Udskrivning: Brochurer & Kataloger Tips

Historien om katalog trykning

Kataloger er blevet brugt af marketingfolk siden omkring år 1872 - da den første postordrekatalog blev sendt ud af Montgomery Ward. På det tidspunkt hele kataloget være på én 8.5 "x11" ark papir, og var enkel, markedsføres til landmænd, der ikke ønsker at handle i butikkerne. Da Montgomery Ward målrettet en bestemt gruppe af mennesker, kan det også siges, at dette katalog trykning og mailing var den første forekomst af direct mail marketing. Omkring ti år senere blev Sears katalog første trykte og kataloger blev større virksomheder i USA. I dag, katalog trykning er ikke så populær som den var engang, på grund af fremkomsten af ​​internettet, men mange mennesker stadig gøre deres indkøb via trykte katalog. Kataloger kan være en stor direct mail værktøj, da de har evnen til at vise meget af dine varer / services på én gang, hvilket fører til mere forretning.

Direct Mail - Mailing Services

Nogle printere af direct mail tilbyder også mailing-tjenester. Disse tjenester kan variere fra indsættelse din brochure eller annonce i stykker af post, hele vejen til kuverter og stemple dem for mailing. Mailing-tjenester kan også hjælpe dig til effektivt at få den bedste pris på mailing din direct mail poster, da de vil være i stand til at få dig det amerikanske postvæsen forsortere rate (på # 10 konvolutter), hvis du har nok varer, eller en bulk sats afhængigt af hvor hurtigt du har brug for din direct mail for at nå hjem. Mailing-tjenester kan løse din direct mail fra en database, samt placere en returadresse på din kuvert / postkort, og dermed mindske din arbejdsbyrde betydeligt.

Hvad er Direct Mail?

Direct mail er en form for direkte markedsføring, som er en proces, der blev udviklet i 1970'erne for virksomheder som Columbia Records og American Express. Direkte mail er processen med at sende mail på bestemte emner, såsom brochurer og kataloger, til folk, der allerede har vist interesse for dette emne. For eksempel, hvis du har købt noget fra en sportsudstyr selskab og gav dem din postadresse, de måske begynde at sende dig sportsudstyr kataloger som direct mail - selskabet ville antage fra dit køb, at du nyder sportsudstyr. Nogle mennesker mener, at dette junk mail, men direct mail er en stor reklame teknik, og direkte mailing-tjenester kan hjælpe mange nyere virksomheder til at få kunder og kunder. Direkte mail får dine oplysninger direkte i hænderne på de mennesker, der er mest tilbøjelige til at bruge den.

Fuld farve Brochure Udskrivning

Fuld farve brochure trykning er en fantastisk måde at få din virksomhed bemærket. En fuld farve brochure, trykt under CMYK (cyan, magenta, gul og sort) fire farver proces, kan fremvise faktiske fotos samt andre grafik af din virksomhed og dens produkter og serviceydelser. Fuld farve brochure trykning kan bidrage til at øge dit budskab - noget, som du skal sætte på forsiden af ​​din brochure (det er anslået 80% af befolkningen ikke gider at læse hvad der er indeni, hvis de ikke er grebet af dækslet). En anden fordel ved at farve brochure trykning er den resulterende udseendet af dine grafik og fotos - billeder kan udtrykke din virksomheds position og produkt endnu bedre end tekst. Endelig kan farve brochure trykning hjælpe dig til at fremhæve bestemte elementer i din brochure med bestemte farver eller billeder, hvilket vil bidrage til at bringe læseren til de vigtige punkter i din brochure.

Flyer Print til din New Business

Uanset om du åbner en ny natklub eller et nyt Laundromat, flyer trykning er en af ​​de mest omkostningseffektive måder at øge en markedsføringskampagne. For at starte din flyer kampagne for din nye virksomhed, skal du følge disse enkle trin, og du vil være på din måde.

• For det første sat et budget. Et budget er nødvendig for enhver markedsføring kampagne, men for flyer trykning, der sker på en sådan løs vægt, et budget er afgørende.

• Vælg derefter dit design tema. Dette omfatter farven på dine trykte flyers samt eventuelle billeder, der vises på dem. Design af en brochure, kan være vanskelig, men er værd at ulejlighed. Den rigtige tema kan gøre eller bryde en kampagne.

• Det næste skridt er at skrive din kopi. Din flyer kopi bør være i overensstemmelse med dit tema og være lige til sagen. Er du tilbyde et salg eller en speciel med din åbning? Nævn det! Flyer udskrivning er stor, hvis den fanger opmærksomheden på din målgruppe hurtigt. Fangst sætninger og humor kan gå langt i retning af at hjælpe fange din målgruppe.

• Endelig finde en flyer trykning selskab, der passer til dine behov. Hold dig inden for dit budget og din flyer trykning kampagne har stor chance for succes.

Kom godt i en katalog Printing Quote

Kom godt i en brugerdefineret tilbud for katalog trykning er nemt. Der er mange online og mursten og mørtel trykkerier, der ville elske din virksomhed. De vil gøre, hvad de har brug for, for at få det, herunder at give dig en skræddersyet tilbud på dit katalog trykning behov.

Et godt sted at starte er gennem online-mapper såsom Google Directory, Yahoo! Directory eller DMOZ.org. Der er hundredvis af brugerdefinerede trykkerier, der kan hjælpe dig med dit katalog trykning projektet. Hvis du foretrækker en lokal, er disse mapper organiseret efter område og kan pege dig i den rigtige retning.

Når du finder et par virksomheder, du er interesseret i, at udnytte hele deres mulige katalog udskriftsindstillinger. Få flere citater, der dækker mange forskellige kombinationer af farver, bindende, og andre valg. Du vil kun gøre det rigtige valg i katalog trykning, efter at du har set alle muligheder.

Hvis du ønsker at få et tilbud på katalog trykning, vil du være tilfreds med, hvor nemt det er. Må ikke vente længere; du kan mangle mulige salg lige nu.

Grundlæggende om flyer trykning

Flyer udskrivning er ikke alt for forskellig fra andre udskrivning, når det kommer til specifikationer. Der er mange af de samme faktorer at overveje, når designe og udskrive dine flyers. Det er nyttigt e at have en klar forståelse af, hvad der gør en flyer forskellig fra andre typer udskriftsmedier.

• En flyer er ofte et enkelt ark udskrives dokumentet i en, to eller fuld farve.
• De grundlæggende standardstørrelser for flyer trykning er 8-1 / 2 "x 11", 8-1 / 2 "x 14", og 11 "x 17".

Når du designer din brugerdefinerede flyer, huske på, at dette vil servicere din kommunikation med din målgruppe. Portrætfoto dig selv eller din virksomhed på den bedst mulige måde på de udskrevne flyers. Simpelt design med klar messaging er ofte den bedste måde at få dit budskab gennem en lille trykt flyer.

* Flyer udskrivning er ikke alt for forskellig fra andre trykkerier typer. Hvis du kender forskellene, men vil du have en mere succesfuld udskrivning erfaring og marketing kampagne.

Giv mig en flyer

Flyers er en af ​​de nemmeste trykopgaver og kan bestemme, at en-to punch i at få folks opmærksomhed.
Jeg tror, ​​at det er vigtigt ikke at få alt for vanvittigt med skrifttyper og grafik. For meget overvælder øjet samt skabe et problem for din printer i at forsøge at finde og bruge så mange ekstra filer.
Keep it simple og ikke bruge mere end 3 skrifttyper. Sørg for, at grafikken binde ind i emnet og tilføje vægt på hvad du er fremme. Undgå skrifttyper opkaldt efter byer - de er grimme og bør ikke bragt ud til offentlig visning.
Gul er en farve, der er mest anerkendt af det menneskelige øje og let trækker folk i. Undgå mørke farver, da de vil drukne type og grafik ens, og gøre det mere udfordrende for folk til at læse dem.

Størrelse og Mængde - Nøgler til brochure trykning

Hvis din virksomhed er klar til at starte en mere aggressiv markedsføring indsats, direkte udsendelse af trykte brochurer kan være et godt værktøj. Brochure udskrivning kræver megen forskning for at afgøre, hvad der ville fungere bedst for dig. Af de mange faktorer, der er involveret i brochure trykning, størrelse og lager er blandt de vigtigste.

Størrelsen er de faktiske dimensioner af en enkelt side, bi-fold, tri-fold, eller flersidet brochure. Størrelsen på din brochure vil få stor indflydelse på projektets omkostninger. Derudover vil bestanden, du vælger også gøre prisen på din brochure trykning projekt stige eller falde. Bestanden også benævnt »vægt« af papiret. Vælg bestanden baseret på, hvor tung og tyk du vil have din brochure til at være.

* Valg af størrelse og lager er vigtige faktorer i enhver brochure trykning kampagne. Rådfør dig med et trykkeri selskab online for at lære mere om disse nøgler til brochure trykning.

Brochure Udskrivning - Hvad er den "Bleed"?

Med alle terminologien i brochuren grafisk industri, nogle vilkår brug forklaring for de fleste mennesker. Blandt disse vilkår er "bløder". I brochure trykning, samt andre udskrivning, en 'bløder' er et designelement, hvor farven elementer køre til kanten af ​​din trykte brochure.

Ved hjælp af en blødning kan gøre din endelige produkt ser mere professionelle. Det kan også forårsage prisen på din brochure trykning projekt til at gå op. Fordi bløder går til kanten af ​​papiret, vil din brochure trykning gøres på en lidt større ark end din endelige produkt. Udskrivning på et større indledende stykke papir betyder, at du stadig betale for hele ark.

* Hvis du forsøger at holde din brochure trykning projekt til en lav pris, bør du bede din trykning selskab for at undgå blødninger.

Sådan Find Direct Mail Printing Selskaber

For nogen tid nu, har direct mail været en af ​​de mest almindelige og effektive marketing kampagne elementer. Hvis din virksomhed er tanker om en direct mail-kampagne, bliver du nødt til at finde en direct mail trykning selskab. Der er mange direkte mail trykkerier, der ville elske din virksomhed og har den erfaring, du er på udkig efter. For at finde den rigtige direct mail trykning selskab til dine behov, skal du først ramt internettet.

Brug de store søgemaskiner og Internet kataloger for at finde lister over forskellige trykkerier, der gør direct mail udskrivning. Bortset fra internettet, skal du også bruge lokale telefonbøger som de gule sider til at opbygge din liste over potentielle direkte mail trykkerier. Når du har din liste, kan du kontakte dem og bede om referencer samt prøver. Når du får disse, har du de oplysninger, du behøver for at starte din direct mail trykning kampagne. Held og lykke!

Faktorer at overveje i Direct Mail udskrivning

Mange faktorer spiller ind i direct mail kampagner. Selv efter du har løst din direct mail modtager liste spørgsmål, er der stadig flere faktorer at overveje. Der er så mange muligheder i direct mail trykning, at dette kan ofte gør for de mest vanskelige beslutninger. Faktorer at overveje i direct mail udskrivning er ikke meget anderledes end de fleste andre typer af udskrivning. Først skal du nødt til at tænke over:

• Størrelse
• Vægt
• Farveindstillinger
• Klip

Hver af disse faktorer af direct mail trykning vil påvirke dit kampagnebudget og distribution hastighed. Betragt hver omhyggeligt, før du bestiller din udskrivning. Flere faktorer omfatter:

• Emballage
• Distribution

Mange direct mail trykkerier vil omfatte alle disse med deres pakker. Vær sikker på at spørge, når du vælger din printer. De faktorer, der er involveret med direct mail trykning kan virke overvældende, men hvis du finder den rigtige trykning selskab, vil din oplevelse være det modsatte.

Brochure Printing Company

Når du har oprettet din brochure, enten fra bunden eller fra en brochure skabelon, skal du finde en brochure trykning selskab til at producere din brochure. Når der træffes beslutning om en virksomhed, skal du først sørge for, at den brochure trykning selskab håndterer den type brochure, du har brug for. Ikke alle virksomheder kan udskrive i fuld farve, eller om alle papirformater, så sørg for at spørge, før kontrahering med en printer. Rabat brochure trykning kan synes som en god handel, men du behøver at vide om kvaliteten af ​​deres arbejde, før du bruger ethvert selskab, så bede om en trykt prøve før du bruger nogen ukendt printer. En god brochure trykning selskab vil være glade for at sende dig prøver af deres papirer, udskrive stilarter, belægninger (såsom blankt eller mat) - samt tage sig tid til at diskutere dit projekt med dit grundigt.

Sådan Vælg din katalog trykning Format

Design er kunst. Fra indretning af et hus til design af din virksomheds marketingmateriale, er formålet at tiltrække øjet og skub mod en handling. Betydningen af ​​stil og design i katalog trykning er ofte overset af mange virksomheder.

Mens nogle virksomheder bruger dollar efter dollar på udkig efter den rigtige design til deres katalog trykning, mange andre stadig bare smide deres produkter på siden. Hvis du er på udkig efter bedre afkast fra kataloger, som du distribuerer, her er et par design tips til at tænke over:

• Imagery - Er du sikkerhedskopiere dine produkter op med et katalog design, der forbedrer deres formål? Hvis ikke, så tænk på at bruge stærkere billedsprog at afspejle dine varer i din næste katalog trykning orden.

• Grib Eye - Har du sidder fast med sort og hvid for dit katalog trykning at spare på de højere omkostninger forbundet med farve? Du kan tro om igen. Undersøgelser viser, at farver kan tiltrække en persons opmærksomhed ved at sætte billeder ud fra en side. Dette er i modsætning til den naturlige reaktion til enkelt farve, hvilket gør øjet scanning, snarere end undersøgelsen.

• Produkt Fokus - Det er vigtigt at huske, at dine produkter skal være i fokus, når det kommer til katalog udskrivning. Læg ikke for mange produkter i en enkelt side-dette vil helt sikkert gøre det sværere at lede læserens opmærksomhed på en enkelt produktet du søger at fremme.

Hvis du vil have bedre afkast fra dit katalog trykning og distribution, tager design i betragtning. Det er ikke dine priser eller dine produkter skyld, at du ikke sælger mere; svaret kan bare ligge i en mere intelligent design.

Det er en stor en

Mindre projekter kan normalt håndteres af virksomhedsejeren den lille eller forbruger med en hjemmecomputer. Når det besluttes, at et projekt har flere sider, vil det være en god ide at arbejde med en designer, der har haft en stor erfaring på dette område.
At vide, hvordan at layout siderne, så de falder i en printers spredning (giver mulighed for usammenhængende sider skal organisere på en måde, så de falder i den rigtige rækkefølge) kan være overvældende og potentielt dyrt, hvis printeren skal fastsætte filen, hvis opsætningen er forkert.
Jeg kender nogle printere, som beder, at siderne gemmes som separate filer bare så de ved, at de kan være sikre og sætte dem i den rigtige rækkefølge.
Så når man planlægger et stort projekt som et katalog, sidde ned med designeren og planlægge de nødvendige afsnit, foto behov og eventuelle indsatser. Det er penge givet godt ud, og du vil have et projekt, der ligner den oprindelige hensigt.

Direct Mail Magazine Indsæt Printing

Direkte mail behøver ikke altid at være sin egen mailing. Nogle gange vil en direct mail magasin insert trykning gøre det trick endnu mere effektivt. Fordelene ved at have en direct mail magasin insert er indlysende - du vil få din annonce til de rigtige målrettede mennesker, fordi du kan vælge at få din reklame indsats i et blad, der er til din fokusgruppe. Der er fire hovedtyper af direct mail magasin skær, og de varierer i pris afhængigt af hvad magasin du planlægger at annoncere med. De er blow ins (de små kort, der bare løst indsat i magasinet), poly pose skær (små kort, der er sat ind i den beskyttende plastikpose omkring nogle blade), binde ins (annoncer, der faktisk er bundet i magasinet) og deponering (limet i annoncer, som printeren lim til en eksisterende side i magasinet).

Brochure Mailing

Et sidste punkt at overveje, når at få brochure trykning gjort, er, hvordan du kommer til at distribuere din brochure. Selv om nogle virksomheder vælger at forlade deres brochurer i stativer eller afleverer levere dem til kunder, vil de fleste virksomheder og virksomheder skal maile deres brochurer. Du kunne vælge at sende brochurer bare som svar på anmodninger, eller til at gøre en direkte mailing med dine brochurer. En anden måde at spare er at få kreativ med dine folder. Hvis du har en 11 "x17" ark fuld af oplysninger, kan du prøve trifolding det ind i en zig zag eller typiske brochure fold.

Design af en brochure

Design af en brochure, kan dog være svært, hvis du holder dig til at designe din brochure til et bestemt formål, kan du gøre denne opgave lidt nemmere. Først og fremmest, vil du ønsker at afgøre, hvorfor du gør din brochure, og hvordan du kommer til at distribuere det. Hvis du planlægger at gøre en omfattende brochure fremhæve alt i din virksomhed, kan du være bedre stillet ved hjælp af et større format brochure (såsom et foldet 11 "x17"), og bruge det til at reagere på forespørgsler om din virksomhed. Design af et brochure til direkte mailing ville gå lidt forskelligt. Da du ønsker, at denne brochure at være en generel introduktion til din virksomhed, vil du ikke gøre det så stor eller omfattende. I stedet ville en tredobbelt foldet 8,5 "x11" ark være lettere at mail samt bliver kortere for potentielle kunder at læse.

Katalog Printing Services

Der er mange forskellige typer af kataloger, der kan oprettes, som det kan ses i en hvilken som helst postkasse hele landet. Det vigtige er at få dit katalog skiller sig ud - og det er her katalog trykning tjenester kommer i professionelle printere har mulighed for at udskrive fuld farve kataloger for din virksomhed eller virksomhed, og de kan gøre det i en række størrelser og formater.. Hvad enten du foretrækker en hel side (8,5 "x11"), en halv side (5,5 "x8.5"), eller en brugerdefineret størrelse, kan selskaber, der tilbyder katalog trykning tjenester gør dit katalog til dig. Nogle andre valg, du kan få, når at få katalog trykning tjenester er den type papir (tykkelse, farve og belægning), du vil bruge, og om du gerne vil have dit katalog netop foldet eller sadel-sys (hæftet på midten ) samt. Den professionelle udseendet af en pænt udført katalog kan gøre forskellen på, hvor mange potentielle kunder læse den.

Introduktion til Brochure Udskrivning

Brochure trykning kan være en god måde at markedsføre din virksomhed eller virksomhed. Brochurer tilbyde dine kunder (eller potentielle kunder) evnen til virkelig at se, hvad din virksomhed handler om, mens fremvisning dine talenter og succeser. Der er flere forskellige typer af brochurer, der er almindeligt anvendt: a trifold brochure, som er en 8,5 "x11" ark papir foldet i tredjedele, så der er seks søjler; en almindelig 8,5 "x11" ark (stor som et element liste eller flier typen brochure), og endelig en 11 "x17" foldes på midten for at skabe et hæfte (som kan være en brochure eller katalog). Brochure trykning kan finde sted i en hvilken som helst af disse formater eller andre specielle formater, og kan gøres på mange forskellige typer af papir med forskellige farver af blæk til en tilpasset touch.

Katalog Udskrivning på nettet

Internettet som en detail og engros markedsplads vokser dag for dag. Traditionel katalog trykning var eksklusivt til papir kataloger, dog er de fleste virksomheder i dag at finde, at herunder web i deres katalog trykning planer tilbyder høje afkast.

Hvis du tænker på at flytte dit katalog på nettet, hvad venter du på? Undersøgelser viser, at stigninger i online-køb er mellem 10% og 50% årligt, afhængigt af sektoren. Katalog trykning og distribution på nettet er nemt og kan gøres hurtigt, skal du blot følge disse trin:

• Dit første skridt er at kontakte en web-udvikler. Du kan gøre dette gennem en af ​​de monstre som Yahoo! butikker eller en mindre, mere tilpassede boutique udvikling shop.

• Dernæst skal du sørge for at indarbejde designet af din trykte katalog med designet af din online katalog. Det anbefales altid at mærke dig selv og dine produkter så meget som muligt gennem din web-design.

• Endelig er en fordel ikke tilgængelig i traditionel katalog trykning, du kan gøre det, så kunder kan bestille deres produkter direkte, når de ser dem. Få din virksomhed en online købmand konto gennem PayPal, Verisign, eller en række af tilgængelige processorer. Opsætning er nem, og nu kan du skære den nødvendige tid til dine kunder til at gøre deres indkøb.

Spild ikke et andet minut kun bruger papir katalog trykning. Gør overgangen til internettet, og du vil høste fordelene på ingen tid.

Finde Affordable Brochure Udskrivning

Udskrivning af marketingmateriale kan ofte udgør en stor del af enhver marketing kampagne samlede regning. Finde overkommelig brochure trykning og andre trykkerier er lettere end de fleste tror. Som med de fleste spørgsmål i erhvervslivet, forskningen er den bedste måde at sikre, at du finder den mest overkommelige brochure trykning rådighed.

Udnyt internettet til at shoppe rundt efter de forskellige udskriftsindstillinger.
For at hjælpe med at gøre beslutninger, altid anmode om prøver fra enhver trykning selskab, som du overvejer-prøver af brochure trykning er ofte den bedste måde at se, hvad det trykkeri selskab kan gøre for dig, og for den pris, du er på udkig efter.

* Med den mængde brochure trykkerier online, er der masser af sammenligning til at udføre. Gør den rigtige mængde af forskning, og du vil finde den overkommelige brochure trykning, du har brug for.

Direct Mail Effektivitet

Direkte mail kan være effektiv af flere grunde. Den første grund er, at du sender din annonce til en bestemt målgruppe. Hvis du sælger damesko, du vil have din annonce til at nå kvinder, ikke mænd. Så ved hjælp af direct mail, kan du vælge at sende din annonce til kvinder specifikt. Direct mail-tjenester kan også give dig mulighed for at tage din modtager ved navn - det personalisering kan hjælpe, når de forsøger at vinde nye kunder eller kunder. Ved at få feedback fra det franske postvæsen og andre kilder, kan direct mail også fortælle dig, om din annoncering er ved at nå den rette målgruppe. Samlet set direct mail er et effektivt værktøj, når de anvendes fornuftigt og korrekt.

Direkte Mail Typer

Der er flere forskellige typer af direct mail til rådighed for virksomheder, der ønsker at "få ordet ud" om deres virksomhed. Postkort med blot en lille mængde oplysninger om en virksomhed eller et selskab (f.eks underrette potentielle kunder af et salg) er blandt de billigste former for direct mail, og derfra kan du gå til brochurer, nyhedsbreve og endelig store kataloger. Du kan også vælge at vedhæfte din direct mail emne til et andet element, såsom et magasin insert. Printere, der tilbyder direct mail trykning kan hjælpe dig med at prissætte de forskellige direct mail typen muligheder, og så er du og din virksomhed kan afgøre, hvilken løsning der passer til dig. At vælge den mest omkostningseffektive direct mail trykning kan spare din virksomhed penge, samt hjælpe dig med at få dit budskab til flere potentielle kunder eller klienter.

Professionel katalog trykning Essentials

Endelig din virksomhed er klar til at distribuere et print katalog. Katalog trykning er en af ​​de mest effektive midler til markedsføring af et produkt linje nogensinde gennemført. For virksomheder med enorme mængder af produkter til rådighed, katalog trykning og distribution gør det muligt at udstyre dine sælgere med en virkelig nyttigt værktøj. Hvad skal du se efter i en professionel katalog trykning selskab? Her er et par ting.

Først hvor mange sider vil dit katalog være? Trick spørgsmål. Afhængigt af katalog trykning selskab, du vælger, kan der være forskellige stilarter til rådighed. Disse stilarter vil ændre, hvor mange produkter der vises på en side, som uundgåeligt vil påvirke antallet af sider i dit katalog. Ved fastsættelsen af ​​størrelsen af ​​dit katalog, skal du først bestemme et budget og derefter pris det ud af siden.

Dernæst efter at du har indstillet dit budget og fået en fornemmelse for prisen, så tænk på den, for hvilken du søger. Du kan vælge mellem mange forskellige typer af papir, skygger, farver (selv sort og hvid). Du kan også vælge mellem forskellige bindende typer, der kan forbedre kvaliteten af ​​dit katalog. Hæfteklammer og limhæftning er den mest almindelige for trykning af kataloger på grund af deres lave omkostninger og deres evne til at blive brugt på kataloger mange størrelser. Sørg for, at den virksomhed, du vælger til din katalog trykning har masser af valg i stilarter og bindende.

Endelig skal du vælge din kopi omhyggeligt. Katalog udskrivning er mere end bare at sætte produktet til papir. Du er markedsføring-glem ikke, at. Få professionel hjælp i udarbejdelsen din kopi til dit katalog. Den rigtige beskrivelse kan gøre salget lettere og den forkerte kan gøre det forsvinde. Se om katalog trykning selskab, du har valgt, kan hjælpe dig med disse bestræbelser.

Direct Mail udskrivning

At have din brochure eller andre stykke direct mail professionelt trykt, kan betyde, at din virksomhed vil blive bemærket lettere end andre. Vælg direct mail trykning, der tilbyder fuld farve på tungere papir, for at få din annonce skiller sig ud. Et andet valg for direct mail udskrivning er at indgå i en pakke mailer, såsom dem udsendt af lokale reklamebureau. Disse kuverter er generelt sendes ud med en række lokale virksomhedsannoncer, og omkostningerne ved at blive inkluderet i denne direct mail "katalog" kan være mindre end at have din egen annonce udskrives. En undergang til denne form for direct mail trykning, er imidlertid, hvis den potentielle kunde vælger at smide væk hele kuvert uden at åbne den - din chance for at blive set er tabt.

Billige Color Brochure Printing Company

Vi ved alle, at farve brochurer gøre en bedre præsentation, men der er én bekymring: omkostninger. At finde en billig farve brochure trykning selskab kan tjene til at virkelig hjælpe din virksomhed til at være i stand til at producere en farve brochure, i stedet for at skulle ty til sort og hvid. Virksomheder, der udskrives farve brochurer ofte opkræve mere for at folde eller indsamling - disse tjenester kan nemt udføres på din egen virksomhed, og det er en måde at forsikre et billigere produkt. En anden måde er at finde en brochure printer, der arbejder online - disse selskaber, på grund af lav overhead og konkurrence fra hele verden, har tendens til at være billigere end de mindre trykkerier lokale til dit område. Endelig overveje at gøre en mindre brochure, som den mindre siden (eller sider) den billigere printeren vil være i stand til at producere din brochure.

Brochure og katalog trykning

Brochure og katalog trykning ofte falder i samme område. Mens nogle brochurer er korte og til det punkt, andre brochurer deler nok oplysninger om en virksomhed, og hvad den sælger (eller gør) for at udgøre et katalog. De fleste brochure og katalog trykning finder sted på den samme kvalitet af papir, som regel en 100 # dobbeltsidet glittet papir lager - og det er muligt at kombinere din brochure og katalog i ét dokument. Nogle virksomheder bruger forsiden af ​​deres katalog som en form for brochure, der lader kunderne vide om deres virksomheds ideer og overbevisninger, og dette kan betragtes som en form for billig brochure trykning, som to separate dokumenter ikke behøver at blive udskrevet. Mange af de samme regler gælder, når designe brochurer og kataloger - ikke overcrowd dine sider, skal du bruge en læsbar skrift og grafik og billeder skal være klare og tydelige.