TVShows: Børne viser Tips

Jackie Chan Adventures

Jackie Chan Adventures er historien om hemmelige agent Jackie Chan og hans niece. Den er udstyret med live action-sekvenser med den virkelige Jackie Chan.

Rudolph, den røde Tud

Burl Ives fortæller da Sam Snemanden, fortæller og synger historien om en afvist rensdyr, der overvinder fordomme og gemmer julen et særligt blæsende år. Undervejs møder han en overflod af uforglemmelige figurer herunder Herbie, Yukon Cornelius og Afskyelige Sne Monster.

Rudolph, den røde Tud

How the Grinch Stole Christmas!

Tilpasset fra børnebogen af ​​Dr. Seuss, dette charmerende historie er den, at se hver feriesæsonen. Brug lidt tid med Grinchen, Cindy Loo og resten af ​​Whos i Whoville i denne tegneserie-version; en favorit for sin opfindsomme ordspil, Karloff imponerende fortælling, og en mindeværdig soundtrack.

How the Grinch Stole Christmas!

Clarissa forklarer det hele

Clarissa forklarer det hele medvirkede Melissa Joan Hart før hendes dage som Sabrina, det teenageren heks. Det løb fra 1991 til 1994 på Nickelodeon-netværket. Den vigtigste forudsætning af showet var livet for en pre-teenageren pige og hendes prøvelser. Clarissa talte direkte til kameraet på forskellige tidspunkter for at forklare, hvad der foregår.

Den Bullwinkle Show

Den Bullwinkle Show løb fra 1959 til 1963. Det var på ABC og senere NBC. Der var 147 episoder. De tegn navne var Rocket J. egern, Bullwinkle J. Moose, Boris Badenov, og Natasha Fatale. Rocky blev udtrykt af June Foray. Bullwinkle boede i Frostbite Falls, Minnesota.

En Charlie Brown jul

"En Charlie Brown Christmas" var den første, og bedste, af en række programmer baseret på Charles M. Schulz tegneserie "Peanuts". Uheldige helt Charlie Brown befinder sig deprimeret ved juletid, der søger efter den sande betydning af ferie midt glitz og kommercialisering af den moderne tidsalder. --Robert Horton

En Charlie Brown jul