Tyrkiet og Fyld gryderet opskrift

Tyrkiet og Fyld gryderet opskrift

Tyrkiet og fyld gryderet er en fantastisk måde at nyde levninger fra Thanksgiving middag.

Middag er forbi, men det Cooking er først lige begyndt

Der synes altid at være mere kalkun end folk på Thanksgiving middag og det er bare den måde, det er meningen at være. Ingen ønsker at løbe tør for fugl på den ene dag i året, når det bliver at være i centrum og højdepunktet i tabellen. Hvis tingene går rigtigt, vil du ønsker at have mere kalkun, end du har folk, og de resterende punkter er bare tigger om at blive brugt. Du kan tage kalkun slagtekroppen, indmad, og hvad har du og gøre en bøde suppe. Tyrkiet salat sandwich og frisk kalkun endivie salat med hjemmelavet dressing er altid vindere. Men hvad nu hvis du bor, hvor det bliver koldere omkring Thanksgiving? Derefter en opvarmning og indbydende kalkun og fyld gryderet opskrift er vejen at gå.

Cool det før tingene Varm op

Når du har tjent den kalkun, bør du få fuglen ind køling. Det gør flere ting. For det første holder slagtekroppen væk fra gæster og deres plukke fingre. Jeg har ikke noget imod at fodre mine gæster, i virkeligheden, det er hvad jeg gør bedst. Men jeg foretrækker, hvis de ikke gå på slagtekroppen. Jeg er lidt af en pernittengryn for sanitet. Du ønsker at få fuglen ind i køleren hurtigt for at holde bakterierne fra at have for meget sjov. En kogt fugl hængende rundt ved stuetemperatur er et godt sted at vokse meget dårlige bakterier.

Når kalkunen er korrekt afkølet, vil kødet være lettere at fjerne fra knoglerne. Hvis du trækker ud af din kalkun og fyld gryderet opskrift, vil du ønsker at være i stand til at skære den kalkun i bide store tern uden problemer.

Hvis du kan spare nogle sovs, desto bedre. Problemet med de fleste gryderetter lavet med rester, er, at uanset hvor frisk og saftigt kød var, da den blev først serveret, kan det tørre ud efter en anden madlavning. I betragtning af at denne gryderet også fyld, som også vil absorbere en masse væske, vi ønsker at tilføje så meget væske i fadet som muligt. Når du tilføjer væske til en opskrift, skal du overveje, om væsken vil tilføje smag eller mindske den. Vand har en tendens til at gøre tingene, ja, vandig. Så ønsker vi ønsker, er noget med smag for at tilføje til gryde. Gravy fra middagen er en god start. Andre gode ideer er enhver madlavning væske fra kalkun og kalkun lager, hvis du kommer til at lave nogle med slagtekroppen.

Tyrkiet og Fyld gryderet

Vi vil lægge dette ind i en 2-Quart gryde eller ovn sikker fad. Hvis du tilfældigvis har fersk hjem gjort tranebær sauce, den slags, hvor bærrene er stadig mest hele, derefter tilsætte lidt af, at for at denne opskrift ville være dejligt.

Ingredienser

 • 1 3/4 kopper fyld
 • 1 2/3 kopper kalkun tern
 • 1 kop sauce
 • 3 ounce cremefraiche
 • 1/2 kop frisk hjemmelavet tranebær sauce (valgfrit)
 • Salt og peber

Vejledning

 1. Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit.
 2. Spray fad med non-stick spray.
 3. Bland sauce og creme fraiche grundigt i en skål.
 4. Smag til med salt og peber og justere i overensstemmelse hermed.
 5. Læg fyldet til bunden af ​​gryden. Tryk den forsigtigt ned for at indstille det, men ikke så hårdt som at pakke det for stramt.
 6. Hvis du bruger tranebær, tilføje dem nu.
 7. Tilsæt hakkede kalkun til fadet.
 8. Hæld sovsen / cremefraiche i gryden.
 9. Bages i 30-35 minutter.
 10. Lad afkøle før servering.
 11. Du kan også tilføje andre efterladenskaber grøntsager du tilfældigvis har rundt, for eksempel ærter, hvis du vil.

.