Typer af Face hudens ældning. Træt Face

Typer af Face hudens ældning.  Træt Face
I en af de tidligere artikler navngivne Typer af Face hudens ældning jeg skrev, at jeg skulle til at offentliggøre en række artikler om forskellige typer af ansigtet hudens ældning og hvordan man tager sig af en sådan hud. I dag vil vi tale om den første type hudens ældning, som kaldes "træt ansigt". Selve navnet "trætte ansigt" er selvforklarende: huden er oppustede, slasket, udvikler Jordet nuance langs modningen. Disturbed mikrocirkulationen er den største bidragyder til problemet. Her er procedurer, der hjælper tage ordentlig pleje af huden ældning denne måde.

Tage sig af trætte ansigt hud med håndmassage

At kæmpe tilbage, bør man prøve forskellige former for lymfedrænage. Remedy nummer et - det klassiske hånd massage. Mange eksperter mener, denne metode for at være den bedste hidtil. Massører 'dygtige hænder vil forbedre blod og lymfe cirkulation tværs vævene. Desuden deres magiske hænder arbejder så sagte, at du ikke vil føle dem på arbejde på alle. Remedy nummer to- teknologi-baserede metoder.

Tage sig af trætte ansigt hud med Electrical lymfedrænage

Elektrisk lymfedrænage (microcurrent, microlifting) ligner microstimulation; sensorer, som "Ryst" ansigtet lidt, er knyttet til huden. Den nuværende påvirker væv på det cellulære niveau. Derudover bløde styrkende effekt på mimiske muskler forbedrer kollagen og elastin syntese, som er ansvarlige for hudens elasticitet.

Pas godt på trætte ansigt hud med ultralyd

Ultralyd teknikker er perfekt på aktivering cellemetabolisme, intensivering regenerering og hjælpe fjerne metaboliske biprodukter. Desuden ultralyd er i stand til at "åbne op" cellerne dermed fremme absorption af sunde stoffer; på grund af de egenskaber, anbefales det at kombinere ultralyd praksis phnonophoresis og specialkemikalier masker ansøgning.

Tage sig af trætte ansigt hud med Vacuum lymfedrænage

Vakuum lymfedræning handlinger på følgende måde: stærk differenstryk skabes på overfladen af huden; dette igen, vækker og aktiverer de dybere lag af celler. Ekstra forsigtighed bør tages ved udførelse af denne procedure i ansigtet, da dyserne i vakuum maskine har tendens til at trække huden tilbage, sutter det i, så hvis bruges på ældet hud, der har skrøbelige blodkar og lav elasticitet, nogle synlige mærker kan dannes.

Pas godt på trætte ansigt hud med Fysioterapi

Fysioterapeutisk procedurer, i modsætning til de klassiske hånd massage, har en hel del bivirkninger. De bør ikke udføres på gravide kvinder, dem, der har metalliske implantater (såsom hjerte pacemaker), personer med let overgearet nervesystem.