TVShows: TV Film Tips

Prins William er på vej til ABC

Du fik det! Alle I fans af den kongelige familie og især, prins William, vil absolut nyde ABC made-for-tv-film i dette efterår, prins William. Jordan Frieda spiller prins William og siger filmen er "en fiktiv historie baseret løst omkring virkelige hændelser." Fra vokser op i den kongelige familie, hans forhold til sin far, accept af Camilla, og kampen holde sin mors minde i live.

VH-1 og MGM Sign Movie Deal

For alle jer VH-1-filmfans, denne her er til dig. VH1 er at underskrive en aftale med MGM Television til at producere mindst fem musik-tema film for kabelnettet i løbet af de næste tre år. Den første vil være en musikalsk komedie hylder 60'erne "Beach Blanket" film.

Jackie Gleason er 'The Great One'

Livshistorie TV tegneserie Jackie Gleason kommer til CBS næste sæson sandsynligvis omkring November selvom ingen luft gæld er ætset i sten. The Great One vil stjerne britiske skuespiller Mark Addy, fra The Full Monty, at skildre den vidunderlige Gleason.

LA Law s Hamlin og Dey genforene i forsvinding

Selv om en LA Law reunion er ikke i den nærmeste fremtid, vil du være i stand til at fange kemien mellem Harry Hamlin og Susan Dey, i en ny søm-bider thriller, forsvinding på TBS superstation Søndag April 21, 8 PM

Mary Higgins Clark: du tilhører mig

Mary Higgins Clark bedst sælgende roman er nu en tv-filmen "Du tilhører mig," hovedrollen Lesley-Anne Down og indstillet til luft 24 februar kl 9 på PAX TV. Clark har underskrevet en aftale med PAX at lave film fra 6 af hendes bøger.

Advarsel: Parental Guidance kommer til VH1

Uden for musik, hvad gjorde den afdøde Frank Zappa og John Denver har til fælles med Twisted Sister s Dee Snider? Selv om deres musik var verdens fra hinanden, de tre blev forenet i deres tro på, at musikken ikke skal censureres. Denne utrolige trio var de eneste chartmakers der dukkede op for at vidne, før et udvalg af amerikanske senatorer gennemføre en høring om spørgsmålet i 1985, og nu VH1 s "Advarsel: Parental Advisory", som har premiere søndag 21 April kl 9, fortæller historien . Det stars Mariel Hemingway som Tipper Gore, Jason Priestley som musikindustrien lobbyist Charlie Burner, Griffin Dunne som Frank Zappa, Tim Guinee som John Denver, og Dee Snider som sig selv.

Here Comes The Music Man

Matthew Broderick, skuespiller og talentfulde sanger, vil bringe The Music Man til TV til efteråret på ABC. Broderick siger han elskede filmen vokser op og overværede det ganske meget, og han endda gået for at se Broadway show af det for nylig, så han føler han virkelig kender historien indefra og ud.

ER Anthony Edwards Udvikling film til HBO

ER Anthony Edwards og direktør David O. Russell, af filmen 'Three Kings, "er ved at udvikle en HBO-film baseret på livet af Temple Grandin, en autistisk professor, der udtænkt humane måder at håndtere og husdyr slagtning, rapporterer Variety.

Dinotopia invaderer ABC

Dinosaurer og computeranimation er populære i disse dage, og ABC har kombineret dem begge i deres nye kommende film, Dinotopia. TV-film vil køre i tre dage starter denne søndag kl 7 / 6c. "Historien begynder, da Frank Scott, en velhavende amerikaner, styrter sit fly i Caribien. Han synes at omkomme, men hans to teenageren sønner, Karl og David, overleve, blot for at finde sig selv castaways på Dinotopia, en fantastisk tabte kontinent, hvor fredeligt sameksistere mennesker og dinosaurer. "