TVShows: Politiet viser Tips

The Mod Squad

The Mod Squad løb 1968-1973 på ABC. Det medvirkede Peggy Lipton, Clarence Williams III og Michael Cole. Det var omkring tre unge deliquents som fik en chance for at undgå fængsel ved at arbejde som undercover politifolk.

Historien om lov og orden

Lov og orden, skabt af Dick Wolf, har været i luften siden 1990. Den første halvdel af hvert show handler om politiets efterforskning af en forbrydelse, den anden halvdel involverer DA kontor og retsforfølgelse af denne forbrydelse. Den støbte af showet har ændret sig ofte. Den nuværende cast omfatter Sam Waterston, Jerry Orbach, Jesse L. Martin, S. Epatha Merkerson, Dianne Wiest og Angie Harmon. Det airs på onsdag aftener på NBC.

Wilder

Tidligere teen-idol, Shaun Cassidy, vil stjerne i Wilder, en pilot for USA Network. Han spiller en tidligere teen-idol, der hold op med sin yngre bror, der er en betjent, ved Corin Nemic spillet. De to arbejder som detektiver.

Adam-12

Adam-12 løb 1968-1975 på NBC. Det medvirkede Martin Milner og Kent McCord. Det drejede sig om to politifolk, der patruljeres Los Angeles.

David Cassidy: Man Undercover

David Cassidy: Man Undercover løb 1978-1978 på NBC. Det var et spin-off fra en episode af Police Story, for hvilken David Cassidy havde fået en Emmy nominering. Hovedpersonen, Dan Shay, var en undercover politi kontor der, fordi han så ung af sin alder, som regel har arbejdet i gymnasier. Andre medvirkende inkluderet Simon Oakland som løjtnant Abrams, Wendy Rastattar som Joanne Shay, Elizabeth Reddin som Cindy Shay, Michael A. Salcido som Officer Paul Sanchez, og Ray Vitte som Officer TJ Epps.

Rampart eller Shield? Hmm?

Vidste du, at oprindeligt før serien The Shield sendt på FX, blev det kommer til at hedder Rampart? Kort før luftning blev navnet ændret på grund af det faktum, at uden for LA samfund, ingen rigtig vidste, hvad Rampart betød således at navngive den The Shield. Hvorfor dette navn for Amerikas nyeste smash? Simple. Politifolk bære skjolde, og deres opgave er at beskytte samfundet mod dem, der bryder loven.

Dragnet

Dragnet var i luften 1952-1959 på NBC. Det vendte tilbage, i farver, for årene 1967 til 1970. Den første serie medvirkede Jack Webb og Ben Alexander. Den anden serie også medvirkede Jack Webb, hans nye partner blev spillet af Harry Morgan.