Typer af Parenting Styles

Typer af Parenting Styles
Hvad er din stil?

Der er mange forskellige typer af forældre stilarter. Fastlæggelse din egen forældre stil vil hjælpe dig med at opbygge en opmuntrende og motiverende miljø for dit barn at vokse og trives, følelsesmæssigt og fagligt.

De mest almindelige typer af Parenting Styles

Der er mange træk, der bestemmer en god forælder. Hvoraf den ene kan omfatte konsistens. For at se de bedste resultater i børneopdragelse, udøve den samme form for disciplin, belønninger og overordnede forældre stil vil hjælpe dit barn forstå deres plads i familiens hjem. Børn har brug for retning og elsker at trives. Selvom helt anderledes, følgende typer af forældre stilarter er mest almindelige.

Attachment Parenting

Selvom det ikke er helt ny, har I favn gjort en stor comeback i forældre stil.

Vedhæftet / barn førte forældrerollen er defineret ved at være en aktiv deltager i dit barns hverdag. Mange vedhæftede forældre begynder deres fagforening, mens deres barn er stadig i livmoderen, synger sange, læse bøger og have dybe samtaler med deres ufødte barn. Når barnet er født, er knyttet forældre har tendens til at bo tæt med brystbælte bæreseler, forbedre bindingen mellem forælder og barn. Som børn vokser, der er knyttet forældre guide dem til positive miljøer og fremme deres forbindelse med alle deres fem sanser. Mange vedhæftede forældre opsøge Waldorf eller Montessori uddannelser for deres barn og samtidig gennemføre en grøn livsstil derhjemme med masser af økologiske og naturlige fødevarer valg og legetøj.

Selvfølgelig kan disse specifikke forældre metoder varierer, men generelt er knyttet forældre forsøge at give et fodrer miljø fyldt med masser af kærlighed og positive vibes.

Autoritative Parenting

Overvej denne formular mest disciplinerede af forældrerollen stilarter. Autoritative forældre er defineret af forældre, der tager ansvar for deres børns adfærd og handlinger, indtil de er voksne. Autoritative forældre kan ses som en streng af mange vedhæftede forældre, men denne type faktisk tilskynde positiv adfærd samtidig gennemføre kun moderate niveauer af straf.

Børn, der er rejst i dette miljø menes at være den mest afrundet senere i livet, som børn trives og vokse i denne type hjem. Den ekstra varme og engagement i hverdagen gør børn ikke blot ivrig efter at behage, men giver dem en generel fornemmelse af retning, som hjælper tilskynde dem som de bliver ældre.

Autoritære Parenting

Denne stil kan betragtes fangelejren i forældrerollen. Autoritære forældre har en tendens til at indgyde frygt og disciplin i en tidlig alder hos børn. De er ofte fokuseret på straf frem for belønning. Denne type forældre stil kan påvirke et barns selvværd og hindre hans eller hendes modning. Autoritære forældre har en tendens til at søge kontrol i alle områder af deres barns liv. Børn fra dette hjem miljø har ringe eller ingen frihed. Børn af autoritære boliger er ofte sendt til militær skole eller kostskoler for at få deres uddannelser.

Hvis du er en forælder søger at skabe et nærende miljø for dit barn at vokse, kan det være klogt at undgå denne type af forældrerollen teknik. Børn trives bedst med lidt plads til at strejfe med et fast sæt af værdier på plads.

Indulgent Parenting

Overbærende forældre tørster det bedste af det bedste for deres børn, og til formål at behage. Disse typer af forældre er villige til at bukke under for deres barns behov tidligt i livet, og er ivrige efter at tilfredsstille deres barns hver ønske, snarere end den anden vej rundt.

Overbærende forældre tendens til at have gode intentioner, men deres indsats kan give negative resultater. De fleste mennesker har mødt afkom af en overbærende forælder. Børn, der kommer fra disse miljøer tendens til at have en følelse af selv retten og mangler arbejdsværdier. I mangel af et bedre ord, forkælede børn tendens til at have forældre, der er fastsat lavt forventninger kombineret med lave niveauer af straffe.

Uengagerede Parenting

Desværre er mange mennesker falder i den uengagerede forældre stil. Uengagerede forældre er netop det, uengagerede. Børn i dette miljø tendens til at være ensom og trukket tilbage, eller vilde og dårligt behaved. Hvis du finder du er uinteresserede i dit barns liv eller kæmper med depression, er det relevant, at du søger rådgivning for din familie med det samme.

Børn, der kommer fra ikke-involverede familier har en tendens til at søge eksterne kilder til opmærksomhed. Om det være i form af narkotika, kriminalitet eller køn, er det en farlig resultat.

Finding Middle Ground

Ikke alle forældre stil vil arbejde for din familie eller til dit barn. Du kan finde dit barn naturligt disciplineret, men craves varme og næring til at trives. Dit fodrer barn kan have brug for disciplin og en struktureret ramme for at føle en følelse af orden. Som forældre, som søger, hvordan man gennemfører deres naturlige og gode egenskaber i deres barns liv, det betaler sig at have en generel fornemmelse af, hvem du er, hvad du forventer, og hvordan du vil have din familie at vokse i kærlighed.