Tysk Immigration Records

Tysk Immigration Records


Hvis du har tysk herkomst, kunne forske tyske indvandring optegnelser hjælpe dig med at lære mere om din families ankomst i Nordamerika. Omkring 17 procent af USA befolkning oplyser, at de er af tysk afstamning, hvilket gør dette det største herkomst gruppe i landet.

Årsager til tysk Indvandring

Der er mange grunde din forfader kan have valgt at forlade hjemlandet. Mange tyskere, især dem i Palatine region, forlod på grund af stridende hære, vold og militær værnepligt. Andre emigrerede fordi de håbede at finde bedre situationer andre steder. Mange tyskere forlod deres hjemland i håb om bedre økonomiske muligheder, religionsfrihed, og en chance for ejendomsretten til jorden.

Hvor finder German Immigration Records

USA begyndte ikke at holde detaljerede indvandring optegnelser indtil 1820. Hvis dine forfædre var tyske immigranter, der ankom før dette år, kan du stadig finde indvandring poster i form af skibe passagerlister.

Tidlige Indvandrere: 1680'erne til 1820'erne

Tysk indvandring begyndte for alvor i 1680. bølge efter bølge af tyske bosættere bygget boliger til sig selv i New York og Pennsylvania. Af 1790 skønnede folketællinger at 9 procent af USA hvide befolkning var tysk. Da ingen officielle indvandring registre blev holdt på dette tidspunkt, er du nødt til at søge efter dine forfædre hjælp af en af ​​disse ressourcer:

  • Rootsweb har en hel del oplysninger om tidlige indvandrere til Pennsylvania. Mange af disse indvandrere var tysk.
  • Ud over omfattende skibe passagerlister, Olive Tree Slægtsforskning har fantastiske ressourcer til at forske dine tyske og Palatine forfædre.
  • Tyske Rødder er en stor kilde til oplysninger om dine tyske forfædre, uanset om de ankom i de tidlige eller senere indvandring perioder.

Senere tyske immigranter: 1820'erne til 1900'erne

I 1820 begyndte USA føres regnskab med indvandring. Mange indvandrere passeret gennem inspektioner på Castle Garden og Ellis Island. Hvis, ligesom mange indvandrere på det tidspunkt, ankom jer forfædre i New York, kan du finde masser af nyttige oplysninger tilgængelige online:

  • Hvis dine tyske forfædre ankom mellem 1820 og 1892, kan de være kommet igennem Castle Garden. Du kan udføre en gratis online-søgning for at se om oplysninger blev registreret på det tidspunkt.
  • Med nogle grundlæggende oplysninger om din tyske forfader, kan du også gøre en søgning på Ellis Island hjemmeside. Ellis Island behandlet over 12 millioner indvandrere mellem 1892 og 1954.
  • Hvis dine forfædre ankom en anden port, kan du finde oplysninger på Rigsarkivet. Men meget af denne information er ikke tilgængelig for online-søgninger.

Andre kilder

Hvis du ikke kan finde oplysninger om dig forfædre i USA optegnelser, kan der være en registrering af dem i Tyskland. Udvandring optegnelser indeholder oplysninger om personer, der har forladt hjemlandet. Tyske Roots har en fremragende liste over tyske udvandring optegnelser. En anden kilde til oplysninger om dine tyske forfædre er Ancestry.com. Mens du skal betale en abonnementsafgift, herkomst byder på et væld af oplysninger til slægtsforskere. Du kan bruge en to-ugers gratis prøveperiode til at gøre en stor del af forskningen.

Et vigtigt spor

En af de gode ting ved slægtsforskning er, at det er som at løse et mysterium. Det er ikke altid let, men chancerne er, med den rigtige forskning, vil du finde en løsning. Tysk indvandring optegnelser kan være lige den anelse, du har brug for at udfylde flere af de tomme felter i dit stamtræ!