Typer af Forlovelsesfest Taler

Typer af Forlovelsesfest Taler
Fejre med en lykønskning tale.

Forlovelsesfest taler kan tilføje et meget personligt præg på en dejlig lejlighed, men der er mange aspekter at overveje.

En af de gode ting ved at planlægge en forlovelsesfest, er, at der ikke er nogen hårde og hurtige regler at følge. I modsætning til bryllupper, der er badet i traditioner og konventioner, træfninger tillader et par at være langt mere kreative i deres planlægning. Derfor, hvis et par ønsker at fejre deres engagement med et par venner, der har en rolig måltid eller ved at kaste det største parti er muligt, valget er helt personlige. Et par kan komme med deres eget svar på spørgsmålet, hvad der er en forlovelsesfest.

Hvorfor Har Forlovelsesfest Taler?

Selv på det mest lav nøgle parter vil det være nødvendigt at sige et par ord - kan det simpelthen være at takke folk for at deltage og dele den særlige lejlighed. På mere formelle lejligheder forlovelsesfest etikette kan kræve mere strukturerede taler, hvor engageret par, familie eller venner deler et par ord og måske morsomme minder og takker også folk til indgreb gaver og kort modtaget.

Typer af Taler Egnet til en forlovelsesfest

Den bedste form for tale er altid monteret på lejlighed. En meget uformel fest, såsom en grill, er ikke den type lejlighed for lange formelle taler. Folk er meget mere tilbøjelige til at ville deltage i det sjove af udendørs madlavning i stedet for at lytte til lange taler. Ved formelle lejligheder, men strukturerede taler er langt mere acceptabelt.

Sjove Taler

Et par morsomme ord altid gå godt til fester. Hvorvidt disse er morsomme anekdoter om, hvordan et par mødte eller nogle barndom historier, de kan være sjovt. Familier og venner vil være en rig kilde til information. Når du foretager morsomt Forlovelsesfest taler er det vigtigt at overveje, hvem publikum vil være, og hvem Invitation til forlovelsesfest kunne have gået til. Det kan være kun alt for let at chokere ældre slægtninge eller venner ved at gøre upassende vittigheder, og der kan meget vel være dele af en persons fortid, at det er bedre at glemme i stedet risikere at forstyrre folk.

Kort og koncis

De fleste mennesker sætter pris på et par velvalgte ord i stedet for lange, vidtløftige anekdoter. Når du planlægger taler eller bede andre mennesker til at holde taler forsøge at sætte en tidsfrist på tingene. Formålet med dagen er at fejre med familie og venner: taler bør være en del af dette, men ikke overvældende så.

Absent Friends

Selv ved sådan en festlig lejlighed som et engagement, vil der ofte være mindre skær af sorg. Måske en sygdom i familien forhindrer vigtige mennesker i at deltage, eller tab af nogen nære og kære kan udløse triste minder. Snarere end at forsøge at ignorere enhver sorg, er det vigtigt at bringe det i en tale, måske med en skål for fraværende venner. På samme tid, ikke dvæle ved, at tristhed - det er en tid til at fejre parrets lykke.

Hvem skulle gøre Taler

Uformel Forlovelsesfest taler kan gøres af alle, og når det er et tilfælde af blot at sige et par hurtige ord så ingen er bedre placeret end parret selv. For mere formelle taler er det en god idé at overveje tillid og stærke talere, der kan engagere publikum. Beslutningen om, hvem der skal gøre talen vil også i høj grad være drevet af den type parti valgt.

Hvornår laver indlæggene

Hvis der er et engagement kage så lige før opskæring af kagen ville være en ideel tid til taler. Andre gode tider er ved punkter under festen, der markerer en overgang som det punkt, inden maden serveres, eller at engagement part favoriserer er givet. En anden god tid til taler er før dansen begynder.

Punkter at holde øje med

Selvom mulighederne er meget fleksible for en nyligt engageret par, der er også nogle potentielle faldgruber at være opmærksom på:

Overlapning med bryllup indlæg

Det kan til tider være så nemt at få fejet op med i anledning af en forlovelsesfest, at den forestående bryllup næsten bliver glemt! Det er vigtigt, når man planlægger engagement taler, at de ikke overlapper de indlæg, der kommer til at ske ved brylluppet. Dette vil ikke være et problem, hvis forskellige mennesker er på forlovelsesfest end er ved brylluppet, for eksempel måske bare venner er på forlovelsesfest og bare familie ved brylluppet, men dette er noget at overveje.

Ikke-planlagte Taler

Selv om der ikke er planlagt Forlovelsesfest taler er det nyttigt at have et par ord forberedt i tilfælde behovet opstår. En "spontane" tale kan være nødvendigt at foretage for eksempel på en af ​​gæsterne foreslår en skål for parret. Et par ord forberedt på forhånd betyder, at der vil være nogen pinlige pauser i festlighederne.Et par velvalgte ord kan hjælpe med at gøre en forlovelsesfest en særlig lejlighed og en, der vil forblive i folks erindringer i lang tid fremover.

.