Tuscan Kitchen Farver og maling teknikker

Tuscan Kitchen Farver og maling teknikker

Toscansk stil køkken farver er baseret på de farver, som findes i Italiens naturlandskaber og seascapes. Dette design er rig på burgundies og lilla minder om druer og deres vine, saftig greens af friske oliven, mousserende blå søer og fem omkringliggende hav. Disse smukke farvepaletter kan bringe gamle verden charme til dit køkken.

Varm og Rich kølige farver

Tuscan Kitchen Farver og maling teknikker

Den varme farve palle er en favorit valg for designere, især de jordfarver, der anvendes i toscanske decors. Cool farver som blå, lilla og greens er ofte brugt som accent nuancer for at skabe den overordnede farve effekt af en toscanske landskab.

Terra Cotta

Et langvarigt farve forbundet med toscanske design er den rige ler-farve terra cotta fliser. Mal dit køkken vægge i denne traditionelle farve for at omdanne det til en varm og spændende arbejdsplads.

Sunset Gold eller Okker

Rækken af ​​nuancer til den gule familie begynder med dybe fed guldmedaljer til dæmpet okker. Mange designere vælge en mere intens gul nuance ligesom en solsikke som en accent farve til at give rummet pop. Du har mange valg af denne varme farve og er sikker på at finde en, der virker i dit køkken design.

Poppy Red og Bourgogne Wine

Forskellige nuancer af rød kan tilføje dybde og varme til dit køkken design. Du kan blive kunstnerisk og ønsker at male et espalier af vinstokke som en kant med klaser af grønne, røde og lilla druer. Nogle køkken design bruger en accent væg malet med rødt. Bare vær sikker på dit valg blander godt med de andre farver, du vælger.

Tuscan Kitchen Farver og maling teknikker

Sage eller Olive Green

Den nuance almindeligvis kendt som salvie er en urolig og beroligende farve. En anden grøn nuance populær i toscanske design er en mørkere én, kendt som olivengrøn. Grønne bruges ofte som accent farver i en toscansk indretning med terra cotta bruges som den vigtigste baggrund. Du kan helt sikkert vælge en grøn til din væg farve og drys nogle terrakotta farver til accent. Alle disse valg vil give dig en meget tiltalende køkken design.

Middelhavs Blues

Glem ikke den lyseblå himmel eller Middelhavet farver, der spænder fra aqua til dybt vand blues. Toscanske blues kan tilføje et stænk af farve enten som den vigtigste væg farve eller som en accent væg. Hvis du går efter en varmere farvepalet, så vælge en guld eller terra cotta nuance til væggene og drys blå accent farver i hele køkkenet.

Tuscan Kitchen Farver og maling teknikker

Soft Adobe eller Beige

Dette er en subtil farve til enten en fremragende væg farve eller som en uafgjort mellem to stærkere farvevalg, såsom rød og blå eller gul og grøn. For videresælge værdi, vægge malet i en toscansk tan farve appel til de fleste potentielle købere.

Colors of Nature

A Tuscan farvepalet har udholdenhed, da det afspejler de forskellige farver i naturen.

  • Farven på en strålende solskinsdag eller muntre solsikke kan findes i gule og guldmedaljer.
  • En levende landskab af valmue og lavendelmarker eller lavthængende drue klynger gentages i toscanske røde og lilla.
  • Dyb koboltblå og cool turkis eller krikand bringe havet og himlen ind i dit hjem.
  • De jordiske browns af rige jord og de genstridige greens af olivenlunde og endeløse rækker af vinstokke vedrører en følelse af nostalgi.

Nedenstående figur viser gode eksempler på forskellige toscanske farver, som du kan bruge i dit køkken design.

Tuscan Primær farve forslag
Paint Brand Gul Rød Blå Terra Cotta Grøn
Benjamin Moore Dorset Gold Sienna Clay Violet Twilight Terra Cotta Tile Toscana Green
Sherwin Williams Gold Crest Red Tomato Cote d'Azur Rookwood Terra Cotta Relentless Green
Behr (Magnificent Middelhavet) Pineapple Soda Cherry Cobbler Flying Fish Grounded Old Vine

Maleri Teknikker til dit Tuscan Kitchen

Du kan knytte stuk vægge med toscanske design. Gips vægge er et fælles træk, men du behøver ikke at gå til bekostning af Stukkaturen eller pudsning dine vægge. Du kan bruge en enkel maling ansøgning teknik til at give faux udseende af stuk.

Vaskeeffekt med Rag Technique

En af de mest populære teknikker til en toscanske køkken er en vask skabt ved at fjerne maling med en klud. Hvis du bruger en vask, kan du bruge bare én farve og tynde malingen så det tørrer ujævnt. Ellers vil du typisk anvende en base coat og derefter anvende en mørkere farve til vask effekt.

Sponge maleteknik

Den mest almindeligt anvendte teknik til en gammel toscanske væg er svamp maleri. Der er et par måder, du kan nærme denne maling projekt. Du kan bruge en nuance af den farve, du har valgt for hele projektet. Du vil skabe kontrast ved sponging teknik. Dette vil fjerne maling samtidig tvinger maling til at være koncentreret i områder. Dette vil give væggen en naturlig shadowing.

En anden teknik, du kan bruge, hvis du føler dig modig, er at vælge to nuancer, en lys og en mørk. Mal væggen med lys nuance. Så tage en svamp eller klud til at anvende den mørkere nuance. Må ikke bekymre dig om at gøre noget rod. Det er kun maling, og du kan rette eventuelle fejl, mens væggen stadig er våd. Tager på et projekt og gøre maleriet selv skal være sjovt og giver dig mulighed for at give dit køkken et personligt præg.

Tør pensel teknik

Du kan bruge en pensel, hvis du foretrækker at oprette en lignende virkning som den klud eller svamp væg. Den tørre børste teknik er som navnet antyder. Brug pensel på samme måde som klud eller svamp teknik til at fjerne maling fra vask.

Uanset hvilken teknik du vælger at anvende din toscansk stil køkken maling, vil du ende op med fornemmelsen af ​​en italiensk villa ved havet eller en gammel bolig beliggende langs bjergsiden blandt en vinmark eller oliventræ lund.

Finde toscanske Color Inspiration

Hvis du har en vanskelig tid at beslutte, hvilken palle til at bruge i dit køkken, tage en pause og udforske malerier af det italienske landskab og kysten. Du vil hurtigt få en idé om de nuancer, der appellerer til dig mest. Vær modig og vælge farver, du kan nyde i lang tid og omdanne dit køkken til et samlingssted destination.