TVShows: Reality / Dokumentar viser Tips

Flyt Over 'Law & Order'

Hvad show nogensinde kunne stå tå til tå med en af ​​Amerikas bedste dramaer? Hvad med den virkelige version af Law & Order ... Crime & Punishment. NBC håber at fange den virkelige tv-elskere i dette ene time om ugen show, der bringer dig det unscripted kig på anklagere kontor. Kig efter det på søndage kl 10

Biografi

Biografi har været i luften siden 1987. Det oprindeligt kun luftes en gang om ugen. Det er nu på 6 dage om ugen. Den er hosted af Peter Graves, Jack Perkins, og Harry Smith, på skiftende udstillinger. Showet har vundet mange priser for sin kvalitet dokumentarfilm.

Look Out Osbournes, Anna Nicole er på vej!

Hvis Osbournes kan gøre det, hvorfor kan ikke Anna Nicole Smith? Nå, vil vi snart finde ud af. E! Tv vil luft Anna Nicole Smith Show i 22:00 slot på en til-være-bestemt nat. E! er ikke helt sikker på, når de vil luft denne virkelighed-baserede serier, men håber at vise det i juli eller August.

Wingspan

Wingspan er en to-timers film om Paul McCartneys band, Wings. Det er også er en hyldest til sin afdøde hustru Linda. I det, er McCartney interviewet af sin datter, Maria. Den er ledsaget af frigivelse af en 2-CD sæt vinger. Den blev første gang vist på ABC den 12. maj 2001.