Udendørs madlavning i en Camp Oven

Udendørs madlavning i en Camp Oven
Nyder et stort måltid, mens camping er nemt, når du bruger en lejr ovn.

Intet smager bedre end et varmt måltid kogt på en lejr komfur. Camp brændeovne er kommet langs veje gennem årene og tilbyder nu muligheden for at tilberede alt fra en simpel snack til en fuld gourmet måltid afhængigt af typen af ​​ovnen, du bruger. Mens nogle måske overveje en tur til Backwoods "roughing det," andre bare nyde muligheden for at komme udenfor, kommunen med naturen og forberede en utrolig måltid på en lejr komfur.

Tre populære Camp ovnmodeller

Camp Chef Camping udendørs ovn med 2 brænder Camping Komfur

Denne lette og yderst transportabel lejr ovn har over 18.000 BTUs af madlavning magt varmer op til 400 grader. Ovnen kan køre på høj i op til fem timer. Der er to brændere med 7.500 BTU af magt, som giver dig ekstra madlavning plads. Ovnen byder på en mageløs tændsats, ovn termometer, to ovnristene og en nonstick emalje-madlavning overflade. Denne ovn kan køre ud af en bærbar eller lagertank, selv om det ikke indeholder en lagertank adapter. Camp Chef Camping udendørs ovn byder på masser af plads, når madlavning for en stor gruppe.

Coleman Outdoor Camp Oven

Denne ovn har en sammenklappelig design og foldes fladt gør det fremragende til rejser. Det passer over toppen af ​​en to-eller-tre brænder lejr komfur og har et termometer og justerbar stål rack. Denne udendørs ovn er bedst med 8 eller 10-tommer pander og kokke kiks, muffins, cookies og pizza bemærkelsesværdigt godt. Det tager lidt tid at vænne sig til at regulere temperaturen, og du skal holde et vågent øje med din mad, som du bager. Den Coleman Outdoor Camp ovnen er på den lille side, så det kan ikke være det bedste valg for store familie måltider. Det er dog et godt valg for enkeltpersoner, par eller familier, der rejser med et enkelt barn.

Lodge Cast Iron hollandsk ovne

Længe før mere moderne camping ovn blev opfundet, campister brugte traditionelle støbejern hollandsk ovne (også kendt som ikke-elektriske crock potter), at lave mad med i den store udendørs. Lodge Cast Iron hollandsk ovne kan anvendes med lejr komfur brændere eller hænges på stativer over åben ild. Det er ganske nemt at bage, stege eller koge en gryderet i en hollandsk ovn, og de nu kommer i en række størrelser. Den eneste ulempe til madlavning med en hollandsk ovn er, at du stadig nødt til at bruge en sekundær brand kilde og temperaturen kan undertiden være svært at regulere.

Camp Ovn Madlavning Tips

Tilberede måltider i en lejr ovn kan være en af ​​de mest underholdende dele af camping, hvis du ved, hvordan du bruger ovnen rigtigt og sikkert. Et par tips til at holde i tankerne, omfatter.

  • Prøv altid din udendørs ovn derhjemme, før du tager det på en campingtur. Perfekt nogle retter, så du ikke bliver efterladt sultne på din rejse.
  • Fødevaresikkerhed bør være en primær bekymring, så altid være sikker på at du holder fødevarer, der har brug for køling koldt før madlavning og lægge alle rester tilbage i køleren.
  • Selvom madlavning på en udendørs ovn er nogenlunde effektivt, kan det tage lidt længere tid end en konventionel ovn, så jo mere du har at gøre i forvejen jo lettere vil det være. For at spare dig selv en masse tid på campingpladsen, forberede så meget som du kan i forvejen. Marinere dit kød og pak det, gøre alt, hvad du behøver for at tilberede, så alt hvad du skal gøre, er at holde det i ovnen.
  • Følg producentens anvisninger for den specifikke model, du vælger.
  • Glem ikke at dyrke sikker madlavning og aldrig forlade din brændeovn uden opsyn.

Nyd Great Camping Måltider

Ved hjælp af en lejr ovn er en fantastisk måde at sikre, at du kan nyde lækre måltider i løbet af din camping ture. Overvej at tilføje en til din samling af camping gear inden din næste rejse.