Typer af Metal Helvedesild

Typer af Metal Helvedesild

Metal helvedesild er et populært tagdækning valg på grund af deres levetid og lav vedligeholdelse. Fås i en bred vifte af former, farver, størrelser og finish, vil du finde helvedesild til rådighed til at passe ind i ethvert arkitektonisk stil. Mange husejere forsinke dog at installere metal tagdækning grund af udgiften og ekspertise.

Typer af Metal Helvedesild

Metal helvedesild efterligne næsten alle eksisterende shingle type. De er også tilgængelige i farver og stilarter er unikke for materialet. På grund af den brede vifte af metalliske helvedesild rådighed, skal du huske at se på flere producenters tilbud inden der træffes afgørelse. Generelt metal helvedesild falder i en af ​​følgende kategorier.

  • Kobber Helvedesild: Kobber helvedesild kan enten være fast kobber eller kobber bundet til en asfalt rullesten. De kobber bundet helvedesild tillade en boligejer at have udseende af en solid kobbertag på en brøkdel af prisen.
  • Skifer helvedesild: Disse helvedesild er malet og formet til at være skifer. Selv om tidligere modeller ikke kan have været overbevisende, moderne metal skifer helvedesild ikke kan skelnes fra ægte sten. De er også langt lettere end sten, hvilket gør et skifertag mulighed for flere boliger.
  • Træ helvedesild: For boligejere, der søger en mere rustikt udseende, der er metal helvedesild, der ligner alderen træ helvedesild.
  • Tile Helvedesild: Metal helvedesild kan også gøres til at ligne autentiske ler fliser.
  • Asfalt helvedesild: For traditionalister, disse helvedesild synes at være almindelig asfalt helvedesild.
  • Metal Helvedesild: Disse helvedesild gør intet forsøg på at skjule deres materiale. I stedet er de ofte drage fordel af deres evne til at blive farvestrålende og formes til interessante figurer.

Professionel installation

Installation metalliske helvedesild, i modsætning til at installere asfalt helvedesild er uden for rammerne af en gør det selv projekt. Ikke alene er de teknikker, der kræves for at installere metal tagdækning svært at mestre, men de høje materialeomkostninger gør selv små fejl koster uoverkommelige. Men levetiden for et metal tag gør det en omkostningseffektiv løsning, selv når installationsomkostningerne betragtes. For at få mest ud af dit budget, skal du sørge for at interviewe og få tilbud fra flere erfarne entreprenører og sammenligne dem med en online tag estimator, der betragter dit område af landet.