Trucks: Drum trukne Tips

Drum håndteringsudstyr og tilbehør

Der er masser af tilbehør og andre tromme håndteringsudstyr du kan købe for at sikre jobbet som løft, flytning, reoler, stabling, vejning og hælde dine trommer er gjort rigtigt. Her er blot nogle af disse tilbehør, høflighed af beacontechnology.com:

 • Bærbare tromme-stik: griber tromlen sikkert for at undgå at spilde under bevægelse
 • Drum løfteren / transportør / rotator: en multi-funktionel enhed, der løfter en tromme og roterer, mens det lossepladser
 • Drum stabler: en maskine, der opfanger dine trommer og placerer dem på hylder
 • Drum caddies: transport trommer til den ønskede placering
 • Manuel tromle upender: til kontrolleret invertere af materialer ved at dreje dem. Den fastgøres på tromlen fra toppen og bunden i stedet for fra siderne og roterer det 180 grader
 • Chain tromle lifter: sikrer på top tromle læbe til at løfte
 • Drum clutchers: giver dig mulighed for nemt at løfte og flytte ståltromler med en overhead løft kæde eller hejseværk
 • Drum slynger: Elevator trommer i vandret position hurtigt og nemt
 • Drum dolly: transporterer trommer nemt
 • Drum vugger: hæld væske fra en tromle ind i en mindre beholder og undgå rod ved Beliggende tromlen i en af ​​disse

Førstehjælp og sikkerhed

Arbejdet områdets førstehjælp uddannelse og materialer kits bør afspejle den slags uheld, der kan ske med de redskaber, du bruger.

Hvis du bruger overliggende tromme udstyr, skal dine besætninger uddannes i procedurer for behandling af chok, hovedtraume og øjenskader. Derudover skal din beskyttelsesudstyr blive opdateret med hjelme, høreværn, kraftige handsker og øjenskyllestation.

Transport trommer betyder potentiel lækage enten fra fabrikkens fejl i tromlen, skader på tromlen, inden du tog besiddelse, eller en tilfældig drop eller deponering. Hvis du i øjeblikket ikke har øjenbeskyttelse eller øjenskyllestation onsite, det er i din bedste interesse at give disse elementer for dine medarbejdere. Udgifterne til at tilføje disse i dag er de penge, du vil spare på læge regninger og tabt produktivitet i morgen.

Tænker på New Drum opbevaring?

Når man ser for tromme opbevaring, er det vigtigt at overveje et par forskellige faktorer i ligningen.

 • Er din storage langsigtet eller vil du opdage, at hyppige rotationer ind og ud af tromlen lagerområder er en livsstil i din arbejdsplads?
 • Hvor meget volumen har du?
 • Er din nuværende håndteringsudstyr tromle op til opgaven med at håndtere trommer i en anden konfiguration, eller ville designet af din foreslåede nye tromle opbevaring skabe problemer med dit eksisterende udstyr?

Hvis du ikke har taget en meningsmåling blandt dem, der arbejder i tromlen opbevaring situationer på daglig basis, kan det være klogt at lære, hvad det 'on-site' visdom er med hensyn til en ny tromle opbevaringsløsning. Indgangen på din betroede medarbejdere kan overraske dig.

Drum Transport - Manuel eller hydraulisk?

Manuelle tromme luftfartsselskaber er billigere end deres hydrauliske modparter. Hvis din butik kræver kun "over-the-ground" tromme transport i små mængder, vil du sandsynligvis være sikkert at bruge den billige manuelle version.

En hydraulisk tromle luftfartsselskab kommer med funktioner, som ikke altid er til rådighed i en manual version - tromlen luftfartsselskab / rotator model er et godt eksempel. Dette udstyr kræver stadig kun en enkelt operatør og bruger en fod pumpe, og kan være en stor hjælp for job uden 'afslappet brug' hurtige ture på tværs af en dock eller serviceområde.

Den hydrauliske tromle luftfartsselskab kræver tromlen blive fastspændt, men nem betjening og "one-man" arbejdets art gør dette stykke udstyr en værdifuld del af en travl arbejdsområde produktivitet. Dette udstyr ofte kommer med en ændring til at håndtere mindre tromme størrelser, hvilket bidrager til den alsidighed af maskinen. Som altid, hvis du ikke er sikker på, om dette udstyr er nødvendigt, tage en meningsmåling af dine mest betroede på stedet folk.

Du må ikke brug for gear i dag, men hvis din virksomhed er ved at vokse sin nuværende funktion, vil du ønsker at planlægge indkøb som disse ind i dine kommende budgetter.

En tredive dollar Tool kan redde tusindvis

Udstyr til håndtering af tromler kan komme i en række forskellige konfigurationer. Nogle af de mest grundlæggende redskaber er tilbehør til dyrere udstyr såsom gaffel truck eller pallevogn. Disse elementer kan virke som diverse indkøb, men i det lange løb, de kan øge produktiviteten og mindske risikoen for skader på grund af gentagen brug, lækager og spild.

En manuel tromle upender er et glimrende eksempel. Denne enkle håndtering af tromler værktøj sælger for omkring $ 30, og bruges til at hjælpe en arbejdstager flytte en tromle på en dolly eller gaffeltruck. Korrekt brug af denne håndtering af tromler værktøj forebygger skader, der kan opstå, når de forsøger at bruge armene og lænd til at gøre det samme arbejde.

Ny Drum Udstyr? Planlæg Ahead!

Nyt tromle udstyr, eller tromle udstyr brug med uerfarne folk, kræver nogle ekstra planlægning og uddannelse risikostyring. Din nye medarbejdere kan være uvant med situationer med overliggende farer eller potentielle farer. Derudover er nogle tromme udstyr kun konstrueret eller normeret til lukkede beholdere.

Din nye tromle udstyr køb kan også kræve beredskabsplaner for uheld, herunder spild, faldt trommer grund betjeningsfejl, og procedurer for håndtering af udstyr funktionsfejl. Der er meget at planlægge med en tromme udstyr køb. Vent ikke til sidste øjeblik at tilføje til din planerne for styring og vedligeholdelse tidsplaner for at imødekomme de nye tilføjelser til din arbejdsplads. Din træning bør ske før og ikke som reaktion på et uheld eller nedbrud.

Omsorg for og med hydrauliske Drum Dumpere

Hvis du har planer om at købe en hydraulisk tromle dumper, her er nogle retningslinjer at følge, høflighed af beacontechnology.com:

 • Læs og forstå instruktionsbogen før brug af maskinen
 • Belastningen skal fjernes fra tuden og tuden helt sænket før arbejdet udføres på liften
 • Sørg for at alle sikkerhedsmærkater er på plads og kan læses
 • Den dumper ramme skal være forsvarligt forankret til gulvet
 • Brug ikke dumper, hvis du ser nogen skade eller høre en usædvanlig lyd. Før hver brug, inspicere for flossede ledninger, olielækager, klemt eller chafed slanger og korrekt funktion af alle endestop
 • Se altid i tuden og tønde omhyggeligt, når den dumper bruges
 • Udfør ikke ændringer af dumper uden tilladelse fra producenten eller din garanti kan blive kompromitteret
 • Vedligeholdelse og reparationer må kun udføres af dem, der har tilladelse til at gøre arbejdet
 • Olien skal skiftes, hvis det mørkere, bliver grynet, eller slår en mælkeagtig farve (hvilket betyder, at der er vand i det). Brug ikke bryde flydende eller jack olier i de hydrauliske dumpere. Hvis der er behov olie, skal du bruge en anti-slid hydraulikolie eller Dexron transmissionsolie
 • Brug kun reservedele leveret eller godkendt af producenten

Drum Positioner

En tromle positioner er en kraftig stål apparat, forskydes omkring en tromle, låst på og derefter anvendes til at rotere en tromle fra en lodret til en vandret stilling og vice versa. Den kan løfte op til 800 pounds. Drum manipulatorer tillade en gaffeltruck operatør for nemt sikker, flytte og slip trommer uden nogensinde at skulle forlade gaffeltruck sæde. En sikkerhedskæde er en nice feature, som sikrer tromlen positioner til transport af gaffeltruck. Dette udstyr vil koste dig omkring $ 900 en, der håndterer 55 gallon trommer og lidt mindre for en, der håndterer 30 gallon trommer.

Gå Hydraulisk og bærbare med din Drum Dumper

Hvis du er en virksomhed, der beskæftiger sig med tunge trommer fulde af materialer på daglig basis, vil du ønsker en hydraulisk tromle dumper til at øge din effektivitet og skære ned på arbejdstager skader. En hydraulisk tromle dumper styres nemt ved hjælp af en knap og kan dumpe 55 og 30 gallon tromler vejer op til 6.000 pounds i mindre end 60 sekunder. Få en bærbar tromle dumper, mens du er på det, og du vil være i stand til at flytte trommer til eller fra paller, gulv skalaer og transportører. Dette er en fremragende måde for arbejdstagere til at være effektive til at flytte tunge trommer, alle uden rygskader og klemte fingre, der kan opstå, når de forsøger at løfte og sænke trommer uden en gaffeltruck. Hydrauliske tromle dumpere sikrer trommer forbliver lodret uden deponering, så du ikke behøver at bekymre dig om at spilde dit indhold.

Bærbare og hydrauliske dumpere fås med forskellige dump højder og dump vinkler. Den bedste vinkel for dumping er 60 grader, hvilket vil tømme en tromle af enhver form for materiale. Få en bærbar tromle dumper med en indbygget skala, og du kan springe den voluminøse gulv skala, når der vejer dine trommer. Disse maskiner er i stand til håndtering af tønder, der er beliggende tæt sammen. Og de kan rulle gennem stramme sideskibe med lethed. De har låse, der holder dem stadig, når du ikke vil have dem til at flytte.

Om Drum Dumpere

En tromle dumper opfanger tunge 30 til 55 gallon stål, plast eller fiber tromler med den hensigt at dumping indholdet indeni. Ved hjælp af en tromle dumper mindsker risikoen for skader for arbejdstagerne, fordi det er fysisk belastende at tømme en tromle manuelt. Det er også tidskrævende at gøre det manuelt, og der er masser af muligheder for at spilde indholdet som materialerne skifter i skrå tromle. Ved hjælp af en maskine til at løfte en tromle til en vis højde og dumpe med præcision mindsker chancen for, at potentielt farlige kemikalier inde vil smitte ud og forårsage sundhedsmæssige problemer for arbejdstagere og skader på omgivelserne. Og det forbedrer virksomhedens effektivitet, fordi tromme dumpere kan løfte og tomme tromler i et hurtigt tempo.

Når jeg forsøger at finde ud af hvilken tromle dumper er rigtigt for dig, er du nødt til at overveje:

 • Hvor meget vægt din tromme dumper kan løfte
 • På hvilket vinkel din tromme dumper kan vippe din tromle
 • Hvor højt dit tromme dumper vil løfte din tromle

Gnistfrit Drum handlere og det med småt

For trucks operationer, der beskæftiger sig med brandfarlige, eksplosive materialer og andre farlige genstande, er det en meget god idé at investere i tromme handlere lavet med gnist resistente materialer. Med det i tankerne, er det vigtigt at vide, at producenter af gnist resistente udstyr tider omfatter småt med deres produkter informere køberne, de ikke har indsendt deres materialer, der skal være godkendt af en regulerende organ. "Spark-resistent" ikke nødvendigvis lige "eksplosionssikker". Hvis din tromme håndteringsudstyr har elektrisk strøm, vil den elektriske montage er nødt til at opfylde visse krav for at blive betjenes sikkert nær brændbare materialer. "Spark resistent" ikke er lig "gnistfri", og er ikke en erstatning for korrekt jordforbindelse for at forhindre statisk elektricitet elektricitet og andre brandfare.

Tomme tromle Transport

Tomme tromle håndtering betyder at respektere et andet sæt af fysik end den slags til at trække full loads, hvilket er en af ​​grundene til de fleste producenter anbefaler at bruge en tromme lastbil til at transportere dine "tømmes". En fire-hjulet tromle lastbil er perfekt til individuel transport af tomme tromler, men der er særlige hensyn til trommer, der engang holdt brændbare materialer. Brandfarlige rester fra petroleum, maling, smøremidler og andre materialer kan afgive dampe, hæve faren faktor, når det kommer til gnister og andre antændelseskilder. Din virksomhed bør investere i Tromlevogne lavet med gnist resistente dele (Monel er en type af gnist-resistente materiale, der anvendes i nogle lastbiler) for at begrænse enhver potentiel brandfare.

Den "Half Full" Load Capacity

Vidste du, at en tromme førerens bæreevne falder betydeligt for en halvt fyldt tromle? Den regnskabsmæssige kapacitet kan falde så meget som tre hundred pounds, afhængigt af load.a Dette skyldes en konstant skiftende belastning i den halve fuld beholder, som det er vippet i visse former for tromle transporter. En fuld belastning er stabil og konsekvent, hvor den halvt fuld tromle nemt kan gå ud-af-balance i de forkerte forhold. Pas på halvfuld tromle, så sørg for dine medarbejdere kender bæreevne for din tromme håndteringsudstyr er halvt fyldt rating.

Drum Håndtering og vægt

I håndtering af tromler operationer, hvor vægten er et kritisk spørgsmål, er der ingen bedre værktøj end en tromme transportør med indbygget skala. Desværre, hvis du har brug for tunge løft kapacitet over 1000 pounds eller en powered lift, kan den prisseddel stige op til over to hundrede procent på en original pris godt under en tusind dollars. Den gode nyhed; du kan være i stand til at få en gratis test med et par forskellige modeller og muligheder for at lære, hvad der fungerer bedst i din virksomhed. Når du køber tromle håndteringsudstyr, kigge efter en leverandør, der tilbyder en 30-dages gratis prøveversion. Hvis du opdager, at en ikke-drevne lift virker lige så godt, eller hvis du opdager, du virkelig ikke brug for, at 1.500 £ løftekapacitet, vil du have sparet dig selv hundredvis af dollars ved blot at drage fordel af den gratis prøveperiode. Besværet med at returnere gear opvejes ved at købe den model, der er en bedre egnet til din operation, og muligvis spare penge i processen.

Opvejes Drum Transport

Et af de vigtigste problemer med enhver form for tung transport lastbiler, dollies eller tromle håndterer er balance. Hver lastbil og dolly er mærket med en vægt rating, ikke må overskrides; gå over den nominelle grænse skaber fare for fald. Opvejes tromme transportvirksomheden give ekstra beskyttelse mod deponering, og giver dig mulighed for at finde trommer i kabinetter og andre områder, hvor manuel transport er ikke praktisk. Selv med en modvægt, må arbejderne ikke overstige den nominelle belastning for tromlen transporter. Hvis du ikke er sikker på, hvor meget vægt kapacitet der er behov for på gulvet eller byggepladsen, meningsmåling arbejderne direkte involveret i driften for at finde ud af, hvad den gennemsnitlige daglige belastning forventes at være. For at opnå maksimal sikkerhed, køb tromme transportører, der overskrider disse forventninger.