True Colors Board spil

True Colors Board spil


Den True Colors brætspil er en personlighed som brændstof spil for teenagere og voksne, der måske ikke er for sarte sjæle. Med grovkornet spørgsmål og ærlige svar, er det blevet udråbt som både en sjov måde at tilbringe en aften og en risikabel måde at afslutte venskaber.

Om True Colors Board spil

True Colors er lavet af Pressman Toy Corporation og er beregnet til at blive spillet med tre til seks voksne. Spillet består hovedsageligt af kort med forskellige personlighedstyper dybdeborende spørgsmål, såsom "Hvis rum vil du allerhelst partilederen?" eller "hvis du blev sat i fængsel, ville der være den første til at bringe dig frisk bagt cookies?" Nogle spørgsmål er mere harmløse end andre, og alle kræver, at du til at stemme om, hvem der sandsynligt eller usandsynligt at være svaret.

Hver spiller er repræsenteret ved en farvet tøjklemme (eller kort i senere versioner), og til at stemme du placerer farven på den spiller du ønsker at nominere som svaret. For eksempel, hvis du ønsker at vælge Steve som mest sandsynligt at få beruset til en fest, så ville du placere det røde kort i beholderen, der repræsenterer Steve. Spillere kan også stemme for sig selv, hvis de tror, ​​at de ville være den mest sandsynlige pasform, og det er en anden måde at samle point.

Ny version

Dette spil blev for nylig rulles ud igen efter spillerne brugte en version, der kan betragtes som ganske årgang. De nye spørgsmål er kommet under beskydning fra die hard sande farver entusiaster, da de er blevet forenklet og mangler kreativitet.

Gamle spørgsmål eksempel: "Når på dansegulvet og snubler lyset fantastisk, der er mere" tur "og mindre" fantastisk "?"

Nyt spørgsmål eksempel: "Dette persons, ja, ikke den mest koordinerede mand eller kvinde spiller Hvem er det.?"

Kort sagt, er spørgsmålene blevet opfattet som mindre humor og mere potentiale for sårede følelser af dem, der har spillet begge versioner. Som de fleste klassiske spil, er den nye version af True Colors brætspil også gjort mere enkelt og økonomisk, med mindre tøjklemmer og spillebrikker af ringere kvalitet. På den anden side, mange spillere nyde den nye plastbakke og afstemning beholder, der gør spillet lidt lettere.

Sociale problemer

Mange har krediteret den True Colors brætspil som bringer spænding til en ellers afslappede spil nat, og internettet er fyldt med artikler og blogindlæg hylder en uskyldig spil gået skrækkeligt forkert. Af denne grund, er det ikke anbefales du spiller True Colors med en person, der er meget følsom og ude af stand til at tage konstruktiv kritik. De, der er meget samvittighedsfulde om, hvad andre mener om dem vil ikke nyde dette spil, sandsynligvis tage det blot som en hård banke snarere end en legende vittighed.

Andre har også blevet beskyldt for snyd og / eller skrå resultaterne af spillet ved at stemme overdrevent for dem eller en anden person for at nappe de endelige resultater. Dette kan også give bagslag, hvis en person føler følelsesmæssigt sårede omkring et resultat bestemmes om ham eller hende, selv om stemmerne stadig var forkert at manipulere spillet. Kort sagt, ikke spille dette spil med mennesker, der vil bare tage lovovertrædelse - som ikke bør være svært, som du skal spille det med folk, du kender meget godt for at gøre fremskridt ordentligt. Dette er ikke et spil for fremmede eller venskaber, der allerede anstrengte. Gem det til familie eller dine bedste venner på en doven, fastsat tilbage natten.

True Colors kan købes i Toys R Us og Drugstore.com.