Tvangsauktioner

Tvangsauktioner
Arbejd med din långiver at undgå afskærmning.

Tvangsauktioner kan forekomme, når husejere sakke agterud på deres afdrag. Men de fleste långivere ikke lide at afskærme på ejendommen; de vil hellere samle lånebeløbet og hjælpe dig med at få dine betalinger strøm. Uanset hvor håbløs din situation synes, der er måder at forebygge en afskærmning på dit hjem.

Hvordan Tvangsauktioner Happen

Tabet af et job eller indtægt, uventede medicinske problemer, og livet ændrer personlige forhold kan føre til forsinket afdrag på realkreditlån. Desværre kan disse ting også føre til afskærmning.

Når du kommer for langt bagud eller helt standard på dit realkreditlån betalinger, långivere har mulighed for beslaglæggelse dit hjem. Denne beslaglæggelse er typisk den sidste mulighed for långivere og vil så vidt muligt undgås. Den gennemsnitlige långiver vil hellere se dig gøre dine afdrag på realkreditlån, end miste dit hjem.

Det vil dog være op til dig, ikke långiver, at tage alle de nødvendige skridt for at undgå en situation i første omgang.

Sådan Stop Foreclosures

Når det kommer til afskærmning, bør du ikke være flov. Der er mange andre mennesker end dig, der har befundet sig i en lignende situation. Det vigtige er, at du tager skridt til at forhindre det.

At miste dit hjem kan alvorligt skade din kreditværdighed. Det kan være vanskeligt at købe et andet hus eller endda leje en lejlighed, efter at dit hjem er blevet afskærmet. Det er derfor, det er vigtigt, at du gør alt i din magt for at genvinde kontrollen.

Her er nogle grundlæggende retningslinjer, der kan hjælpe dig med at stoppe en afskærmning, før tingene kommer for langt ud af hånden:

  • Du må ikke ignorere problemet. Det er meget vigtigt, at du står over for muligheden for afskærmning hoved på. Ignorerer situationen vil ikke gøre det gå væk. Faktisk vil det sandsynligvis gøre tingene værre.
  • Kontakt din bank eller pant långiver, så snart du ved, at der er et problem. Hvis du ikke kan foretage en betaling, så lad dem vide. Din långiver kan være i stand til at præsentere dig med en liste af muligheder for midlertidigt at lindre nogle af dine økonomiske byrde.
  • Hvis din långiver kontakter dig via mail eller telefon, komme tilbage med dem med det samme. De har brug for at vide, at du er klar over problemet, og er ivrig efter at gøre noget ved det.
  • Vær forberedt på at levere din långiver med dokumentation. Hvis du var ude af stand til at gøre dine afdrag på realkreditlån på grund af andre finansielle problemer, kan din långiver bede om at se nogle beviser, såsom medicinske regninger, opsigelsesvarsler eller andet papirarbejde.
  • Bo i dit hjem. Opgive din ejendom eller underskrive over din gerning til en anden vil ikke ophæve dit lån forpligtelser.
  • Vær forsigtig med din kredit. Du kan få brug en god kredit score for at refinansiere eller tage et hjem ansvarlig lånekapital. Din kredit kan være din nøgle til at komme ud af et hjem beslaglæggelse situation.
  • Kontakt en HUD-godkendt boliger rådgivning agentur. Disse organer vil få oplysninger om forskellige programmer og tjenester, der kan hjælpe dig. Bedste endnu, er normalt gratis disse tjenester.

Husk, din långiver ikke ønsker at afskærme på din ejendom. Ved at tale med din långiver og gøre alle de ting, der er vist ovenfor, kan du være i stand til at vende din situation rundt.

Yderligere information

Hvis dine afdrag på realkreditlån er under 40 procent af din bruttoindkomst, bør du tage alle mulige skridt for at holde dit hjem. Hvis du kan simpelthen ikke råd til de betalinger, bør du prøve at forsinke afskærmning længe nok til at sælge ejendommen på egen hånd. Når en långiver sælger hjemmet, er de som regel kun søger at få dækket deres tab. Ved at sælge ejendommen på egen hånd, kan du netto nok penge til ikke kun at betale lånet, men også nok til at opnå den frisk start, du har brug for.