Twimericks

Twimericks


Twimericks, en samling af finurlige tunge-vrid limericks, er en bog, som appellerer til både unge og barnlige sjæle. Skrevet og illustreret af Lou Brooks, denne bog gør en stor gave til enhver ivrig læser.

Om Twimericks

Hvad er en Twimerick? Et begreb opfundet til at beskrive den enestående poesi Lou Brooks, en Twimerick kombinerer funktioner i en limerick og en tunge twister.

  • En limerick er en fem linje humoristisk digt med den første, anden og femte linjer sædvanligvis med otte eller ni stavelser og rim med hinanden. Den tredje og fjerde linje har normalt fem eller seks stavelser og rim separat.
  • En tunge twister bruger en kombination af bogstavrim og / eller rim til at gøre en sætning, der er meget svært at sige ordentligt - ". Gummi barnevogn kofangere" såsom

De fleste af digtene fremhævede i Twimericks beskriver komiske mennesker eller dyr. Du vil møde "Rufus den Goofus" og "Ch-Chattering Ch-Ch-Charlie", mens du fnise på "A Flatulent Platypus." Har hele familien skiftes til at læse fra denne bog, og du vil grine på ingen tid overhovedet! Hvis du leder efter korte sjove rhyming digte for børn, Twimericks er bestemt værd en plet på dit hjem bibliotek boghylde.

Interview med Lou Brooks

For nylig, Lou Brooks tog tid ud af sin travle kalender til at besvare et par spørgsmål om sit arbejde for læserne af LoveToKnow børnebøger.

Hvad inspirerede dig til at skrive Twimericks?

Som jeg har nævnt på Twimericks web-sted, processen med at skrive en lige slags faldt mig omkring 10 år siden. Jeg har altid været en fanatiker af alle former for ord puslespil, og skrive en Twimerick var min egen lille puslespil, jeg har opfundet for mig selv. Ikke at jeg selv havde et navn for det endnu. Det er fortsat en meget udfordrende puslespil for mig endnu. En virkelig stor Twimerick er yderst vanskeligt at skrive.

Hvorfor tror du, børn traditionelt meget antydet af poesi?

De er ikke. De er intimideret af det er så stift og formelt præsenteret for dem. Vi giver ikke børn nok kredit, selv om vi plejede at være børn os selv og burde vide bedre.

Af natur, de fleste børn elsker poesi. Til en baby, hvert ord den hører er poesi. I et par år, er de lytter til digte og recitere dem hele tiden, kun de er sat i musik og kaldte sange. Den nemmeste måde at lære et meget lille barn noget er at sætte det til musik. Børn er velkomne oplysninger, når det er i denne form. Det er, hvordan en masse af os har lært vores ABC. Det er, hvordan de sælge os skrammel på tv. Et digt er bare en sang uden musikken.

Desværre, vi ofte ubevidst forgifte et barns sind med vores egne fordomsfulde frygt og antipatier. Så et barn "lærer" at poesi er kedeligt, uforståelig, og for drenge, selv sissified.

Er nogle af de tegn, fremhævede i Twimericks inspireret af virkelige mennesker?

Nej, ingen af ​​dem er. Og hvis de var, ville jeg ikke fortælle dig, fordi det sandsynligvis ville skabe en masse forretning for advokater. "Er han Izzy, Ozzy?" er inspireret af Izzy min kat. Izzys igennem, så han kan ikke sagsøge mig.

Hvad er din yndlings Twimerick i bogen?

Der er et par af dem, men hvis jeg skulle vælge en, ville det være "er han Izzy, Ozzy?" Grunden til at det er min favorit er på grund af sin enkelhed. God kunst altid synes ligesom det var så nemt at oprette, selv om det ikke var. Deri ligger teknikken. Prosa kan være forfalsket og ihærdigt overskrevet, da det alt for ofte er, men god poesi ikke tillader det. Alt viser, selv om mindre siges. Andre favoritter ville være "gjorde han, hvad han gjorde?", "Drew Drew Lulu" og "kvækkende Josh." Men ingen af ​​disse er nødvendigvis det bedste i bogen. Det er en personlig ting for hver af os.

Har du nogle råd til dine læsere, der bare ikke kan mestre den fine kunst at sige en tunge twister?

Det er en hård en at svare på, fordi der er mange forskellige måder, hvorpå din mund kan overleve hærgen af ​​en tunge twister. Nogle mennesker kan lide at koncentrere meget hårdt. Andre kan lide at holde deres sind frit og åbent. Det bedste råd jeg kan give er: ligesom den fine kunst noget, det tager nogle praksis og tålmodighed. Din tunge, læber og tænder skal lære at være cirkus akrobater, og jeg har skrevet hver med dette mål for øje.

Har du nogen planer om en efterfølger til "Twimericks" i fremtiden?

Absolut. Jeg kan bare ikke holde op med at skrive dem! Og jeg sandsynligvis aldrig vil, i hvert fald indtil jeg går til at Big Poetry Slam in the Sky. (Jeg ser frem til en aften i byen med Shel Silverstein, Edward Lear, Lewis Carroll, Dr. Seuss, og Robert service ... ikke forvente os hjem før morgenmad.)

Hvad er nogle skridt forældre kan tage for at opmuntre deres børn til at nyde at læse for fornøjelsens skyld?

Desværre forældre er afhængige af skoler for at opnå sådanne ting, og der virkelig virker ikke altid, gør det?

Ideelt set ville det være vidunderligt, hvis alle forældre var grådig læsere af gode bøger, for så ville de let passere deres passion til deres børn. Men mange forældre ikke. De se TV. De leje middelmådige film. De læser middelmådige bøger. De ser på ting på internettet. Så gee, jeg spekulerer på, hvad deres børn gør!

Jeg fik heldig. Ingen af ​​mine forældre var store læsere. Men jeg havde en fantastisk tante, der bruges til at bringe mig bøger af alle slags. Der var de, og der var jeg, og det var let at samle en op og se ind. Børn er åbne for noget. Det er derfor, de ofte kan være sådan en fantastisk publikum.

Jeg vil sige til forældrene: fylde dit hus med bøger. Bare sætte dem over det hele. Og læse dem ... dine børn vil også!~ En gennemgang kopi af Twimericks blev leveret af udgiveren for denne artikel.