Trucks: Dock Udstyr Tips

Om Rite Hite læsseramper

Rite Hite bryster sig af sine læsseramper, hævder, at de er holdbare, pålidelige, let at servicere, bygget til at håndtere de mest krævende dock operationer og tilbyde lave levetid ejerskab. Her er, hvad Rite Hite har at tilbyde i form af læsseramper:

 • Hydrauliske læsseramper såsom Rite Hite Hydraulisk læssebro (RHH), Rite Hite Lodret Lagring læssebro (RHV) og HJ 3200 Jumbo læssebro.
 • RHA Air-drevne læssebro.
 • Rite Hite Mekanisk læssebro (RHM).
 • Specielle læsseramper såsom hydrauliske Railcar Ramp og trucken aktiveres Fuldautomatisk Mekanisk leveler.

Rite Hite også prale glidende overgang levellers, designet til at give en jævn sti mellem din læsserampe gulv og traileren ved at skære ned på de bump og huller typiske på traditionelle levelers. Denne funktion er standard på selskabets Rite Hite Hydraulisk (RHH), luft-drevne (RHA), mekanisk (RHM) og vertikal lagring hydraulisk (RHV) levelers.

Bedre synlighed Lig god risikostyring

Dock lys - både trafik signal dock lyssignal og læsserampe spot lys --are en vigtig del af god ledelse operationelle risici. Undertiden "røde midler stop" lys er det eneste signal en chauffør kan genkende, hvis en farlig situation opstår, hvor en lastbil ikke må afvige fra læsserampe eller fortsætte ind i læsserampe området.

Dock lys er endnu en af ​​de foranstaltninger, der kan reducere behovet for en advokat ved at forebygge uheld forårsaget af en simpel mangel på kommunikation. Det er en dårlig idé at lade alt det arbejde op til spotterne hånd signaler.

"Grøn for GO og rød for STOP" signaler gør forebygge uheld - det er grunden til, at militære lufthavne ansætte dem på travle baner - ud over radioen relæ, signal lys giver et ekstra lag af sikkerhed. Dock lys til belysning arbejde på deres egen måde for risikoreduktion - jo bedre synlighed i din læsning område, jo lettere tid dine chauffører har manøvrering på plads. Du kan ikke sagsøges for dårlig sigtbarhed med en velfungerende og korrekt installeret udvalg af dock lys.

Dock Barrikader og sikkerhed på arbejdspladsen

Nogle butikker kræver gaffeltrucks og andre læsserampe udstyr til at operere i nærheden af ​​afsatser og andre overflader, der kunne skabe en sikkerhedsrisiko for operatøren. Operatøren, for manglen på en dock barrikade, kan uheld uddrive operativsystemet overflade.

Hvis dine besætninger kører læsserampe udstyr uden dock barrikader, din butik, arbejdspladsen eller på lageret har en stor risikofaktor, der er let fjernes med installationen af ​​dock barrikader. Din oprindelige investering i dock barrikader som en del af din plan for sikkerhed ikke kun bidrager til risikostyring operationer, det hjælper også minimere risikoen for en ulykke, og derfor er med til at minimere risikoen for en retssag.

Læsseramper - målinger, der kræves!

Den læsseramper model du bestiller, vil afhænge af den type program, du skal bruge det til.

* The læsseramper - kendt som jernbanen dockboards - anvendes til dock-til-jernbane bil service.

* Hvis du ilægger traktor trailere fra en læsserampe, chancerne er du har brug for en kant af læssebro eller en traditionel pit dock læssebro at få arbejdet gjort.

Uanset hvilken model du vælger, skal du gøre nogle yderligere forskning som mange af disse modeller har underkategorier, og mange af dem har manuelle modeller samt hydrauliske læsseramper versioner.

Som sædvanlig vil du nødt til at tage din operation dock dimensioner og pladsbegrænsninger i betragtning, når du foretager din bestilling. For de større modeller, som du skal også forsikre du har clearance for fuldt udstrakte konfiguration af læssebroen.

Hvordan du forbedrer din nuværende læsseramper

Henter læsseramper håndtere din dyrebare last - de fleste af dine leverancer og overførsler krydse dem. Derfor er det umagen værd at opgradere og sikre de bedste læsseramper, du kan. Her er nogle ideer til opgradering, venligst udlånt af ritehite.com:

 • Konverter en mekanisk læssebro i en hydraulisk læssebro og du vil slippe af med ergonomiske problemstillinger og vedligeholdelsesomkostninger i forbindelse med en mekanisk leveler. En hydraulisk leveler vil give dig mulighed trykknap kontrol, ubegrænset hele spektret flyde og lavere gennemsnitlige vedligeholdelsesomkostninger.
 • Tilføj en sikkerhedsbarriere for at forhindre farlige fald fra ledige læsseramper. De fleste læsseramper er ikke udstyret til dock drop off beskyttelse. En stål barriere vil beskytte gaffeltruck fra rejser ud over kanten af ​​en åben dock.
 • Udskift din læssebro vejr segl, så du ikke taber varme eller kold luft i de huller omkring din læssebro. Hvis mellemrummene efterlades udækket, kan de blive så store som 14-by-14 inches og koste dig $ 557 om året. Disse tætningslister vil betale for sig selv i 4 måneder eller derunder.
 • Udskift dine læsserampe kofangere fordi lastning dock kofangere, der er beskadiget eller mangler kan forårsage backing trailere at komme i kontakt med din bygning. Dette kan forårsage strukturelle skader, der kan koste en masse at reparere.

Collision Forebyggelse Dock Operations

Ved kørsel i dokker og pakhuse, er det ofte svært for gaffeltruck operatører, golf cart drivere og andre køretøjer operatørens at bedømme nærhed af vægge, skinner og dock åbninger. De fleste dokker har gul maling, tape, og andre indikatorer, men den simple handling at bruge en reflekterende tape kan ofte give en tidlig advarsel til en distraheret eller træt operatør. Ud over reflekterende tape, kan du også installere strategisk placeret LED-displays, lavintensive blinklys og pyloner, men den mest effektive for kollisioner med motorkøretøjer og vægge og inventar i din dock område er fysiske barrierer. Plast eller gummieret barrierer placeret inden for en fod eller to af potentielle sammenstød områder kan begrænse nogle modelprogrammet eller bevægelse, men hvis du har råd at miste to eller tre fødder i din dock område nær potentielle Kollisionsfarer, barrieren er et glimrende valg. En mere pladsbesparende løsning kan være at "tape off" en potentiel kollision område på samme måde, at politiet vil tape et gerningssted for at forhindre uvedkommende fra vandrer ind i området. Et bånd barriere vil ikke forhindre en kollision, men kan tjene som tilstrækkelig tidligt varsel om en forestående uheld.

Docks og opvarmning

Er penge blæser ud dørene til din dock? Dock døre har sandsynligvis huller af to inches eller mere selv med en trailer trukket helt op til åbningen. Hvis du driver i koldt vejr kan det øge dine udgifter til opvarmning af hundredvis eller endda tusindvis af dollars, men heldigvis er der måder at skære ned på tabet af varm luft i din dock område.

Et område til at være særlig opmærksom på, er rummet mellem læsseramper og læsserampe pit væg. Det er ikke nok til at installere tætninger omkring siderne af din dock åbning, dobbelttjekke læssebroen, også!

Vinyl og børstetætninger kan installeres omkring dine dock åbninger til at hjælpe forsegle de åbne rum mellem væggen og traileren. Nogle gange kan du ikke installere en tyk nok dock tætning med en børste eller vinyl version. Vidste du, oppustelige porttætninger er også tilgængelige? Disse pakninger rager væk fra bygningen og kan være en meget praktisk alternativ til de "faste" børste eller vinyl dock sæler. Bedst af alt, mange oppustelige sæler tilbyder en "konstant tryk" funktion, som giver dem mulighed for at forblive funktionel selv med en tåre eller rip. Uanset hvilken løsning der passer til dig, holder dine energiregninger lav med et forseglet dock område vil hjælpe dig med at holde sig inden for dit varme budget.

Dock Udstyr Traffic Control

Nogle gange din dock er bare alt for travlt til at være sikkert styres med sund fornuft og et vågent øje. En dock lyssignal kan anvendes på to måder. Den første bruges som et system til at advare en lastbilchauffør, når det er sikkert at nærme kajen eller drev væk. I denne ansøgning, skal du advare føreren gennem radiokommunikation, skiltning eller andre midler med henblik på at få dem til at lægge mærke til signallys.

En anden anvendelse er at kontrollere trafikken ind og ud af vanskelige områder. Stabler og golfvogne kræves for at gøre blinde sving eller indtaste smalle passager kan bruge dette system til at advare modkørende trafik, at et køretøj kommer til eller fra det følsomme område. Mange trafik lys pakker kommer med skiltning, der øger bevidstheden sikkerheden på disse områder, men det er vigtigt, at alle havnearbejderne er uddannet og informeret om korrekt procedure, når dette udstyr er installeret. Komplet træning forsikrer overholdelse, og hjælper dit team vænne sig til det nye udstyr.

Har du brug Dock Security?

Nogle dock ledere genkende sikkerhedsrisici eller tyveri potentiale til trailere parkeret natten over i en dock område. Der er mange løsninger til forskellige dock sikkerhedsbehov, men du kan få brug en trailer-specifik løsning for overnatning parkering. Hvis du føler nogle belastninger er i fare, overveje at installere en tredive-dollar, et såkaldt "konge pin lock". Dette er en indtastet enhed, der dækker en trailerens kobling eller king pin. Dette forhindrer traileren i at blive flyttet til låsen er fjernet, når jobbet er udført. En lignende enhed, der kaldes en "glad hånd lock" forhindrer kobling med luftledningen tilslutning af en semi trailer. Endnu en enhed er parkeringsbremsen lås, som forhindrer aktivering af en trailer er bremsesystemer. Hvis du er bekymret med uautoriseret flytning af trailere i din dock område, en eller alle disse dock udstyr løsninger kan være en stor hjælp.

Aluminum Dock Ramper

Mange dokker bruger aluminium ramper for at lette af- og pålæsning i nogle områder, og meget tid der kan spares med køb af aluminiums ramper carts, der tillader en enkelt person til at flytte de tunge ramper på plads. En rampe vogn frigør andre havnearbejdere at forberede sig til load-i eller load-out. Bedst af alt, disse ramper har justerbare hjul, så rampen kan servicere højere eller kortere trailere. Det er vigtigt at sikre disse ramper til lastbil med kæderne leveres, og frigøre hjulene, når rampen er på plads. I tilfælde af trailer krybning, vil kæderne holde rampen med trucken, og hjulene vil ikke blive beskadiget i processen. Der er et minimum rampe højde med denne mulighed for mange modeller, der omfatter rampe vogne. Vær sikker på din udstyr behov opfyldes ved at tage den mindste rampe højde (en model minimum er 14 ") i betragtning, inden de køber. Det er også vigtigt at dobbelttjekke rampen vægt rating til forsikre det matcher behovene i din virksomhed. I situationer, hvor en dock er ikke gratis eller ved hjælp af en ville være upraktisk, aluminium rampe og vogn konfiguration er en stor hjælp.

Hvorfor bruge Dock Lights

Hvor der er køretøj eller gående trafik på en dock, skal dock lys placeres. Det er farligt for en lastbil til at bakke ind i en mørk læsserampe. Hvis mørket kaster en førers dybde opfattelse kunne en lastbil overskredet en dock, ramme din bygning, nærliggende dock udstyr eller endnu værre - en arbejdstager. Derfor Occupational Safety & Health Administration (OSHA) skal læsseramper være oplyst.

Firmaer som Rite Hite og Bondor Manufacturing har guidet dock lys, der er installeret direkte under læsserampe kofangere, lygter med tilhørende reflekser til at belyse området yderligere, kombineret dock lys / ventilator-systemer og trafik dock lys, hvor lastbilchauffører, vises her kan vide, om at bakke op (hvis det er grønt) eller stoppe (hvis det er rødt). Mange af disse løsninger er forenelige med enhver form for læsserampe.

Typer af Loading Dock Kofangere

Læsserampe kofangere tjene som en barriere mellem lastbilerne du tjener og din bygning. Derfor, hvis de er beskadigede, manglende eller bruges forkert, kan strukturelle skader opstå, som vil koste dig penge.

Der er mange former for læsserampe kofangere. Der er stål-faced kofangere, laminerede kofangere, ekstra tykke og ekstra lange kofangere og flade plade kofangere til brug med læsseramper. Uanset hvilken type af læsserampe kofanger, du vælger, sørg for at det er det rigtige for dine behov. Hvis du har meget store belastninger, der kommer ind i din dock, for eksempel, en kofanger, der kan modstå 75,000 pounds af pres effekt kan være, hvad der er rigtigt for dig.

At vælge en Dock Door Seal

Dock dørpakningerne er lavet af stof og omgiver toppen og siderne af en læsserampe døråbning. Ved at sikre din dock døren er forseglet stramt, er du sørge for der er ingen energi tab, tyveri, beskadigelse produkt, forurening, insekter, tab af temperaturkontrol eller glatte eller farlige forhold inde. For at afgøre, hvad dock tætningslisten er rigtigt for dig, skal du tænke på følgende fem faktorer, høflighed af ritehite.com (virksomheden bruger forkortelsen SEALS til at hjælpe dig med at huske dem):

 • Situation: størrelsen af ​​de lastbiler, du tjener og layoutet af din dock, herunder stigninger og størrelsen af ​​døråbningen
 • Miljøstyring: beskyttelse mod elementerne, tab energi og sikkerhed.
 • Adgang: begrænset adgang kan beskadige forseglingen så tænke over belastningen situationer oftest finder sted på dit anlæg.
 • Lang levetid: produktets funktioner, du vælger at bestemme levetiden på din segl. For eksempel sætte tendenser i trailer design såsom luft-ride systemer tilføjet slid på dine pakninger; rustning læg med korrekt afstand og stærke tekstiler holde dine sæler holdbare.
 • Support: undersøge garantier, støtte og service til dine sæler.