TV: Samsung TV Tips

Samsung og mobil-tv

I øjeblikket er det muligt at hente et digitalt tv-signal i bevægelse, men det signal ofte bryder op. Samsung foreslår en mindre ændring til aktuelle digitale tv-standarder kaldet A-VSB.

Hvis standard er vedtaget, da Samsung forventer, at være, vil en sporingskode hjælpe med at holde et digitalt billede glat og watchable i bevægelse. Det kan betyde, for eksempel, at hver barn i bilen kan have sin egen bærbare Samsung TV - ikke mere at kæmpe om, hvorvidt at se SvampeBob eller Scooby Doo.

Nyeste Samsung TV

Hvis du er i markedet for en Samsung, disse er nogle ting at holde øje med i 2007:

  • En 70-tommer high-definition plasma-tv for home-theater brug
  • LED lyskilder til at producere en bredere farveskala og reducerede opstartstider for LCD og DLP bagprojektion modeller.
  • Indførelse af selskabets første 1080p modeller, den højeste opløsning
  • Udvidelse af rækken af ​​Samsung DLP-tv

Samsung DynaFlat TV

DynaFlat er Samsungs billigt alternativ til en mindre størrelse LCD-TV til køkkenet, soveværelset eller kontoret. Omfattende fremragende lyd i en behagelig sølv tilfælde DynaFlat indeholder indgange for spilsystemer eller pc'er.

En 20-tommers DynaFlat er let tilgængelige for mindre end $ 200, hvilket gør det muligt at tilføje tv til dit hjem, der ikke har at være den største, tyndeste eller mest fantastiske. Korrekturlæsere tilskynde købere af denne linje af Samsung tv til at foretage justeringer til fabriksindstillingerne, som ofte er "Fra".

Samsung SlimFit TV

Selv da de har arbejdet for at gå nye veje i plasma, LCD og DLP TV, Samsung har bragt en ny forhånd til det næsten døende området traditionelle katode-ray tube fjernsyn.

Den SlimFit tv er en CRT, der er omkring en tredjedel mindre pladskrævende end en gammeldags model. Den kan håndtere high-definition-signaler og acceptere HDMI input fra spil eller HD-DVD-afspillere.

Hvis du kan lide udseendet af en fladskærm, men ikke prisen, kan disse Samsung-tv priserne være lige den ting. SlimFit sæt har helt sikkert fanget på med købere, fange en imponerende andel af CRT-markedet.

Samsung LCD-TV

Samsung LCD-tv har mange mindre modeller til forskellige former for husholdningsbrug. En meget populær større model er LN-S4695D, en 46-tommers sæt beregnet til at være kernen i husstanden underholdning.

Med en 6000: 1 kontrastforhold, er der ingen bekymre sig om sortniveau her. Sættet indeholder også en særlig game mode at bringe det bedste frem i spilgrafik. En indbygget scaler konverterer alle signaler til 1080p, den højest mulige opløsning.

Det omfatter også en USB-port, så du kan bruge dit sæt for at få vist fotos eller afspille mediefiler fra et flash-drev eller computerens harddisk.

Samsung Plasma-TV

Samsung plasma-TV er blandt de største og tyndeste af dem, der findes på markedet. Den 63-tommer HPN6339 er en af ​​de største beregnet til hjemmebrug.

Samsung-tv anmeldelser ofte glød med påskønnelse af de rige farver, der tilbydes i disse plasma-modeller. TV prale evnen til at vise 16,7 millioner farver, så der er ingen tvivl billedet er fabulous! Tv'et har også et kontrastforhold på 1200: 1, hvilket betyder en levende oplevelse!

Fit for Royalty

Samsung, den koreanske elektronik maker, fik en kongelig kommando nylig: Supply 100 fladskærms-tv for Queen Elizabeth II og hendes ret at se på Buckingham Palace.

Ordren omfatter både LCD og plasma-apparater i varierende størrelser. Der vil stadig være et par pletter i det historiske palads, hvor du ikke kan se et Samsung TV - trods alt, stedet har 775 værelser - men den kontante ordre blev set som et kup for Samsung, da den britiske kongelige familie har tidligere påberåbt tv beslutningstagere til at låne eller donere sæt for deres anvendelse.

Samsung DLP Projektion Fjernsyn

En Samsung DLP projektor-tv er en af ​​de mest avancerede mærker på markedet. Samsung starter ved at øge ældre farvehjul tre-panel til fem, i høj grad forbedre billedkvaliteten.

En næste-generations mikrospejl chip fra Texas Instruments giver hurtigere bevægelse og sandere farver, mens en "biograf mode" forsøg på at bringe filmvisning tættere på Hollywood standarder og direktører intentioner.

På trods af de bevægelige dele i en model som HL-S5088W, sættet er stille, gør det muligt for seeren at blive helt opslugt af lyden af ​​et show.