Ubrugelige ting Kvinder Pack til Holidays

Det er ferie sæson, og en hel masse kvinder kan pakning op denne meget minut. Eller rettere, over-pakning, for en omfattende undersøgelse af kvinders ferie vaner bestilt af Gocompare.com opdaget, at en kvindes bagage på den gennemsnitlige indeholder 26 elementer, der vil forblive ubrugt hele ferie.

Ubrugelige ting Kvinder Pack til Holidays

Som regel en kvinde bruger omkring 34 stykker tøj i løbet af en uges ferie, men når pakning op hun ender med 60 tro, at de vil komme i handy.

Uanset hvad hun kan have troet hjemme, når hun ankommer til det sted, hun aldrig generer med næsten halvdelen af ​​hendes kuffert!

Deres mænd bliver ofte ganske tilfreds med et par shorts og et ekstra T-shirt, 77% af de adspurgte kvinder tilstod de ville være at vælge hårdt hvad de skal bære.

Undersøgelsen viser, at en kvindelig foretrækker at medbringe 19 top stykker som bluser, T-shirts, en slags festtøj, måske endda en cardigan, heraf 9 ikke vil komme ud på alle.

Neder ting - shorts, bukser og leggings - vil være omkring 16 i antal, hvoraf halvdelen vil blive lige har set på og lagt væk.

Ud af 9 tilbehør - pashminas, hatte, solbriller og så videre - 5 kunne lige så godt have opholdt sig på hylderne derhjemme. Blandt dem, der forbliver tomme er også nogle undertøj og bikini plus et par sko.

Kommentaren fra Gocompare.com påpegede, at kvinder tager for meget smerte vælge deres daglige slid, så en syv dages pause kaster dem i en byge. "Kvinder kan lide at forberede alle eventualiteter," talsmand sagde, og de pack med hensyn til vejret, dagsture, og alle tænkelige former for dag- og aften aktiviteter.

Deres alt for tunge kufferter kan være årsagen bag det faktum, at 58% kvinder oplever det er vanskeligt at bo inden for en vægtgrænse, når ferie.