TV: Fladskærms-tv Tips

Hvad ellers vil du Hook Up?

Som du får klar til at installere en ny fladskærm TV, plads til alle de andre ting, du vil ønsker at tilslutte op til det:

  • DVD-afspiller (selvfølgelig)
  • High-definition DVD-afspiller (disse er stadig lige rammer markedet)
  • Konsol gaming system
  • PC
  • Digitalkamera
  • Lydsystem

Som computere og fjernsyn bliver tættere i funktion, vil dit nye tv hjælpe med at sætte dig på forkant med nye spændende måder at nyde information og underholdning.

Test Før du køber

Før du køber et fladskærms-tv, vil du sandsynligvis ønsker at gå til en butik og se, hvordan det fungerer i virkeligheden. (Undtagelsen kan være, hvis du har købt en bestemt model før og ønsker en anden af ​​samme slags.)

Billedkvaliteten er subjektive - 50 "fladskærm TV, der ser fantastisk at én person kan se forfærdeligt for dig Testning kan endda hjælpe dig med at opdage, at en 42". Fladskærm TV ser bedre til dine øjne.

Hvis det er muligt, teste TV i både lav og almindeligt lys. Medbring en dvd eller to til at prøve med det - helst en film, der omfatter nogle natoptagelser, så du kan teste de sorte. Hvis det er muligt, skal du vælge DVD'er, der er velkendt for dig, så du kan sammenligne billed- og lydkvalitet til dine foretrukne øjeblikke.

En nyttig test er at afspille en film, der er optaget på film, der ruller med en hastighed på 24 billeder i sekundet. Du ser for, hvor godt TV konverterer signalet til dets egen standard på 30 fps. Hvis du ser masser af "artefakter" (takkede kanter), prøve en anden model.

Også være opmærksom på farvemætning og nøjagtighed. Må hudfarver ser ret? Må overgange fra lys til mørk se glat, uden mærkbare bånd af farve?

Plasma eller LCD?

Der er to primære teknologier, der anvendes til fladskærms tv: plasma og LCD. Hvilken er den rigtige for dig? Det er et spørgsmål om smag, stort set. Når du sammenligner fladskærms-tv i en butik, er det svært at sige, hvilke der er plasma, og som er LCD, hvis du ikke allerede kender. Når det er sagt, her er nogle af de overvejelser at huske på:

Plasma-TV er noget bedre til at vise bevægelse og kan være til rådighed i en bredere vifte af store størrelser. De er skrøbelige og dyre at skib, og nogle fungerer ikke godt i store højder.

LCD-TV er mere holdbare, lettere i vægt, og nemmere at installere. De er også lidt tyndere end plasma-tv.

I den virkelige verden situationer, begge former for fladskærme vil sandsynligvis producere billeder, der opfylder seerne, og vil vare i mange år. Det kan være et spørgsmål om at opdage, som TV ser bedst til dig og har den bedste pris.

Fordele ved fladskærme

Den mest åbenlyse fordel ved at købe en fladskærm tv er den store reduktion i størrelse og vægt i forhold til standard CRT-modeller. En 32 "fladskærms-tv kan veje så lidt som en tredjedel så meget som en CRT-model med samme skærmstørrelse, hvilket gør det muligt for en enkelt person at bære og installere en skærm af betydelig størrelse.

Fladskærms-tv er også lettere at inkorporere i udformningen af ​​et rum, med fleksibiliteten i at sidde på en smal bevoksning eller er monteret på en væg. I stedet for at skulle arrangere et værelse omkring et stort, omfangsrigt TV, kan fjernsynet blive en behagelig, men ikke overvældende element.

Endelig har fladskærms-tv priserne er gået markant ned, så disse modeller til at være overkommelig for mange mennesker, der måske tidligere har betragtet dem en alt for kostbar luksus.

Mål og Plan

Din fladskærm TV vil være en del af dit liv i mange år fremover. Før du bringe hjem den nye "baby", regne ud, hvor det vil sidde og hvad møbler det har brug for. Dette er især vigtigt, hvis du er vægmontering TV, som vil kræve nogle reelle reparationer, hvis du skifter mening senere.

Det kan ikke være nok til at knipse den nye TV ned hvor den gamle gik. For én ting, vil du ønsker at overveje den korrekte synsafstand til din nye skærm - en beslutning, der kan påvirke, hvilken størrelse tv du køber.

Nogle mennesker vil beslutte at gøre deres nye fladskærms-tv i centrum af en hjemmebiograf, redesigne et rum for den maksimale underholdningsværdi. Andre vil blive draget til fladskærme, fordi de kan frigøre plads til møbler, hobbyer eller opbevaring. Kun du kan beslutte, hvad formålet med dit tv er, og hvor det vil bedst bo i dit hus.

Ved Price Alone

Hvis du søger kun efter et stort TV til en forholdsvis lav pris, kan du finde den. Her er nogle af de overvejelser, der kan bede dig om at bruge lidt mere:

  • Nogle fladskærms tv ikke gengive sorte godt. Hvis det er muligt, teste et nyt TV i butikken ved hjælp af en DVD med nogle natoptagelser, der har dæmpet belysning.
  • Hvis du planlægger at tilslutte dit flat TV til et high-definition DVD-afspiller, spilsystem eller en anden kilde af høj kvalitet billeder, skal du sørge for den har en HDMI-indgang.
  • Vær opmærksom på fjernbetjeningen. Er det bekvemt lagt ud, så du kan finde de vigtige knapper uden at tage øjnene fra skærmen? Har det baggrundsbelysning, så du kan finde de rigtige knapper i mørket?

Problemer med fladskærme

Mens fladskærms-tv er absolut den næste bølge i tv-teknologi, er der nogle spørgsmål, som køberne skal være opmærksom på.

Flade tv har ofte store billeder, og tilføjelsen af ​​HDTV betyder, at selv en billig fladskærms-tv ser langt bedre end en standard model. Alligevel er de meget fineste billederne stadig ses på ferieønsker CRT tv. Hvis du er en ekstrem videophile, vil du ønsker at shoppe rundt omhyggeligt.

Nogle plasma-TV er også sårbare over for "burn-in" over lange perioder, især hvis de anvendes til spil eller som PC-skærme.

Endelig, selvfølgelig, er der prisen. Selv discount fladskærms-TV er stadig dyrere end gammeldags CRT-modeller.