Tsunami: Tsunami og Børne Welfare Tips

Red Barnet

"For mere end 70 år, Red Barnet har arbejdet på at gøre varig, positiv forandring i livet for børn i nød. Få timer efter tsunami-katastrofen i det sydlige Asien, var lokale Gem medarbejderne Børn på jorden, vurdere behov og indstilling i bevægelse nødhjælpsindsats til de berørte børn. Red Barnet finansierede indledende nødhjælpsindsats gennem deres nødfond, men beder generøse donorer til Doner $ 10 millioner i øjeblikkelig lindring finansiering.
http://www.savethechildren.org/
(203) 221-4030
"

Christian Børnefond (CCF)

Kristne Børnefond (CCF) bistår mere end 7.600.000 børn og deres familier i 31 lande, herunder USA. Dine generøse donationer har gjort det muligt CCF at sætte beredskabspersonale, medicinske og smitsomme sygdomme specialister, og har brug for vurderingshold på stedet i de hårdest ramte områder i det sydlige Asien efter jordskælv og flodbølger. CCF beskytter sårbare børn og hjælpe med at genopbygge kritiske tjenester ødelagt af naturkatastrofer.
http://www.christianchildrensfund.org/
800-776-6767

US fond for UNICEF

"Den amerikanske fond for UNICEF rejser støtte til arbejdet i De Forenede Nationers Børnefond og øger den offentlige bevidsthed om de udfordringer verdens børn. Efter jordskælvet og flodbølgen i Sydasien, UNICEF oprettet det første barn center til at håndtere genforening, psykosocial support og midlertidige boliger til forældreløse børn. UNICEF s livreddende programmer finansieres udelukkende af dine frivillige donationer.
http://www.unicefusa.org/site/pp.asp?c=duLRI8O0H&b=25933
1-800-4UNICEF
"

Sarvodaya Shramadana Movement

"The Sarvodaya Shramadana Movement startede 47 år siden i Sri Lanka, og er blevet en af ​​de største participatoriske organisationer i regionerne dedikeret til at bringe fred, bygge samfund, og om en vis livskvalitet. I tsunami-katastrofen i det sydlige Asien, Sarvodaya har lovede at tage ind og sørge for alle børn i alderen 11 og under, som er blevet forældreløse, og at drage omsorg for alle kvinder og piger under 19 år.

http://www.sarvodaya.org/
+9411 2655 255, + 9411 2655 110
"

NetAid

Den NetAid netværk af mennesker og organisationer er 80.000 stærk. Med fokus på de rige lande, NetAid skaber opmærksomhed om ekstrem fattigdom og fremmer tiltag, der vil gøre en meningsfuld forskel i livet for verdens fattigste mennesker. NetAid fokuserer deres tsunami nødhjælpsindsats både på at give umiddelbare ressourcer til børn i lokalsamfund påvirket af katastrofen og støtte de lokale familier, som de genopbygge deres liv i de kommende dage. http://www.netaid.org/ 1-212-537-0500