Tyrkisk Baby Navne

Tyrkisk Baby Navne


Tyrkisk baby navne kan være en smuk og speciel måde at give dit barn med et navn, der er ud over det sædvanlige og muligvis bundet til hans / hendes arv, hvis ske dine rødder at være baseret i nationen Tyrkiet.

Forståelse Turkish Baby Navne

Ligesom alle andre lande og kultur, Tyrkiet har populære navne til både dreng og pige babyer. I tilfældet med denne specifikke nation blev mere end 3 millioner børn navngivet Mehmet og Fatma, de mest trendy navne for en dreng og pige henholdsvis ifølge den tyrkiske Citizenship Beareau direktorat. Det lyder måske ikke som en Jennifer eller en Michael, men disse er almindelige og genkendelige navne til en tyrkisk familie, og som stadig anvendes hyppigt i dag.

Mens naturligvis bruges i Tyrkiet, er denne kultur navne ofte findes i lande som Italien, Grækenland, Spanien og Portugal. Mange navne har indviklede betydninger bag dem, der giver hvert barn med en rig historie bag hans / hendes navn. Mens nogle navne, såsom Jasmine, er kommet ind i populærkulturen her i de vestlige nationer, er der nogle unikke titler stadig importerer deres vej over til USA.

Nedenfor er nogle valg for både drenge og piger. Overvej at bruge disse ideer, hvis du er fra tyrkisk afstamning, eller hvis du bare er blevet inspireret af nationen Tyrkiet, dens told- eller tro.

Baby Girl Navn Idéer

  • Elif - udtales som "et blad" og har to betydninger. Den første er "slank og høj pige", og den anden - det er det første bogstav i det arabiske alfabet. Af denne grund, kan det skrives som et enkelt bogstav i arabisk. Elif er også blevet beskrevet som værende et symbol på Guds egenart.
  • Sedrah - en forkortet version af navnet på et træ fundet på højeste platform himlens ifølge Koranen. Dette er et populært navn for tyrkiske piger, og et smart valg også, da det let udtales på alle sprog.
  • Ayla - har sin egen betydning rodfæstet i det overnaturlige, der symboliserer "kreds af lys" rundt om solen, eller blot en glorie. På hebraisk, kan det også betyde "moonlight".
  • Dilara - det er en kombination af to ord, det persiske ord for "hjertets", og det tyrkiske ord for "begær", hvilket betyder, at små piger, der bærer dette navn bærer titlen "ønsker af hjertet."

Nogle kvindelige navne kan betyde forskellige ting med en lignende stavning, hvilket betyder, forældre bør tage forsigtighed, før det bliver for kreative. For eksempel Eda betyder "gode manerer", men når man forbedre den i Edila, det pludselig betyder "arrogance". Hvis du er knyttet til navne med symbolik og rig betydning, er det vigtigt du kender alle varianter.

Boy Navne

Der er også mandlige tyrkiske baby navne, der er bedøvelse og royalt, hvilket gør dem perfekte til at ny baby fødsel bebudelse.

  • Arif - betyder "vidende", og findes ofte i muslimske nationer. Når du bruger Arif i en samtale i stedet for et navn, ordet betyder "søgende af viden" i forhold til religion og spiritualitet.
  • Ahmad - i tradition med stærkt religiøse navne skænket baby drenge, navnet Ahmad er persisk, og betyder "tak Gud." Det er et derivat af den islamiske Mohammed, der har gjort det en yderst populær tyrkisk navn.
  • Deniz - betyder "havet", og er en af de grundlæggende oprindelsen af den vestlige Dennis og Denise.

Finde Navne

Uden for disse få eksempler, er der masser af steder at finde tyrkiske navne. Hjemmesiden Babynology, er et godt sted at begynde. Du kan også tjekke Baby Names hvis du leder efter en omfattende online database.

I boghandlere, så tjek den graviditet og fødsel sektion til baby navn bøger, både små og store, hvoraf mange har kulturelle sektioner til at hjælpe dig vælge en tyrkisk baby navn hele din familie kan blive enige om.