Udgivelse: Hvordan at markedsføre dig selv Tips

Hvis en forfatter Leje deres egen Publicist?

· Ansættelse din egen publicist til at fokusere på din titel kan kun hjælpe eksponeringen af ​​din bog.

· Selv om udgiveren vil give nogle reklame support til din bog, skal du huske, at den publicist tildelt af udgiveren også vil have andre titler de er ansvarlige for, som skærer sig ind i mængden af ​​tid, de rent faktisk kan fokusere på din titel.

· Der er en række fordele for leje din egen publicist:

o Da du kontrakt med en ekstern publicist, vil du have mulighed for at have en større mængde opmærksomhed udelukkende er fokuseret på din bog.

o Du kan ligefremt diktere den retning, du ønsker publicist at gå i.

o publicist vil blive holdt ansvarlige for de vilkår og resultater, som du både har aftalt i din kontrakt til din bogens omtale.

o PR-firma kan have kontakter, udgiveren ikke har.

o Du kan bestemme, hvor lang tid du ønsker at publicist at lægge vægt på din bog; så længe du er villig til at betale, vil de holde pitching, forudsat det giver mening.

o Som en kontraktlig aftale, kan forfatteren insistere på at se en liste over medier, som den publicist har skrå og resultaterne.

o Forfatteren kan forlange, at publicist fortsat at forske i nye medier og at pitche dem.

Tal Din vej til Store Bog Sales

Hvis du er en udadvendt eller kan eftergøre det, tale foran et live publikum pitching din bog og sælge kopier til deltagerne kan katapult din bog til bestsellerlisterne. Der er plethoras tale steder, hvor en forfatter kan tale om emnet af deres bog til publikum, der vil være villige til at lytte og til at købe en kopi af deres bog.

Overvej præsentere dig selv og bog emne for at konferencearrangører, der er et godt match til din genre. En Human Resource-konferencen (SHRM www.shrm.org) er et perfekt sted at pitche en bog på medarbejderudvikling, udfordringer, fastholdelse, etc. Hvis du har skrevet en roman, en række boghandlere kan være interesseret i at tilbyde dig en plet på deres månedlige forfatter udseende kalendere.

Med meget lidt forskning på internettet, (gudskelov), vil du har en lang liste over mulige steder, der ville være glade for at have dig. Hvorfor? Fordi at bringe i en forfatter til at tale på en konference, en boghandel eller et antal mulige steder er en fordel for deres kundegrundlag. Det øger deres eget billede ved association med den rigtige forfatter.

Optrædener Forud for bogens Frigivelse

Lad os sige, du er blevet bedt om at tale foran en gruppe på 100 + og din bog er endnu ikke tilgængelig. Hvad skal du gøre? Skru ned for talende engagement eller gå videre?

Ideelt set bør optrædener finde sted på det tidspunkt, bøgernes udgivelse (pub vindue); Men nogle gange tingene ikke fungerer ud på den måde. For at få det bedste ud af situationen, har din udgiver oprette postkort, bogmærker eller løbesedler, som du kan stille til rådighed for Events 'deltagere. Mindst vil plante frø og fungere som en påmindelse til dit publikum, at du har en bog, der kommer ud og give dem de nødvendige oplysninger for at bestille din bog. Udgiveren kan også give dig exlibris (selvklæbende bakkes signatur kort), som du kan pre-sign og distribuere til deltagerne, hvis de pre-købe en bog via deres lokale boghandel.

Approach den lokale boghandel og opfordre dem til at drage fordel af at fremme din bog til disse deltagere ved at give en procentdel rabat kupon. Boghandlere er altid på udkig efter måder at øge bogsalg og deres kundegrundlag.

Spørg hosting mødested til at opretholde et link på deres hjemmeside til din hjemmeside, hvor deres klient eller medlemsgrundlag vil blive mindet om at købe din bog. Nogle steder kan være i stand til at passere langs listen over deltagere fra dit foredrag, så du kan kommunikere direkte med dem om udgivelsen og køb af din bog.