Udøver udendørs om vinteren

Vinter vejr kan afskrække selv de mest dedikerede motionister. Mindre dagslys, koldere temperaturer, og fristelsen til at krølle op under varme tæpper gør at holde op med din motion rutine eksponentielt sværere. Men bare fordi temperaturen udenfor er faldet betyder ikke, du er nødt til at droppe din udendørs motion regime. Der er nogle enkle måder at brænde kalorier udendørs, selv når vejret er forfærdeligt. Hvis det skal lykkes, vil du ønsker at gøre udendørs motion så let og sjovt som muligt.

Stay Safe derude

Vær opmærksom på vejrforhold og vind chill faktor, før du planlægger din udendørs aktiviteter, og klæde sig passende til vejret. Din bedste chance er at klæde sig i lag - det giver dig mulighed for at fjerne overtøj, som du får varm og begynder at svede, og derefter sætte dem tilbage på, som du får kolde.

Udøver udendørs om vinteren

Vær sikker på at beskytte dine hænder, fødder og ører mod elementerne. Når det bliver koldt udenfor, koncentrater kroppens blodgennemstrømning i din kerne, og det øger risikoen for din få forfrysninger på disse områder. Bær tykke handsker og sokker samt høreværn eller en hat eller pandebånd, der dækker dine ører.

Hvis du planlægger at udøve udenfor i mørket, du har brug for at klæde sig i reflekterende beklædning. For at forhindre fald på is og sne, vælge sko med masser af trækkraft.

Derudover sørge for at holde sig tilstrækkeligt hydreret. Du må ikke føle som om du har brug for at drikke så meget som du ville gøre i de varme sommermåneder, men du vil sandsynligvis stadig være sveden, og bliver nødt til at genopbygge væsker tabt gennem sved og vejrtrækning. Hvis din træning vil kun vare en time eller mindre, skal vand være dit første valg. Hvis du vil gøre kraftig motion, der varer længere end en time, skal du vælge drikkevarer med elektrolytter, såsom sportsdrikke.

Udvid dine opvarmningsøvelser

Når vejret bliver koldt, din krop bliver koldt, også. Du får brug for mere tid til at varme op dine stramme muskler og få blodet flyder for at forhindre skader. Du kan endda gøre din opvarmningsøvelser indendørs og derefter hovedet udenfor i resten af ​​din træning.

Udendørs Øvelser

Bortset fra de sædvanlige udendørs øvelser såsom gang, løb, vandreture, etc., er der andre vinter-specifikke måder at forbrænde kalorier. Skovle sne er en fremragende træning af hele kroppen, og det tager sig af alt det sne, der er blevet hober sig op i din indkørsel og på fortovet! Sørg for at tage hyppige pauser, men fordi det anstrengende motion kan øge din puls så hurtigt, at det øger risikoen for hjertestop.

Udøver udendørs om vinteren

Hvis du har børn, børnebørn, niecer eller nevøer, leger med dem i sneen er en sjov måde at presse nogle fysiske aktivitet og samtidig nyde selskab med dine kære. Byg snemænd eller sne huler, har sneboldkampe, gå slæde (eller snowboard hvis børnene er lidt ældre), lave sne engle - bare få kreative derude! Du vil sandsynligvis have det så sjovt, at du vil glemme, hvor kølige det er udenfor.

Skiløb og snowboarding er et par udendørs øvelser, som du kan prøve. Selvfølgelig er disse kræver, at du bor i eller besøger et område, der er befordrende for disse typer af motion. Selv hvis du er nybegynder, de fleste steder har instruktører, der kan hjælpe dig, og der er normalt specifikke områder, hvor begyndere sikkert kan øve deres nye sport.

Nu får udenfor og fakkel nogle kalorier!