Gør din begivenhed skiller sig ud fra begyndelsen med specialfremstillede invitationer.

Professionelle - det rigtige valg for din brugerdefinerede Udskrivning behov

Afhængig af jobbet ved hånden, brugerdefinerede trykning er ikke typisk noget, som du ønsker at gå i gang med uden professionel hjælp. Uanset om forretning eller personlige behov, er der simpelthen for mange kvalificerede custom trykkerier og butikker for dig at prøve at genopfinde hjulet, eller printer som efter omstændighederne.

De fleste brugerdefinerede trykning job er for vigtige begivenheder, business forslag eller marketingmateriale. Hver af disse ting er for vigtig til at blive betjent af alle mindre end en kvalificeret professionel. Medmindre du har den uddannelse, disse mennesker gør, er det ikke foreslået, at du starter med noget vigtigt i naturen. Chancerne er, du ville ikke have det nødvendige udstyr til de fleste brugerdefinerede trykopgaver og du vil finde det er langt billigere at bare få den rette hjælp, end at købe de dyre printere eller presser du behøver.

Få hjælp til dine brugerdefinerede udskrivning behov og få den tillid at vide, at jobbet bliver gjort rigtigt.

Brugerdefinerede lykønskningskort

Brugerdefinerede lykønskningskort har potentialet til at gøre endnu mere indflydelse på dine kunder eller medarbejdere end almindelige lykønskningskort. Når du foretager en brugerdefineret lykønskningskort, kan du vælge, hvor meget eller hvor lidt information til at sætte ind i kortet, samt hvad slags grafik eller foto til at sætte på ydersiden. Hvor almindelig lykønskningskort udskrivning kan begrænse dig til at vælge fra pre-made skabeloner, brugerdefinerede lykønskningskort tillader dig at sætte din egen stil i skabeloner eller oprette dit kort fra bunden. Mange af de Microsoft-produkter (som Word og Publisher), også tilbyde skabeloner, som du kan oprette din brugerdefinerede lykønskningskort fra, samt de skabeloner, lykønskningskort trykkerier selv tilbyder. Du kan også vælge mellem forskellige størrelser og papir til dine brugerdefinerede lykønskningskort, og selv om du ønsker en blank eller mat finish på kortet.

Grundlæggende om Brugerdefinerede trykning Services

Alt skik er medfødt unik, ikke? Forkert. Mens brugerdefinerede trykning tjenester kan give unikke resultater, industrien selv er alt andet end skik. Hvis du er på udkig efter brugerdefinerede trykning tjenester, er der nogle grundlæggende, at du bør vide om, hvad der er typisk inkluderet.

Mange brugerdefinerede trykning tjenester omfatter design assistance. Hvis du har en idé, men har svært ved at sætte den til papir, mange brugerdefinerede trykning udbydere har design afdelinger dedikeret til denne form for bistand. Dobbelttjek, før du vælger din printer til at se om de har denne evne.

Typisk, når det kommer til brugerdefinerede trykning, prisfastsættelse omfatter kun det element udskrives på, medmindre andet er angivet. I tilfælde af udskrivning invitationer eller forsendelser, kan prissætningen ofte omfatter konvolutter eller andre indsatser. Du vil gerne være sikker på det så godt, når det bestemmes dit budget.

Endelig vil alle brugerdefinerede trykning tjenester inkluderer et obligatorisk godkendelse fra dig, før du fortsætter med en sidste læns. Sørg for, at den virksomhed, du går med vil tilbyde dig et indblik i din endelige produkt, før du kan blive nødt til at betale for deres fejl.

Brugerdefineret Calendar Printing

Brugerdefineret kalender udskrivning varierer fra traditionel trykning i at brugerdefinerede kalendere er meget mere udtryksfuld. Med en brugerdefineret kalender, kan du ofte få forskellige billeder eller logoer for hver måned (custom kalender udskrivning bruger den måned-on-a-side stil kalender). Du kan også vælge mellem forskellige skabeloner for måneden nettet, samt forskellige typer af billeder eller grafik til både for- og bagside. Hvis du er bruger af Microsoft Publisher, kan brugerdefinerede kalender udskrivning være endnu nemmere; programmet indeholder mange kalender skabeloner til at få dig igang med at lave din egen kalender. Derefter kan du bare sende hele digital fil til en printer for at få din egen kalender udskrives.

Udskrivning af lykønskningskort

Lykønskningskort også gøre store business reklamegaver. Du kan få lykønskningskort trykning gjort af forskellige årsager, såsom helligdage som jul, som takkekort, eller bare som kort for at lade kunderne vide mere om din virksomhed eller tilbud. Udskrivning af lykønskningskort normalt kommer i en af ​​to standardstørrelser; en foldet 5 "x7" kort, eller en 4,25 "x5.5" note kort. Noten kort størrelse egner sig specielt godt til takkekort, mens den større størrelse kortet er perfekt til vinter ferie hilsener. Udskrivning af lykønskningskort som reklame har den fordel af at tilføje et personligt præg på din annonce - folk nyder at få lykønskningskort, og vil være glad for, at du har sendt et personligt kort til dem.

Udskrivning af kalender

Kalendere er en god idé til erhvervsfremme. Folk har brug for og brug kalendere hverdagen - og er mindre tilbøjelige til at smide denne form for reklame. Med de mange typer af kalender udskrivning til rådighed (i størrelser fra lille lomme størrelse kalender til store væg kalendere) der er en kalender, der kan passe enhver virksomhed budget. Mange kalender trykning tilbyder forskellige typer af kalendere inden for de forskellige stilarter samt - for eksempel kan du få en vægkalender, der har hele året på en side, eller du kan vælge at få en kalender med blot en måned på en side. Uanset hvilken type kalender, du vælger til din virksomhed forfremmelse, vil du vide, at du lægger din virksomheds navn derude for et helt år, blot ved at udskrive dit navn eller logo på kalenderen.

Kalender og lykønskningskort gaveideer

Kalendere og lykønskningskort også gøre store gaver. Kalender udskrivning er en perfekt idé til pårørende - finder du billeder trykt på hver måned i året, så bedstemor eller tante kan se, hvordan børnene vokser, og hvad du har været op til. Udskrivning af lykønskningskort er også en stor gave idé; uanset om du vælger at få foto lykønskningskort trykt med en familie billede og bruge dem til din ferie kort, eller hvis du beslutter at få en kasse med lykønskningskort trykt med smukke natur scener så andre kan bruge. Personlige gaver som kalendere og lykønskningskort er altid velkomne - og du vil blive overrasket hvor mange komplimenter du får, når du vælger at give en brugerdefineret kalender eller brugerdefinerede lykønskningskort som en gave!

Kalender trykning selskaber

Der er mange forskellige kalender trykkerier til rådighed til at printe dine eller standard kalender. Nogle af disse virksomheder specialiserer sig i år-til-en-side kalender; denne type er normalt lavet med et foto eller grafik øverst og hele års værd af datoer på bunden. Andre kalender trykkerier gøre brugerdefinerede kalendere, hvor der er tolv sider med en anden grafik for hver måned. Andre kalender typer, såsom små pocket kalendere og endda plast kort kalendere, kan også være skabt af en kalender trykning selskab - men nogle af disse anses specialiteter og kan koste en smule mere end de traditionelle kalendere. En anden mulighed udover at bruge kalender trykkerier er at bruge en kopi butik - det kan være en rigtig god idé for folk, der ønsker at gøre nogle få eksemplarer af en brugerdefineret kalender.

Brugerdefinerede trykning af billeder er nemmere end nogensinde

Tidligere var vi alle tvunget til at gå til den lokale stof butik eller foto-mat til at have vores billeder udviklet. Hvis du nogensinde ønsket enhver brugerdefineret udskrivning på dine billeder, du var sikker på at betale en arm og et ben. I dag, med fremskridt inden for personlig fotoprint, er nemt og billigt custom udskrive dine billeder.

De fleste store elektroniske butikker har nu meget rimelige priser på digitale kameraer og fotoprintere. Disse normalt kommer med redigeringssoftware, der vil tillade dig at: tilføje tekst til dit billede, reducere røde øjne, ændre billedet med airbrushing, eller en række andre brugerdefinerede trykning effekter. Disse programmer er super let at bruge og selv min mor har ikke noget problem efterbehandling op og brugerdefinerede trykning billeder af min nye nevø.

Kig rundt til en god pris på en personlig fotoprinter. Selv om de er dyrere, hvis du er en ægte shutterbug, de indledende omkostninger hurtigt gjort op for at redde på brugerdefinerede trykning og udvikling.

Brugerdefineret Fotolykønskningskort

Brugerdefinerede foto lykønskningskort er en anden fantastisk værktøj for virksomheder, såvel som til personlig brug. Mange foto trykkerier, der tilbyder print fra dine digitale fotos også gøre foto lykønskningskort. Disse former for kort har mange anvendelsesmuligheder; fra business meddelelser til personlige anvendelser som Fødsler. Photo lykønskningskort er tilgængelige fra sådanne velkendte fotoprint sites som Kodak EasyShare Gallery og Shutterfly, og andre kommercielle printere tilbyder foto lykønskningskort til flere anvendelser. Der er også forskellige stilarter af foto lykønskningskort til rådighed, der spænder fra en simpel en ensidig kort på fotopapir til en foldet deluxe lykønskningskort.

Gratis Udskrivning af kalender

Hvis du har brug for en kalender hurtigt og så billigt som muligt - hvorfor ikke prøve gratis kalender udskrivning? Gratis kalender udskrivning er en service, at nogle hjemmesider tilbyder, og det er virkelig mere af en gratis download. Du kan hente kalendere, der er pre-skabt af hjemmesider, og derefter udskrive dem derhjemme. Dette kan være nyttigt, hvis du bare har brug for et par kalender gitre til omkring dit hjem eller kontor. Du kan få en gratis brugerdefineret kalender ved at bruge disse websteder til at hjælpe dig med at oprette en fotokalender derhjemme. Mens der er ikke virksomheder, der gør professionel gratis kalender udskrivning, virksomheder, der tilbyder kalender udskrivning vil ofte være glade for at sende dig en gratis prøve af deres kalender (ikke-personlig), så du kan se, hvad det endelige produkt vil se ud, før du vælge at have dine kalendere udskrevet.