TVShows: comedy shows Tips

CBS gør deal med Alle elsker Raymond

CBS har betalt 140 millioner dollar dollars for at sikre, at alle
Loves Raymond fortsætter på nettet i mindst
yderligere to år. Det beløber sig til over $ 3million per episode.

Spin City at returnere

ABC har fornyet Spin City for endnu en sæson, sit sjette.

Frieri af Eddies far

Frieri af Eddies far kørte 1979-1973 på ABC. Showet var baseret på filmen af ​​samme navn. Det medvirkede Bill Bixby som Tom Corbett, Brandon Cruz som hans søn, Eddie, og Miyoshi Umeki som Mrs. Livingston, husholderske. Tom Corbett var enkemand hæve sin unge søn alene. Andre medvirkende var James Komack og Kristina Holland. En bemærkelsesværdig tilbagevendende karakter (Joey) på denne vis blev spillet af en meget ung Jodie Foster.

Green Acres

Green Acres modtog CBS 1963-1970.
Det medvirkede Eddie Albert og Eva Gabor. Oliver og Lisa Douglas flyttede fra Park Avenue til byen Hooterville at undslippe rat race.

Ny serie fra tidligere Frasier producenter.

Emmy-vindende TV-veteraner Christopher Lloyd og Joe Keenan nye serie "7 roser" er blevet overtaget af CBS. Det drejer sig om en excentrisk familie kører en New England restaurant / kro.

The Bob Newhart Show

The Bob Newhart Show sendt på CBS fra 1972 til 1978. Det medvirkede Bob Newhart som psykolog Bob Hartley. Suzanne Pleshette spillede sin kone, Emily. Bill Dailey var deres nabo, Howard Borden. Peter Bonerz spillede Jerry Robinson, en tandlæge og ven af ​​Bob.

Night Court

Night Court løb 1984-1992 på NBC. Det medvirkede Harry Anderson som dommer Harold T. Stone. Showet også medvirkede John Larroquette, Markie Post, Richard Moll og Charles Robinson. Indstillingen var en nat retssal i Manhattan.

Flere fornyelser

Disse shows er blevet fornyet for 2001-2002 sæsonen:

Kongen af Queens, Becker, og ja, Dear. Efter maraton forhandlingerne har Frasier blevet forlænget indtil udgangen af sæsonen 2004.

For information om flere fornyelser og andre tv-nyheder, kan du besøge TV Guide websted atTV Guide Online

I Love Lucy

I Love Lucy luftet 1951-1957 på CBS. Det medvirkede Lucille Ball som Lucy Ricardo og Desi Arnaz som Ricky Ricardo. Ricky Ricardo var en klub ejer og bandleder, Lucy var hans kone, der mere end noget andet, ønskede at komme ind show business. Andre medvirkende inkluderet Vivien Vance som Ethel Mertz, William Frawley som Fred Mertz, og Keith Thibodeaux som Lille Ricky.
Der er planer om en fuld-længde film i serien.

Black History Month fejret på Comedy Central

Chris Rock, Whoopi Goldberg og Richard Pryor er gået sammen for at gøre os til at grine og fejre Black History Month på Comedy Central i en fem-del serie, der startede MANDAG 4 feb, og vil vise hele måneden.

Målgrupper Unlimited, Inc.

Du kan få gratis billetter til mange sitcoms på Audiences Unlimited, Inc.. Bare find showet, du er interesseret i og bestille billetter. Hvert show har en side, der fortæller dig, hvad datoer er til rådighed, og har en bagsidetekst om, hvad showet handler om.

Brit TV Battles Over The Osbournes

Storbritanniens Channel 4 ligner det kommer til at vinde krigen udbudsprocessen igen. I øjeblikket er Channel 4 udbetaler et køligt $ 1000000 en episode af The Simpsons og til sidst udgivelse, siger, at de er i de sidste faser af undertegnelsen på The Osbournes så godt.

Petticoat Junction

Petticoat Junction modtog CBC fra 1963 til 1970. Det medvirkede Bea Benederet og Edgar Buchanan. Det fremhævede også Linda Henning, Meredith MacRae og Pat Woodell som Betty Joe, Billie Joe og Bobbie Joe Bradley. Indimellem ville der være cross-overs med Green Acres.

TV Land Bryllup Marathon

Stil ind på denne fredag, 21 JUNI, til TV Land bryllup maraton. Starter på 8:00 med Brady allerførste episode og slutter med Dick Van Dyke bryllup, hvor en forkrøblet jeep og en forstuvet ankel gør Rob to timer for sent til sit eget bryllup! Alle dine gamle favoritter fra Mayberry RFD til Happy Days til Mary Tyler Moore vil indgå og mere.

Alice

Alice luftet 1976-1985 på CBS. Det medvirkede Lynda Lavin som Alice Hyatt, en servitrice og enlig mor. Showet også medvirkede Vic Tayback, Beth Howland og Polly Holliday.

Austin Powers er tilbage igen

Et af Saturday Night Lives fortabte sønner er tilbage på det store lærred. Mike Myers er tilbage som Austin Powers og Doctor Evil.

Due South

Due South modtog canadisk tv fra 1994 til 1998. Den medvirkede Paul Gross som RCMP Constable Benton Fraser. Fraser var gået til Chicago på sporet af sin fars mordere, hvor han hooked op med Detective Raymond Vecchio. Fraser hund, Diefenbaker, var også en stor del af serien.

The Dick Van Dyke Show

The Dick Van Dyke Show var i luften 1962-1966 på CBS. Det medvirkede Dick Van Dyke som Robert Petrie, en tv-komedie forfatter, og Mary Tyler Moore som hans kone, Laura. Andre stjerner var Morey Amsterdam som Buddy Sorrel (hans kone blev opkaldt Pickles), Rose Marie som Sally Rogers, Carl Reiner som Alan Brady og Richard Deacon som Mel Cooley.

The Adventures of Ozzie og Harriet

The Adventures of Ozzie og Harriet først begyndte som en radio show. Det flyttede til ABC-TV i 1952 og løb indtil 1966. Det medvirkede det virkelige liv familie, Nelsons; Ozzie, Harriet, David, og Ricky. Det var den længste sit-com.

Ozzy & The Osbournes

MTV har en smash hit på deres hænder med "The Osbournes". Det viser stjerner heavy metal rock-idol Ozzy Osbourne, hans kone, Sharon, søn, Jack, og hans datter Kelly. Der er en anden datter, der bor i et gæstehus ud tilbage, som ønskede ikke at blive filmet i løbet af de 6 måneder, hvor kameraer og mikrofoner fyldt huset.

Hvor vil Dave Go?

ABC Disney er efter CBS 'David Letterman, og der er en masse postyr foregår. Dave har angiveligt tilbudt millioner for at springe til ABC for at erstatte Nightline.

Ny sitcom for Bob Newhart

Bob Newhart vil være co-hovedrollen i en ny sitcom pilot.
Det vil luften på NBC og stjerne rap stjerne Sisqó som tidligere baseball stadion sælger, der får sit eget tv-show.

The Osbournes invaderer dit TV

MTV har bragt dig Ozzy og Harriet af 2002. Dette er ikke din typiske familie, men du er garanteret at få et godt grin i fra tid til anden og se, hvordan en stjerne familie bor sammen. Du kan se Ozzy Osbourne og hans yngel på MTV tirsdag 10:30.

SNL Mike Meyers at blive den næste Seussian

Mike Meyers vises som det næste Seussian tegn til at komme til live, når han skildrer katten af 'Katten. "

Kelsey Grammer er sådan en rotte!

Rotte? Kelsey? Selvfølgelig er han ... kommer i 2003, vil Kelsey Grammer låne sin stemme til en ny voksen toon til TNN: Det Nationale Netværk hedder Gary rotten. TNN også købe gentagelsen episoder af The Ren og Stimpy Show. Begge vil have en featured primetime blok.

Barney Miller

Barney Miller løb fra 1975 til 1982. Det medvirkede Hal Linden som Captain Barney Miller. Også på rollelisten var Barbara Barrie, Ron Glass, James Gregory, Gregory Sierra, Max Gail, Abe Vigoda og Jack Soo.
Indstillingen af ​​showet var en politi distrikt i Manhattan.

Pat Boone Loves The Osbournes

Det er rigtigt! Ikke alene var Pat Boone engang en nabo til Ozzy s men hans største beklagelse var ikke at invitere dem til middag. Han indrømmer, at han savner dem forfærdeligt.

Alle i familien

Alle i familien kørte 1971-1979 på CBS. Det medvirkede Carroll O'Connor som Archie Bunker, Jean Stapleton som Edith Bunker, Rob Reiner som Michael Stivic (meathead), Sally Struthers som Gloria Bunker Stivic. Archie Bunker er blevet kåret fjernsynets foretrukne tegneserie karakter af alle tid.

The Partridge Family

The Partridge Family medvirkede Shirley Jones, David Cassidy, Dave Madden, Susan Dey, Danny Bonaduce, Jeremy Gelbwaks (kun den første sæson), Brian Forster og Suzanne Crough. Showet var om en familie musikalsk gruppe og var baseret på den sande liv band, The Cowsills. Det løb fra 1970 til 1974 på ABC.

Det er min Bush!

South Park skabere, Trey Parker og Matt Stone, har skabt
en ny sitcom baseret på den nuværende amerikanske præsident. Titlen på
der er det er min Bush!

Showet stjerner Timothy Bottoms og Carrie Quinn Dolan.

Efter M * A * S * H ​​*

Efter M * A * S * H * løb 1983-1984 på CBS. Det medvirkede Harry Morgan, Jamie Farr, og William Christopher. Oberst Potter, sergent Klinger, og Fader Mulcahy fra den oprindelige M * A * S * H ​​* serien ender sammen i en veteraner hospital i USA efter Koreakrigen slutter.