TVShows: dyrt forlod Tips

Waylon Jennings

Februar 13, 2002 | Waylon Jennings, sangeren, der definerede den fredløse bevægelse i country musik, er død efter en lang kamp med diabetesrelaterede helbredsproblemer. Han var 64.

Pat Weaver

Den serviceringshandlinger NBC exec som skabte dag Og i aften viser, Pat Weaver, døde fredag ​​på hjem lungebetændelse på 93. Weaver var også far til Alien-berømt Sigourney Weaver.

Mama Lad ikke dine babyer vokse op og blive Cowboys

I løbet af sin 30-årige karriere, indspillet Waylon Jennings 60 albums og scorede 16 nummer et singler. Hans hits omfatte "Mammas Lad ikke dine babyer vokse op og blive Cowboys" og "The Dukes of Hazzard" tema. Landet crooner havde været plaget af diabetes-relaterede problemer i de seneste år, hvilket gjorde det svært for ham at gå. Han havde sin venstre fod amputeret i december. Han var lige blevet optaget i Country Music Hall of Fame i oktober.

Robert Urich efterlader os Hans TV Legacy

Fra Spenser: Fri til Emeril har Robert Urich været en af ​​de mest populære tv-skuespillere for de sidste femogtyve år. I 1996 efter den endelige produktion af den første sæson af The Lazarus Man, Robert blev diagnosticeret med Synovial Cell Sarkom, som er en sjælden blødt kræftvæv. Han efterlader sin kone, Heather, og tre børn, Ryan, Emily, og Allison.

Mr. Fjernsyn - Milton Berle

"Onkel Miltie" var kongen af ​​tirsdag nætter i slutningen af ​​1940'erne, og butiksejere opsætte skilte: ". Lukket i aften for at se Milton Berle" Milton Berle, cigar-ryger vaudevillian ivrigt blev "Mr. Television", når tv-teknologi var i sin vorden. Han var 93.