Trucks: rækværk Tips

Heavy Duty Rail

Hvis du har tungt udstyr, der opererer i din dock, lager, eller anden operation, er det vigtigt at installere søgelænder, der kan modstå påvirkningen fra sådanne tunge maskiner. En letvægts aluminium skinne er godt for en tidlig varsling, men hvis du forsøger at fysisk at beskytte bærende bjælker, søjler eller andre slagfølsomme områder, skal du have en håndbøjle fremstillet af kraftig stål. Nogle skinner er normeret til at modstå en 10.000 £ virkning (ved lav mph). Det er den form for søgelænder, du vil have installeret i disse kritiske områder. Når shopping for udskiftning jernbane eller tilføje nye afsnit af søgelænder til dit anlæg, så husk at det ikke bare, at der findes en skinne, der er vigtigt, det er, hvor meget, at jernbanerne kan modstå, der tæller.

Kæder eller Rails?

OSHA har specifikke retningslinjer, der bestemmer, hvordan og hvornår rækværk kan anvendes. Vidste du, at i nogle tilfælde, en vagt kæde er ikke nok? I efteråret forebyggende systemer, er en mellemvej skinne påkrævet for at forhindre folk i at falde i ovenlys, tagluger og andre, Äúopen hole,Äù farer. Der er kædesystemer nu tilgængelig som viste sig at være en kædeskærm samt en midterste skinne setup, og disse er i overensstemmelse med de seneste fortolkninger af OSHA regler. De kan have yderligere lokale regler overholdelse, der komplicerer brugen af ​​kæder sikkerhedsregler på denne måde, så tjek med din statslige bygningsreglementer for at lære om sikkerhedskæder med den midterste skinne kan erstatte en egentlig søgelænder i åben-hullers situationer.

Strukturelle rækværk-en bred vifte af applikationer

Den strukturelle søgelænder er en indendørs / udendørs skinne bruges til at beskytte både mennesker og udstyr. Disse bærbare C-kanal skinner er otte pounds per fod og kan sættes op og tages ned i løbet af få øjeblikke. Denne type søgelænder er også godt for langsigtede byggeprojekter eller renoveringer, hvor du kan have åbne miner, mandehuller eller andre "langsigtede midlertidige" faldende farer, du vil beskytte.

Disse skinner kan også bruges til at blokere adgangen til de områder, hvor midlertidige overliggende farer er placeret, men usynlige for forbipasserende. Priserne på denne type søgelænder starter ved $ 50 og søgelænder kan bruges igen og igen. Det er en investering med bestemte langsigtede fordele med hensyn til sikkerhed og alsidighed,

Bygning Beskyttelse med galvaniseret Guard Rail

Det er en uheldig kendsgerning; chauffører mister kontrollen over deres køretøjer på grund af manglende opmærksomhed, sne eller is, dårlig sigtbarhed og andre faktorer. Hvis din bygning er i et befærdet område, kan du ønsker at installere en galvaniseret rækværk for at beskytte dine medarbejdere og strukturen af ​​kontoret eller lageret.

En indendørs / udendørs galavinized søgelænder leveres med forborede monteringshuller, så du kan synke valgfri ankerbolte i beton. Nogle anvender en galvaniseret rækværk blot til at dirigere trafikken. Hvis du er på udkig efter et ekstra lag af beskyttelse fra køretøjer, sandsynligvis skal du montere skinnen ind i betonen for maksimal effektivitet.

Du skal bruge en murværk bit til korrekt forankre galvaniserede søgelænder i betonen ved hjælp af den valgfrie forankring. Hvis du installerer dit søgelænder i et befærdet område, kan du ønsker at placere belysning nær den nyinstallerede galvaniseret søgelænder for at gøre det klart synligt om natten, især for bilister, der ikke kan anvendes til din nye skinne sat op.

Rækværk - godt for mere end motorvejskørsel

De fleste forbinder rækværk med motorvejskørsel, men der er mange tilfælde, hvor du kan få brug for den ekstra sikkerhed for rækværk. Nogle eksempler kan nævnes store lagre med masser af gaffeltruck trafik, travle dokker og lastning områder eller et vilkårligt antal steder, hvor mund trafik og biltrafikken kan blive en farlig kombination.

Rækværk kan installeres inde lagre for at regulere gaffeltruck trafik til godkendte områder, og også fungere som en ekstra visuel påmindelse til fodgængere, at der er tungt udstyr, der opererer i nærheden.

Du kan beskytte hjørnerne af bygningerne så godt, og nogle rækværk er designet med kurver for at forhindre køretøjer i at komme inden for en bestemt afstand af området afspærret med skinnen. De anvendelser er næsten uendelige.

En anden type Guard Rail

Rack vagter er en anderledes form for søgelænder. Disse er ikke bygget til at styre trafikken, men designet i stedet for at beskytte rækken ender af stativer.

Hvis du har gaffeltrucks, Bobcats eller anden trafik i området, vil du ønsker at have nogle ekstra beskyttelse mod en utilsigtet virkning. En gaffeltruck, der bakker ind i rack-typen søgelænder vil formentlig medføre nogle kosmetiske skader på søgelænder og / eller maskine, men rack selv vil sandsynligvis være upåvirket.

Det er ikke klogt at bruge rack vagt at afstive en ustabil rack eller en, der kræver vedligeholdelse. På trods af websteder, du kan støde på, når skinnen er praktisk flugter med rack, er søgelænder kun beregnet til at beskytte udstyret, ikke tilføje strukturel støtte.

Sikkerhed Guard Rail Kits og OSHA

Søgning efter Safety søgelænder? Sørg for at finde sikkerhedsskærm jernbane produkter, der er mærket for at opfylde OSHA standarder, og du kan sove bedre om natten vel vidende på forhånd, at de vil passere mønstre.

Der er sikkerheds- vagt jernbane modeller med og uden fodbrædderne til applikationer, der kræver hver type i henhold til forskrifterne. Dobbelt tjek dine OSHA standarder for at sikre, at du er i den besked om, hvilken model du har brug for hvilke ansøgning. Nogle beskyttende sikkerhed søgelænder betingelser kræver fodliste, og nogle kræver fravær af en.

Ud over at forebygge ulykker, sikkerhed søgelænder kits, med konkrete-monterbar tilbehør, gør fremragende gangbroer for områder, hvor du har brug for at kontrollere eller begrænse mund trafik for at undgå farlige situationer. Hvis du giver guidede ture i dit anlæg eller arbejdsområde, disse gangbroer er perfekte til styring outsider adgang til kritiske områder. Hold "civile" ud af skade på vej ved at give dem noget andet valg end at følge din sikkerhed vagt jernbane veje.

"Non Safety" rækværk

Der er nogle produkter, der sælges sideløbende sikkerhedsskærm jernbane løsninger, der synes at gøre det samme, men uden at fastgøre eller permanent montering. Den mest åbenlyse forskel her er, at disse rail-systemer er ikke sikkerhed vurderet og anvendes kun til crowd control.

En crowd control sikringsanlæg barriere eller rustfrit stål gelænder system kan være effektive til at holde folk i de områder, hvor de er "meningen" at være. Enhver sikkerhed ansøgning, herunder forebyggelse efteråret eller assisteret trapper, skal behandles ved hjælp af den korrekte sikkerhed søgelænder.

De "ikke-sikkerhedsmæssige" barrierer er perfekte, når de anvendes til de funktioner, som de var udformet til at tjene. Meget gerne misbruge kran udstyr, kan alvorlige konsekvenser resultere i urigtig anvendelse af disse barrierer i en sikkerhed kapacitet. Når du er i tvivl, så kontakt OSHA retningslinjer for det sidste ord.

Den rigtige Rail For de rigtige omstændigheder

Vidste du, at OSHA har specifikke forordninger, der regulerer situationer som åbne huller i arbejdsområdet gulv og / eller faldende farer? Det er vigtigt at bruge den rigtige type vagt rækværk specificeret i OSHA regler for hver særlig fare.

En trappe vagt gelænder er en bestemt type, ligesom vagten gelænder for open-gulv reparation, luger og andre potentielt farlige situationer på arbejdspladsen. Det er vigtigt at dobbelttjekke med OSHA regler for at sikre, det program, du overvejer for en bestemt type vagt gelænder finder anvendelse på omstændighederne. Du kan finde en lang række nyttige publikationer på OSHA hjemmeside: www.osha.gov

Forankring din Guard Rail

Når du installerer gulv-forankret rækværk, vil du blive bedt om at bore huller i dit betongulv. Til dette skal du bruge en boremaskine med en murværk bit. Spild ikke din tid ved hjælp af noget andet, som beton kan sløve en titanium twist lidt ret hurtigt. Den murværk bit var designet til jobbet. Når du borer dine bolthuller, så sørg for at bruge lidt nogenlunde samme størrelse som anker bolt, og sørg for at bore huller så dybe som boltene er lange for maksimal effektivitet. Når du har forankret skinnen og afsluttede forsamlingen, skal du sørge for at køre gennem hele søgelænder fra start til slut at forsikre alle boltene er stramme; kan det være nødvendigt at justere nogle af de første par bolte, du har installeret.

Har jeg brug for et rækværk i min Construction Project?

OSHA dikterer mange anvendelsesmuligheder for rækværk, men en, der særligt gælder for byggeprojekter er 29 CFR 1926,501 (b) (14). Forordningen kræver brugen af ​​rækværk helst en arbejdstager på, over eller i nærheden af ​​en væg åbning seks meter eller mere fra, Äúlower levels,Äù. Rækværk er faktisk en mulighed for flere; de andre omfatter, Äúfall arrestere systems,Äù og sikkerhedsnet. Autoværnet er et særlig nyttigt tilbehør her, fordi det giver en stor, tidlig advarsel om, at der er en åbning, der kan være farlige. Afhængigt af, hvordan et sikkerhedsnet system anvendes, arbejderne kan eller kan ikke være i stand til at stå tæt på kanten af ​​åbningen. Hvis ansatte behov at tæt på kanten, netto systemet giver mening, men hvis de ikke er forpligtet til at være så tæt på, kunne et autoværn-system være den billigere løsning.

Flytning gelændere og Stationære rækværk

En potentiel kilde til ansvar med rækværk ligger med nærheden af ​​stationære rækværk til at flytte skinner fastgjort til elevatorer, køretøjer og andet drevne maskiner. Hvis du installerer nye rækværk på et lager, dokken eller andet område, hvor drevne maskiner opererer, sørge for alle godkendelser og sikker arbejdsområde spørgsmål respekteres. Pas på at installere rækværk, som strækker sig til højden, der kan true en albue stikker ud af en golf cart på en blind tur, eller andre sådanne skjulte farer. Hvis du ikke er sikker, er det bedst at gøre en tur-sammen i fællesskab drevne køretøjer i din butik i de områder, hvor du planlægger at installere nye rækværk. Du lærer en masse om, hvor disse skjulte farer ligger, og du kan tage skridt til at undgå dem.