Udendørs Køkken Design Tips

Udendørs Køkken Design Tips

Installation af et udekøkken giver dig en ekstra område for ikke blot madlavning, men underholdende. Backyard grill kan blive en regelmæssig sker, når du har den luksus at en udendørs køkken til din rådighed. Med et veltilrettelagt område, kan du foretrækker madlavning mere end bare sommer måltider uden.

# 1 Vælg vejrbestandig Materials

De materialer, du vælger til din udendørs køkken skal være robust over for de elementer af vind, sne, regn, solen. Afhængigt af hvad region af landet du bor, kan køkkenet krav kræve mere end andre. For eksempel:

 • Nogen der bor i en lav regn miljø, såsom Arizona, får brug for produkter, der har UV-stabilisatorer mens en person, der bor i Oregon med høj nedbør får brug produkter, der kan modstå det våde miljø.
 • Nordlige klimaer kræver kulde og sne modstandskraft mens sydlige regioner har høje varme og fugtighed bekymringer.

Materiale Options

De bedste materialer til at modstå de fleste vejrforhold, såsom vind, regn, sne og sol, er af rustfrit stål, sten, porcelæn fliser, betonsten, dyrket granit med UV-stabilisatorer, og mursten. Der er brandsikre finér, du kan bruge så godt.

Countertop Tips

For bordplader, vil du ønsker at bruge hårde overfladematerialer, der er lavet specielt til udendørs brug.

 • Husk, at enhver fysisk sten køkkenbordet skal være forseglet konsekvent på regelmæssig basis.
 • Sørg for at tjekke med producenter, hvis du bor i barske kolde klimaer, da nogle flise bordplader kan knække, når der foretages Gentagen nedfrysning og optøning betingelser.

# 2 Opret en behageligt indeklima

Du kan tilføje et par stykker af udstyr, som vil hjælpe med at gøre din udendørs rum sjovere og mere behageligt for madlavning.

 • For varme sommerdage, overveje at installere en gårdhave Mister eller lavt tryk dug system installeret langs de øverste bjælker eller ramme af husly.
 • I sommeren, loft fans og vægmonteret fans er en anden måde at holde luft cirkulerer.
 • Hvis du bor i området plaget af myg, kan du ønsker at investere i screening for din udendørs køkken eller en af ​​de mange myg fælde maskiner på markedet.
 • Hvis du ønsker at fortsætte med at bruge din udekøkken under køligere måneder, kan du tilføje gas lamper eller lanterner, en pejs, der også kan bruges til bagning, en brand pit og infrarøde varmeapparater på stande eller vægmonteret.

# 3 har en sund struktur

Hvis du konstruere din udendørs køkken på en eksisterende terrasse eller dæk, skal du sørge for, at den er stærk nok til at bære vægten af ​​dit køkken. Nogle terrasser kan være belagt med materiale, der ikke stående visse vægtbelastning. Industri fagfolk, ligesom entreprenører, vil være i stand til at hjælpe dig med at gøre denne bestemmelse og give anbefalinger.

Shelters og kabinetter

En af de bedste måder at forbedre din madlavning oplevelse er at give et hjem for dit udekøkken. En høj taglinje giver rigelig beskyttelse og mulighed for naturlig ventilation.

 • Udendørs Køkken Design Tips

  Valg omfatter en pergola, havepavillon, eller blot en A-frame taglinje med en åben base. Rådfør dig med en professionel designer eller arkitekt, så din udendørs struktur til dit køkken hænger sammen med arkitekturen i dit hjem.
 • Hvis du vedlægge dit udekøkken sørg for at bruge en emhætte over grillen for at sikre tagskægget og tag er beskyttet. Dette er især vigtigt, hvis køkkenet er knyttet til dit hjem. Denne ekstra sikkerhedsforanstaltning vil mere end betale for sig selv i fred i sindet.

# 4 Opret Køkken arbejdszoner

Ligesom du ville gøre med en indendørs køkken, skal du oprette arbejdszoner til forskellige køkken funktioner, såsom:

 • Tilberedning af mad: plads på køkkenbordet, huggeblokken, håndvask med rindende vand, blender og andet udstyr
 • Mad opbevaring: Køleskab og opbevaringsskabe
 • Beverage station: Opbevaring, køleskab, ismaskine, vask og rindende vand, blender og andre speciale udstyr
 • Madlavning: Inkluderer grill, ovn, rækkevidde, specialitet madlavning, såsom pizza ovn, frituregryder, wok-brænder og andet udstyr
 • Spisning: Bord og stole, bar og barstole eller væg toppen for ekstra siddepladser
 • Underholdning og socialt samvær: En gårdhave, skærm-i havepavillon eller andet afslappet opholdsområde, omfatter elektronisk udstyr beregnet til udendørs brug, såsom fjernsyn, film skærme / projektorer, video, musik og lyd udstyr

Du bliver nødt til at planlægge stikkontakter for at sikre, du har nok, og at de er placeret til praktisk brug.

# 5 Belysning Tips

Udendørs belysning er afgørende for enhver arbejdsområde såsom en udendørs køkken. Der findes flere typer af udendørs belysning, du ønsker at bruge i dit køkken på samme måde som opgave belysning findes i indendørs køkkener.

 • Udendørs Køkken Design Tips

  Du kan bruge din grill på forskellige tidspunkter i løbet af dagen, som kræver forskellig belysning afhængigt af tidspunktet på dagen. Spor solen, før du tilføjer lys, så du ved, hvor lyset er på alle tidspunkter af dagen, og hvor meget af det, vil du har at arbejde med.
 • Øge naturlig lys med kunstig belysning, såsom forsænket belysning, vedhæng lys, under counter lys, reb lys, projektører, og dekorative string lys.
 • Invester i udendørs-specifikke lysarmaturer til en mere komplet design look.

# 6 Blend Style Med Arkitektur og tema

Mens du ikke er forpligtet til at holde sig til arkitekturen i dit hjem, du helt sikkert vil have din udendørs køkken til at blande med det overordnede design af dit hjem. Ellers vil dit nye udendørs rum føler ud af sted. Succesen med en forundersøgelse er, at når den er færdig, ser det ud som om det altid har tilhørt der. Med dette mål for øje, er der et par temaer, du kan integrere med dit eksisterende arkitektoniske stil.

 • Americana land: Opnå dette look med en kolonial byggestil enten i træ eller mursten med hvidmalet træværk. Rød, hvid og blå tekstiler, tæppe og tilbehør kan bære farver ordningen. Amerikanske flag motiver, stjerner og striber i træ plaques, skilte og kaster kan bruges overalt. Tilføj en oval flettet udendørs tæppe til at fuldføre udseendet.
 • Udendørs Køkken Design Tips

  Toscansk inspireret udekøkken

  Toscansk: kan oprettes Denne gamle verden stil ved hjælp af stor terra cotta fliser gulve, stuk vægge med antikke farve vask maling, mosaik fliser relief væg springvand, håndmalede firkantede fliser bordplader, buegange, og pizzaovne. Gå med rav, guld, grøn, rødbrun, rød og blå farve paletter, der repræsenterer valmue marker, oliventræer og vinmarker.

 • Nantucket: Denne arkitektoniske stil kan opnås med hvidmalet træværk, træ rullesten tag (moderne ildfast materiale), rullesten sidespor, hvis din udendørs køkken har vægge, et tag gåtur (enke gang) og en bage ovn indbygget i pejs. Tilføj udendørs møbler i antik flet, hynder med bleget bomuld kigge i faste stoffer og striber, Windsor stil spisestue stol og Nantucket-stil kurve til opbevaring.
 • Engelsk hytte: Denne yndefulde stil kan findes enten i malet træ eller mursten arkitektur. Tørre urter hængende overhead. Brick, store firkantede skifer fliser eller brostensbelagte-sten terrasser indstille udseendet. En stor pejs af sten med brede tunge overliggende bjælker kan tilbyde beskyttelse mod elementerne. Gå med en rustik stil høst bord eller buk stil bord ud af teak med ru-hugget bænke. Udendørs tekstiler kan indeholde pastel gule og grønne, med

# 7 Betragt din grill muligheder

Beslut dig for, hvilken type brændstof du ønsker for din grill. Gas grill har bekvemmelighed og let at starte, mens trækul tilbyder forskellige smag muligheder som gør en mesquite grill. Vil grillen være en standalone eller vil det blive indarbejdet i et kabinet design? Det er design spørgsmål at løse, før du foretager dit endelige valg. Et par eksempler på muligheder omfatter:

 • The Kenmore 6 brænder rustfri gasgrill har foran opbevaring, seks brændere (8.000 BTUs), sidebrænder (13.000 BTU) og 788 kvadrat inches af madlavning plads til multi-zone grille. Saml det op for mellem $ 500 og $ 600.
 • The Bull Outdoor Gourmet-Q Grilling Island har en indbygget grill med syv brændere, enkelt eller dobbelt side brænder, opbevaringsskuffer, radio / CD-afspiller med højttalere og en ni-fods paraply. Det giver en 45,62 kvadratmeter arbejdsplads komplet med stålvask, vandhane, og rustfrit stål køleskab. Prisen starter omkring $ 6550.
 • The Bull Mesquite-Q Grill Island i stuk har en galvaniseret ramme og cement stål bord base, der omfatter fødevarer prep flise køkkenbordet med en fire-brænder grill, lang bar område, indbygget køleskab, rustfrit stål adgang dør og opbevaringsskuffer. Det koster omkring $ 7.000.
 • Den Magikitch'n Magicater Transportable Charcoal Grill er lavet af aluminiseret stål og har en justerbar chrome top grid, snap i benet systemet, og seks tommer tunge hjul. Det er angivet til omkring 1650 dollars, men kan findes på salg for omkring $ 800.

# 8 Appliance og Counter Placement

Når man arbejder med en specialdesignet grill, du ønsker at give nok bordplads på begge sider af grillen for fade og madlavning værktøjer. Også, det er en god regel ikke at fortrænge dine apparater sammen. Tillad plads mellem dem for korrekt luftstrøm og varmefordeling.

Brug arbejdsgruppen Triangle

Arbejdsgruppen trekant regel, der regulerer indendørs køkkener bør anvendes til din udendørs køkken. Det bedste arbejdsmiljø trekant placerer kogepladen, vask og opbevaring af fødevarer (køleskab) i rummet.

Ifølge Home Builders Organization (HBO): "Du skal være i stand til at trække en lige linje fra midten af ​​vasken til midten af ​​intervallet eller kogeplade, derfra til centrum af køleskabet, og derefter tilbage til centrum af vasken. " De ideelle målinger for hver linje bør ikke være længere end ni meter eller mindre end fire meter. Alt mindre end disse retningslinjer anses for uønsket for en ergonomisk arbejdsgang.

Vary Counter Heights

En anden stor tip er at give mulighed for at variere counter højder, hvis muligt. Dette vil hjælpe i arbejdsgangen og kan bruges til at skelne forskellige arbejdszoner. For eksempel HBO anbefaler:

 • For prep arbejde og generel kogezoner, 36 "høje kabinetter med bordplader er standard.
 • For at spise og sidde bar områder, en 30 "høj bordplads er ønskelig.
 • Bistro stil tællere og borde til stående eller siddende, er 42 "høj.

# 9 Medtag Opbevaring og tilbehør

Som med det indre af dit hjem, kan der aldrig være nok lagerplads. Du ønsker at give så meget som du kan, for at mindske antallet af ture, der er nødvendige til det indendørs køkken. Det ideelle er at have alle dine køkken forsyninger på hånden og inden for rækkevidde i dit udekøkken.

Disse omfatter:

 • Tilbagetrækning papirkurven placeringer
 • Genbrug bin
 • Kompostering bin
 • Kurve eller rustfrit stål beholdere til køkkenredskaber, servietter, rengøringsmateriel, krydderier, krydderier og andre emner
 • Skuffe dividers til at organisere grill og køkkenredskaber og værktøjer
 • Skab plads til gryder, pander og grill redskaber
 • Køkkenrulleholder inden for rækkevidde af kogezone og en anden i madlavning zone

Den vigtigste tilbehør, som du ikke ønsker at overse en brandslukker - med det håb, du behøver aldrig at bruge den.

# 10 Æstetik er et must

Selvom det er nemt at blive fanget i de tekniske og mekaniske aspekter af at designe en udendørs køkken, er det vigtigt at huske, er der også en æstetisk side til at skabe dette rum.

Køb udendørs møbler

Udendørs Køkken Design Tips

Du skal vælge møblering, såsom bord, stole, tæpper, pude stof, pyntepuder, kaster, paraplyer, sofa, stole, ottomaner og barstol-det samme som du ville gøre for det indre af dit hjem. Den eneste forskel er den type materialer du skal på udkig efter er specielt designet til udendørs brug.

Dekorativ detalje Tips

Når du har alt valgt og konstruktion fuldføre det tid til at tænke på de små detaljer, der vil gøre din udendørs køkken ekstra speciel. Der er en lang række valg i stil og finish, såsom træ, stål og udendørs polstring.

 • Hvilestole vil give din udendørs rum en hjemlig føler og perfekt til stjerne stirrede eller ser en bevægende udenfor.
 • En buffet bordet er en ideel måde at tjene gæster.
 • Glem ikke udendørs bordlamper, placeret på hver sin ende af en buffet eller på en ende tabel, og gulvlamper alle tilføje nødvendige stemning og lagdeling af lys.
 • String dekorative pære lys over spisebordet for natlig stemning.
 • Glem ikke at tilføje et par kunstgenstande, væg kunst, kurve af planter og blomster, tabel centerpieces, lysestager og stearinlys.
 • Pathway lys langs trædesten eller et fortov, der fører til din udendørs køkken er et must.

Landskabspleje

Polske fra din kreation med fremragende landskabspleje. Dette kan være omfattende eller simpel afhængig budget og stil.

 • Seasonal beplantninger vil give dig året rundt farve.
 • Specielle funktioner, såsom en vand springvand eller koi dam, kan tilføje dybde og store æstetik til din udendørs køkken.

De små ting Matter

Tag et øjeblik til at undersøge din vidunderlige skabelse. Kontroller hvert område og se den lille hånd, du har tilføjet eller måske overset og har brug for at tilføje. Farve, stil og design skal alle kommer sammen for at give en sammenhængende og naturlig tilføjelse til dit hjem. Det er nu tid til at nyde mad udendørs!