Udlejningsejendomme og Huse til salg-Rental Property Investment

Udlejningsejendomme og Huse til salg-Rental Property Investment

Leder du efter en måde at gøre ekstra indkomst? Tror du, du har en god føring på et område af byen, der ville give store udlejningsejendomme? Så du kan være klar til at tilføje titlen "udlejer" til dine legitimationsoplysninger. Men hvis du er en første gang investor, kan du ønsker at foretage målinger gennem bøger om at investere i udlejningsejendomme for begyndere.

Viden er magt. Og selv om investering i fast ejendom kan være frugtbar, skal du vælge din type ejendom, din agent og vigtigst, din placering, omhyggeligt. Når du køber til at lade, vil en bog om denne grundlæggende viden informere dig om ting, som du måske ikke har ellers overvejet. Hvis denne type investeringer appellerer til dig, så her er nogle tips.


Hvordan at finde den rigtige ejendom. Når shopping for investeringsejendomme, at indsatsen finde et hus, der er lige ret til at tegne en indkomst kan være frustrerende.

Sponsoreret link
Forsøger at komme ind i ejendomsadministration? Tjek Sådan Køb Udlejning Ejendom til under $ 5k!

Nedenfor er de kriterier, du har brug for at matche.

 1. . Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed Du har hørt det før; fast ejendom handler om placering. Hvis du har planer om at købe en multi-familie udlejningsejendomme og leasing det ud for indkomst, skal du først finde et sted med en sund, og forhåbentlig boomer, lejemarkedet. College byer kan være et godt sted at finde udlejningsejendomme til salg. Mange studerende vælger at leve off-campus. En stor del også ender opholder og leje i byen, hvor de gik i skole i mindst et år eller to. Skoler med store befolkninger og forskerskolen programmer er særligt gode områder for investering. Andre steder at overveje, er større, urban byer generelt (da folk ønsker at bo tæt på, hvor de arbejder og tæt på spændende byliv). Landdistrikterne og forstæder (medmindre de er meget tæt på offentlig transport ind til byen), kan være mindre frugtbar så vidt som en investering udlejningsejendom er berørt.
 2. Fixer-øvre? Hvis du er handy (eller har pengene til at hyre en entreprenør), kan det være en god idé at finde billige ejendomme til salg ved at få en fixer-øvre. Derefter kan du konvertere de renoverede boliger i udlejningsejendomme. Men vær på vagt. Nogle gange prisen på renoveringen langt opvejer fordelene ved at købe og udleje en nyere eller mere færdige bygning. Nogle ejere oplever, at efter at arbejdet er gjort, kan de lige så godt slå enhederne til ejerlejligheder og sælge. Hvis du ikke er op til en fuld-on projekt, styre fri af "entreprenør tilbud", der opstår på markedet.
 3. Køb en eksisterende cash cow. Cash cows er svære at finde. Men hvis du overtager en ejendom, der har eksisterende lejere og et positivt cash flow, kan du ikke gå galt, så længe bygningen handler ikke om at vælte. Nogle gange ældre medlemmer af befolkningen, træt af udlejeren spillet, vil opgive deres velholdte ejendomme til lave priser. Har din agent gøre en kontant analyse af lejeindtægten og salgsprisen for hjemmet for at afgøre, hvilke boliger på markedet kan være en god handel før at investere i nogen af ​​dem. Har en inspektør sørg bygningen er aktuelle med alle lokale bygningsreglementer, og at hjemmet er i god form, før du foretager købet. Jeg foreslår, at få alle de mulige inspektioner, herunder strukturelle og skadedyr, bare for at sikre, at du ikke køber ind i en penge pit. Jo flere oplysninger, du indsamler, jo bedre informeret dig vil være omkring køb af ejendommen.

Må ikke gøre det alene. Der er en række virksomheder og tjenester derude at hjælpe nye investeringer grundejere. Disse fagfolk er der for at hjælpe dig med at finde den udlejningsejendom, der opfylder dine behov.

 1. Udlejningsejendomme og Huse til salg-Rental Property Investment
  Få en agent. Selvom du skal gøre forskning om fællesskabet på egen hånd, kan du også stole på en ejendomsmægler til at gøre meget af benarbejdet. Dette samarbejde vil resultere i, du finde det bedste udlejningsejendom eller leje huse til salg. Har en agent vise dig de ejendomme i byen og får en klar forståelse af, hvad markedsværdien er for huse, der har en, to og tre soveværelser. Når du køber ældre huse, sørg for at være opmærksom på den kaliber af renovering i hver enhed. Dette skyldes, at en tre soveværelse med nye granit bordplader og rustfrit stål kan gå til tredobbelt størrelsen af ​​en større, men mere nedslidte leje i det samme område af byen. Din agent vil hjælpe dig med at finde god indkomst ejendom og vil vurdere mængden af ​​penge, du måske være i stand til at generere med det.
 2. Få en fantastisk pant mægler. Når du finder, hvad der synes at være den perfekte leje, kan du finde dig selv spekulerer, "Nu, hvordan kan jeg finansierer udlejningsejendomme?" Lære om de typer af lån er afgørende, især hvis du forsøger at købe en ejendom med ingen penge ned. Dette er, når du taler med eksperter og lære af dem. Du bør tale med et realkreditlån mægler om en udlejningsejendom boliglån før du selv skridt mund inde i en fast ejendom kontor. Dette vil sikre, at du forstår udlejningsejendomme satser og de skridt at tage for at finansiere købet. At vide, hvor meget du har råd er nøglen til processen med at ansøge om et lån. Sørg for at dit realkreditlån er mindre end beløbet for den indkomst du får fra dine lejere. Normalt vil kræve en hel del penge ned og en lav rente på hovedstolen lånt. Dårlig kredit gør det vanskeligere, når de køber udlejningsejendomme. Men med den rigtige hjælp det kan gøres. Tal med din rådgiver om mulighederne for investeringer ejendomslån, og husk at shoppe rundt efter en pant sats, da de kan variere meget.
 3. Ejendomsadministratorer. Det næste skridt er at beslutte, om du vil give den leje ejendomsadministration eller ej. Hvis du beslutter ikke at administrere dine egne leje boliger, så når du sikre en god investeringsejendom, er du nødt til at finde nogen til at være din leje ejendomsadministrator. Denne person vil være på-call for eventuelle problemer, der måtte opstå i din bygning. Hvis du bor ud af byen, en ejendomsadministrator er afgørende. Hvis du ikke ønsker at leje en, i det mindste formulere en liste over pålidelige håndværkere (blikkenslagere, tagdækkere, tømrere, VVS-firma), som du kan ringe på, hvis der opstår problemer. Bottom line: den grundlæggende beslutning, du behøver at gøre er, om ikke du vil (og har tid til) håndtere forvaltningen af ​​din ejendom eller leje en manager til at gøre det for dig.
 4. Juridisk rådgivning. Det er altid en god idé at have advokat til fast ejendom beslutninger og transaktioner. En advokat kan også hjælpe dig med eventuelle problemer, der kan opstå med dine lejere og vil give dig assistance under lukningen af ​​din investering ejendom. Har en kontaktperson klar, før du foretager køb og høre ham eller hende med eventuelle spørgsmål, der måtte opstå i forbindelse med køb og leje proces. Ikke alle mennesker vil bruge en advokat, men det er en god idé.

Købet. Faktisk købe en udlejningsejendom som en indkomstskabende investering kan være en nervepirrende oplevelse. Efter råd nedenfor vil gøre de sidste skridt i denne proces så let som muligt.

 • Giv et bud. Som altid, kan du ikke tabe ved at gøre et tilbud. Hvis du ser en ejendom, som du virkelig gerne, men det gør ikke "skære det" på den finansielle side, kan du altid give et tilbud for mindre end prisen asking alligevel. Hvis det er en købers marked kan du blive overrasket over, hvor villige sælger er at opfylde din pris. Du ved aldrig, hvad der vil ske, når de køber et hus.
 • Få lejere. Har din ejendomsmægler annoncere dine udlejningsejendomme til en pris, der giver dig mulighed for at tjene penge på din investering. Når du har en annonce, der tiltrækker mulige lejere, skal du sørge undersøge dine sagsøgernes kreditvurderingsbureauer, job historie, referencer, og hvis det er muligt, bør du møde dem forud for undertegnelsen en ejendom lejeaftale. Dette skyldes det faktum, at hvis du vælger lejere, der ødelægger eller gøre skade på ejendommen, eller dem, der ikke betaler husleje, er du ikke "vinder" med din investering. Altid få en kaution i tillæg til eller i stedet for, en sidste måneds husleje, når der indgås en aftale eller kontrakt. Sæt enhver og alle bestemmelser i lejekontrakten (ingen rygning, ingen kæledyr, etc.), og sørg for lejerne forstå de vilkår og underskrive eventuelt på lejekontrakten. Hvis du ikke kan tage sig af denne transaktion i person, så være meget klart for din administrationsselskab om dine forventninger.
 • Bankkonto. Du vil gerne tale med din finansielle rådgiver om din bogføring. Det er fordi en ejendomsinvestering indebærer et helt nyt sæt af IRS regler og regnskabsmæssige nuancer. Spørg din revisor om den bedste måde at holde dine ejendom leje poster til støtte i arkivering en årsopgørelse med regeringen. Det er også en god idé at line op alle din hjælp (pant mægler, udlejning af ejendomme forvaltning, ejendomsmægler, advokat og revisor) inden du gør eventuelle køb. Køb udlejningsejendomme til investeringsformål kan være en stor indtægtskilde, men som med alt, forudgående forberedelse er nøglen til succes.

Held og lykke med din nye indtægtskilde, og jeg håber du nyder at være en udlejer!

Nødvendigt værktøj:

 • Ejendomsmægler
 • Property Manager

Forsigtig:

 • Investeringsejendomme bør ikke være en følelsesmæssig køb - at opnå et overskud på lejeindtægter hele kommer ned til numre.
 • Kontakt din revisor for de forordninger og detaljerne i udlejningsejendomme, før du går ind i investere spillet.

Tips:

 • Tag en rundtur i byen, og de nuværende leje på markedet til at gøre dig bekendt med priserne i området.
 • Altid, altid kender markedet, før du foretager en investering!