Tropical Coconut Candle Fragrance

Tropical Coconut Candle Fragrance


Tropisk kokos stearinlys duft er en populær duft til stearinlys købere og beslutningstagere ens. Denne sommerlig duft fremkalder billeder af palmer, varme briser, og slappe af på stranden. Det er ingen overraskelse, at disse kokos duftende stearinlys synes at dukke ligesom det varme vejr sætter ind.

Elementer af en tropisk Coconut Candle Fragrance

På eget, en kokos duft er temmelig almindelig. Det er en sød, varm duft med blot et strejf af frugtagtige. Hvis du vil oprette et decideret tropisk kokosnød stearinlys duft, andre dufte tilsættes for at skabe en blanding.

Med de vigtigste notat er kokos selvfølgelig, her er nogle stearinlys dufte, der kan føjes til at gøre en tropisk kokosnød duft.

  • Banana
  • Pineapple
  • Lime
  • Vanilje
  • Awapuhi (Hawaiian ingefær) eller ingefær
  • Hibiscus
  • Plumeria (en populær blanding af frugtagtige og blomster dufte)
  • Orange
  • Papaya

Hvis du blande din egen tropiske kokosnød duft, overveje at tilføje en musky bund note til at holde det hele sammen, såsom sandeltræ eller rav. Tilføj bare lidt ad gangen, indtil du får lugten du er after.All af disse dufte, som for det meste frugt og blomster lugter, føje til kokos at give et samlet tropisk indtryk. Tilsætningen af ​​vanille giver blandingen dybde og tilføjer en smule sødme. Husk, at nogle vanille duftolier kan farve din stearin lidt, giver det et strejf af en brunlig nuance.

Coconut Candles

Du kan normalt finde kokos duftende stearinlys overalt, hvor du normalt køber stearinlys. De er mest synlige i løbet af slutningen af ​​foråret og den tidlige sommer, når vejret bliver varmere, og folk tænker på strande og dovne eftermiddage.

Her er et par stearinlys selskaber, der tilbyder unikke tropiske kokos stearinlys.

Island Soap Company

Øen Soap Company er baseret i Hawaii, så du ville forvente nogle interessante, udsøgte duftende kokos stearinlys fra dem. De helt sikkert ikke skuffe! Coconut duftende stearinlys kommer i mange forskellige former og størrelser, herunder søjler og votives. En af de mest sjove ting, de gør, er Monkey Pod lys, som er meget duftende og præsenteres i en "abe pod", en skål, der er håndlavet fra Hawaii træ. Disse stearinlys er alle lavet af naturlige bivoks.

Scentsy

Scentsy stearinlys er unikke i, at de ikke kræver åben ild til at brænde. Lysene er faktisk voks barer med et lavt smeltepunkt, og "brænde" ved hjælp af en Scentsy warmer.Two af de mest populære dufte i Scentsy linie kokos baseret, kaldet Coconut citrongræs og kokos Palm. Sidstnævnte omfatter patchouli duft, som giver det en dyb, tung duft.

Realiseringen Tropical Coconut Candles

Hvis du er en lys maker eller ønsker at lære det grundlæggende om at gøre dine egne stearinlys, en tropisk kokosnød duft egner sig til mange forskellige stearinlys projekter.

For noget lidt anderledes, bruges reelle kokosnøddeskaller som beholder til dine lys. Alt du skal gøre er at skære en kokosnød i halve, og derefter skære ned siderne indtil du har en "skål" omkring to til tre inches høj. Sand ned kanterne, så de ikke er skarpe, og sand lidt væk fra selve bunden af ​​skålen, så den sidder fladt. Sørg for at du ikke tager for meget væk fra bunden selv, som du ikke ønsker at oprette et hul, hvor den varme stearin vil sive igennem. Tilføj en tabbed væge til midten af ​​skålen.

Smelt din valgte type voks og tilføje stearinlys farvestof, hvis det ønskes. Derefter tilsættes en tropisk kokosnød duft eller duft blanding, og hæld den duftende voks i kokos skåle. Lad voks hærde og sæt, og du er klar til at bruge dine stearinlys.

Kokosnøddeskaller også gøre store fyrfadslys lysestager, især hvis du kan finde kokos duftende fyrfadslys til sted inde.

Flygte til troperne at Home

Brug af tropiske kokos stearinlys inde i dit hjem kan give dig en lille smagsprøve på øerne uden faktisk at gå på ferie. Brug tropiske kokos stearinlys overalt i huset for at skabe en varm og indbydende duft.