Twiggy lancerer hendes debut Fragrance ved 63

Den britiske supermodel, der "eksploderede" modeverdenen i 60'erne i sidste århundrede, Lesley Lawson, alias Twiggy, besluttet at frigive sin duft først nu, da hun er 63 år.

Twiggy lancerer hendes debut Fragrance ved 63

Dette er den første duft fra den berømthed - sommeren 2012. Twiggy er stadig populær, at hun nu er aktivt engageret i sociale aktiviteter, skrive artikler om stil for ældre kvinder. Men hendes største succes kan tilskrives det tidspunkt, hvor hun var en model. Hun var måske den første, der demonstrerede slankhed på catwalken, og takket være hvem tynde modeller blev en fast standard i verden af ​​mode.

Twiggy arbejdede på sin første duft til to år. Resultatet er en Chypre floral-frugtagtig sammensætning. Duften åbner med frisk bergamot, fersken og saftigt gyldne pære. Hjertet noter er de hvide blomster af jasmin, gardenia og orangeblomst. Basen består af røget moskus, rav og patchouli.

Twiggy dekoreret flaske parfume med en gylden hætte og tre vedhæng, der symboliserer den berømthed foretrukne egenskaber: en sort kat (bringe held og lykke), et hjerte (med navnet på Twiggy), en Amor (som lyser kærlighed).

Duften vil blive frigivet i form af Eau de Parfum (50 ml) og en bodylotion.