Uddannelse din hund at have gode manerer

Uddannelse din hund at have gode manerer

Gæst klummeskribent Wendy Nan Rees deler nogle tips til at få din hund til at være høflig.

Uddannelse din hund at have gode manerer

Har du nogensinde gået til en vens hjem kun at have sin hund hoppe på dig og høre hende sige "Åh så ked" og "Se hvor nuttet min baby er" i næsten samme åndedrag? Jeg har, og for at være ærlig, jeg kan ikke lide det, når mine drenge bliver for ophidset og glemmer at bruge deres manerer. For at hjælpe dem med at huske deres gode manerer, jeg nødt til at gå tilbage til basics og har et touch op lektion.

Hundetræning Basics

Her er et par tips om hunde manerer. Først, der er grundlæggende måder. Jeg håber, enhver hundeejer tager deres nye hund til grundlæggende hvalp klasser. Det er en god idé, uanset hvor mange hunde du har haft. At lære gode manerer fra enten en grundlæggende klasse eller arbejder alene med din hund vil skabe et godt fundament for uddannelse, som vil gavne din hunds liv fra da af.

Du skal vide, før du kan undervise Rover nogen tricks, bør du tage dig tid til at obligation og lære de mest grundlæggende manerer, herunder sit, kom, ophold og ned.

Nu, nogle hunde lærer hurtigt, og nogle er ikke. Hvor godt de lærer egentlig handler om, hvor meget tid du vil lægge i at uddanne dem. Jeg personligt foreslå du skal arbejde i 15 minutters intervaller to til tre gange om dagen, indtil din hund virkelig har lært det grundlæggende. Du vil have en stor fundament, og i øvrigt også du underviser din hund hvem chefen er og limning med ham. Tænk på dette som en ekstra bonus for din indsats.

Grundlæggende manerer og socialisering er vigtige

Det er vigtigt at finde en træner, du kan lide, og som er blevet anbefalet til dig af din dyrlæge og / eller dine venner. Også, hvis du kender nogen, der har velopdragne hunde, jeg vil vædde på, du kan bede dem også. Disse er alle gode steder at starte. Husk, hvalpeklasse er ikke kun for at lære det grundlæggende, er det en stor sikkert sted at socialisere din hund. Mange mennesker siger "Jeg ønsker privat træning". Dette kan være stor, men jeg tror nogle gange Rover går glip af nogle kontrolleret socialisering tid. Husk, hunde ikke kun brug for at komme sammen med folk, men med andre dyr også.

Når du har lært det grundlæggende, kan du ønsker at flytte op til agility eller brugshund aktiviteter. Eller måske du er tilfreds med bare at have en velopdragen hund, der har en solid sidde, ophold, komme og ned. Når disse kommandoer mestrer, verden er din østers for dig og din hund.

Du skal opføre klogt i at have en velopdragen hund

Du er nødt til at være konsekvent, når du træner din hund, men at være konsekvent er ikke altid let. Nogle gange, når min dag er meget travlt synes jeg, "Åh, jeg vil gøre det i morgen." Jeg stopper og fortælle mig selv, "Nej, tage fem minutter nu at arbejde med mine hunde". Ikke at være konsekvent er uretfærdigt at alle involverede i slutningen af ​​dagen.

Ten Good Dog Training Tips

  1. Altid belønne din hund med en favorit godbid gemt lige for, når uddannelse. Han vil se frem til det hele tiden.
  2. Husk at belønne din hund på det rigtige tidspunkt. Når han er i den korrekte position, og du siger "God dreng, Rover", give ham godbid med det samme.
  3. Sørg for at have din godbid ud og klar; det kan være på et meget kritisk punkt, når du først får den ned, og du ønsker ikke at gå glip af, at "god dreng".
  4. Træning kommer først, før spilletid eller før måltid tid.
  5. Være en sjov person omkring din hund; han vil arbejde hårdt for at behage dig. Husk, at du er din hunds flokleder, og han ønsker intet mere end at gøre dig glad.
  6. Husk på, at læring tager tid og sammenhæng. Noget værd at have tager tid, og træne en hund er ikke anderledes.
  7. Jeg kan godt lide at bruge en skingre stemme med mine hunde, de virkelig reagere på det. Men nogle hunde er let ophidset, så du kan prøve at give kommandoer i en rolig tone og reserve ophidset toner strengt til ros.
  8. Aldrig sige ordet "Nej" og din hunds navn på samme tid. Du skal bruge hans navn til det positive. Når irettesætte Brug en dyb stemme med et fast "nej", men ikke bruger sit fornavn. Det er en almindelig fejl, og når du har lært dette tip vil du se, hvor hurtigt din hund lærer "nej" og "God dreng / pige".
  9. Husk, det er teamwork i gang; skal du hjælpe din hund til at blive en succes, og du skal være konsekvent.
  10. Motivation er meget vigtigt for jer begge. Din hund vil blive belønnet med kærlighed og at meget særlig behandling. Du ønsker at have en veluddannet hund, så det bliver en vidunderlig motivation for jer begge.

Jeg lover at give dig nogle flere sjove tips til at undervise din hund nogle tricks, men husk, før vi kan køre, må vi først lære at gå. Have det sjovt, være tålmodig, og mest af alt, elsker kvaliteten tid, du har skåret ud for dig og din baby. Vid, at det aldrig er for sent at begynde at undervise en hund grundlæggende manerer; det handler om, hvor meget tid er du villig til at give.Remember, dyrene i dit liv er ikke bare dine kæledyr; de er dine venner. WNR