Typer af Barsel Prep Videos

Typer af Barsel Prep Videos


Barsel videoer er en fantastisk måde at forberede sig til den forestående levering af dit barn. Før du køber en fødsel video, bør du overveje at indsnævre dine muligheder for, hvordan du vil have din baby leveret.

Forberedelse til dit barns fødsel

Mens fødsel bøger og klasser er fantastisk måder at lære om, hvad de skal forvente, når du leverer din baby, intet virkelig viser situationen bedre end video. Og, jo mere specifik du finder videoen til din situation, jo bedre vil forberede dig til din egen leverance oplevelse. For eksempel, hvis du forventer trillinger og din ob professionelle finder det en medicinsk nødvendighed at levere dine babyer på en operationsstue, ser en fødsel video om vand fødsel kan ikke give dig mange oplysninger relevante for din fødsel oplevelse.

En stor video om arbejdskraft og levering er Laugh og Lær om fødsel. Denne omfattende DVD-sæt er både sjove og informative ..

Typer af Barsel Videos

Hjem Barsel

Hjem fødsel er ofte tilses af en jordemoder. Det giver dig den maksimale mængde af privatlivets fred og kontrol over, hvor og hvordan du føder. Du kan vælge at få din baby i din egen seng, på en palle på gulvet omgivet af venner og familie, i et badekar eller en fødende karbad. Du kan invitere hele familien til den store begivenhed, herunder dine andre børn, hvilket mange hospitaler ikke kan tillade. Hjem fødsel har også en bagside. Hvis der opstår komplikationer, kan en mor finde vej en jordemoder håndterer situationen er forskellig fra, hvordan en OB kunne håndtere situationen under hans pleje. Et hjem fødsel video kan hjælpe dig med at forberede komplikationer og vise dig fordelene ved at føde dit barn derhjemme. Populære DVD valg omfatter følgende:

  • Mama Goddess Fødsel Shop-Purchase dvd'er såsom hjem fødsel Stories; Det er min krop, My Baby, min fødsel, og fødsel Day.
  • Naturlig fødsel 411-På dette site, overveje at købe en unik og informativ DVD-sæt, der fokuserer på naturlig fødsel i et hjem indstilling.
  • Hjem Født: The Spirit, The Science, og mor-Fundet på Amazk] om, denne omfattende DVD giver en stor visning af hjem fødsler.

Position Specifikke Videos

Uanset om du er interesseret i at levere din baby i en hugsiddende stilling, en fødende stol, der har en vand fødsel, eller allerede er blevet informeret af lægen, at du bliver nødt til at levere via et kejsersnit, kan du finde en fødsel video, der vil hjælpe dig visualisere proceduren. Du kan online finde informative videoer på websteder som PregnancytoChildbirth.com eller bestille under din baby video, der er udstyret med to Lamaze instruktører, som de lære dig alt hvad du behøver at vide om barsel.

Smertelindring Barsel Alternativer

Du har hørt rædselshistorier om fødsel og smerter forbundet med det. Du har måske også hørt historier om, hvordan en epidural kan forlænge den tid, du er i arbejde. I din lokale boghandel eller online, kan du finde fødsel videoer, vil diskutere indgående dine smertelindring muligheder, herunder sådanne valg som hypnose og naturlig fødsel. Kig efter følgende DVD'er:

  • Komfort i barselssengen DVD serie-Denne DVD-sæt er en fremragende ressource, der er tilgængelig for ordre online.
  • Akupressur DVD-Denne instruktions DVD tilbyder en detaljeret forklaring af akupressur i arbejdskraft for gravide kvinder og deres støttenetværk partnere.
  • Mastering Graviditet Massage - Find ud af, hvordan du håndterer smerter i graviditeten og arbejdskraft gennem massage teknikker på denne DVD fundet på Amazon.

Tips til at købe en fødsel Video

Ikke alle fødsel videoer er skabt ens. Her er nogle tips til at vælge det bedste fra resten:

  • Besøg en hjemmeside som Amazon.com, hvor fødsel videoer er bedømt af dem, der allerede har købt videoen.
  • Læg mærke til, når filmen blev lavet. Jo flere eksisterende produktioner er tilbøjelige til at give dig den mest aktuelle lægelig vurdering og procedurer.
  • Kig på dit lokale bibliotek for kopier af fødsel videoer. Vis dem, derefter beslutte, hvilke videoer du ønsker at købe.

Gratis Online Videos

Endelig ikke overse det væld af gratis ressourcer, der kan findes på internettet. Tjek websteder som Hip Chicks Graviditet Guide, Barsel Video, og et pænt udvalg af fødsel videoer på Baby Center. Derudover, så tjek et bredt udvalg af fødsels- og graviditet videoer på YouTube.