Udendørs madlavning Systems

Udendørs madlavning Systems

Hvis dine ideer om tilberedning af måltider i løbet campingture rækker ud over den bedst mulige udnyttelse af indbyggede campingpladsens grill eller åben ild, er du sandsynligvis finde tanken om at tilføje udendørs madlavning systemer til din beholdning af camping forsyninger til at være ganske tiltalende.

Camping og madlavning

For mange camping entusiaster er den bedste del af rejse at have en mulighed for at forberede og nyde måltider i den afslappede miljø i den store udendørs. Mens nogle campister mener, at den perfekte campingplads måltider involverer pinde, skumfiduser, hotdogs, og en åben ild, mange andre foretrækker en mere nuanceret tilgang til udendørs måltid forberedelse. Hvis du er den type autocamper, der er altid på udkig efter bedre måder at forberede udendørs måltider, er du sandsynligvis mere interesseret i madlavning systemer end i at udforske de bedste teknikker til simpel åben ild madlavning.

Udendørs madlavning Systemer til Campers

Mens mange af de komplette udendørs madlavning systemer på markedet er designet til personer, der søger at skabe et udendørs køkken i deres baghaver, er der også en række muligheder designet med den begrænsede plads bekymringer og transport behov for campister i tankerne.

Camp Chef Modular Cooking System

Camp Chef modulære madlavning system er en ideel mulighed for campister, der søger en let bærbar og fleksibel løsning til madlavning i det fri. Denne alsidige udendørs ovn kan rumme alle typer af tilberedning af fødevarer teknikker, herunder kogning, stegning, rygning, grille, ristning, og mere. Den kan nemt bruges under camping ture, for tailgating oppakning, samt i baggård madlavning behov.

Udendørs madlavning Systems

Grundlaget for Camp Chef madlavning system er et gaskomfur udstyret med en række tilbehør, der giver udendørs kokke til at forberede mange forskellige typer af retter. Du kan vælge en, to eller tre brænder komfur muligheder. Følgende tilbehør:

  • Barbecue box
  • Kogende gryde
  • Stegning pot
  • Griddle
  • Roaster

Browning Denali 4 Burner Range

Browning Denali 4 Burner Range er en glimrende mulighed for enkeltpersoner på udkig efter et alsidigt system til udendørs madlavning. Med 560 kvadrat inches af madlavning plads, kan du lave mad til en stor familie eller en anden gruppe under camping udflugter, familiefester, eller enhver anden form for indsamling. Du kan grille, sauté, og forberede mange andre typer af retter med denne enhed. Det har bærehåndtag og aftagelige ben, hvilket gør det let at transportere enheden fra et sted til et andet.

Bayou Classic Outdoor Cooker

Bayou Classic udendørs komfur er en af ​​de bedste muligheder for campister, Tailgaters og udendørs madlavning entusiaster. Enheden indeholder en stor gryde perfekt til stegning en kalkun, kogende languster eller omrøring op et stort parti af chili eller gryderet eller chili. Hvis du bruger det meste af din camping tid på anlæg, der leverer kul grill, dette komfur tilbyder en god måde at udvide din udendørs madlavning evner.

Brug Cooking System

Udendørs madlavning Systems
Udendørs Opskrifter

For at få mest ud af udendørs madlavning systemer, skal du have alle de værktøjer og tilbehør, der er nødvendige for at skabe dine yndlingsopskrifter. Forud for din næste campingtur eller cookout, sørg for at have en tilstrækkelig mængde brændstof til at bruge din madlavning system. Kontroller altid tanken i forvejen. Hvis du skal rejse eller tilberede måltider i flere dage i træk, er det en god ide at have et ekstra container af madlavning brændstof handy.Whether du bruger din udendørs madlavning udstyr derhjemme, eller når du camping, skal du et sæt lang håndteres madlavning værktøjer. Du skal nok bruge en spatel, en tang, og en skarp kniv, på et minimum. Afhængigt af den type system du har, og de opskrifter, du planlægger at forberede, kan du også brug for tunge gryder og pander er egnede til udendørs brug. Hvis du ønsker at nyde varm te i løbet af din camping udflugter, skal du medtage en kedel i din liste over udstyr til at pakke. Pack krydderier, aluminiumsfolie, non-stick madlavning spray, og alle de varer, du har brug for at holde din madlavning systemet rene og i god stand.