Tyrkiet Jerky som snack mad

Chancerne er, at på et eller andet, du har enten set tid, hørte, eller smagt kalkun Jerky. Selv om det ofte er udråbt som et godt alternativ til traditionel jerky, er det stadig fyldt med store mængder af natrium. Derfor er spørgsmålet, om fordelene opvejer risiciene. Find selv ud af, før du tilføjer det til din indkøbskurv.

Proteinindholdet

Tyrkiet gør en stor snack fødevarer til en række årsager. Det indeholder store mængder af kosten protein, som ikke kun er vigtig for at bevare og fremme ny muskelvækst, men også er en meget mættende mad. Det betyder, at når du spiser fødevarer, der indeholder store mængder af protein, du føler dig fuld for en relativt lang periode, og ikke har lyst til at spise for meget på fremtidige måltider. Dette gør det en fantastisk måde at klare dig over som en snack. Du vil ikke kun give din krop med de næringsstoffer, den har brug for, men vil også være at hjælpe forhindre udvikling af fedme og andre kroniske sygdomme forbundet med denne tilstand.

Fat Content

Komitéens undtagelse af tofu og linser, næsten alle proteinkilder indeholder nogle mængder af fedt. Det er den type og mængde af fedt, dog, at dikterer, om maden er sund eller usund for din kost. Mens Tyrkiet indeholder nogle mættet fedt, som er blevet forbundet med udviklingen af ​​hjerte-kar-sygdom, er fedt findes i sådanne begrænsede mængder, at fjerkræet anses for at være meget lavt fedtindhold. For de bedste resultater, skal du vælge kalkun jerky, der er gjort med hvidt kød.

Saltindhold

Hærdede fødevarer såsom kalkun jerky har vist sig at være meget høj i natrium. Dette kan være farligt for en række årsager. Først spise fødevarer, der er rige er natrium har vist sig at bidrage til væskeophobning. Dette kan ikke kun føre til vægtøgning, men også kan forårsage andre, mere alvorlige tilstande. Desuden har højt saltindhold kost vist sig at være forbundet med udviklingen af ​​hjerte-kar-sygdom og slagtilfælde. Ideelt set bør fødevarer, der indeholder store mængder af natrium undgås når det er muligt.

Calorie Content

Inden du vælger kalkun jerky som en snack mad, skal du være opmærksom på, hvor mange kalorier det har. Tyrkiet jerky består næsten primært fra protein. Fødevarer, der indeholder store mængder af protein er relativt lav i kalorier. Dette skyldes det faktum, at gram per gram protein indeholder kun fire kalorier, mens fedt indeholder cirka ni kalorier. Det er ikke underligt, at snack fødevarer, der indeholder store mængder af fedt har været knyttet til udviklingen af ​​fedme. I modsætning, idet kalkun jerky er en protein-rige fødevarer, vil det derfor være forholdsvis lav i kalorier.