Trimning Cat negle

Trimning Cat negle


Vores bopæl kat ekspert, Wendy Nan Rees, tilbyder rådgivning om trimning en kats negle.

Om trimning Kattens Nails

Vi kender alle hunde har brug for deres negle trimmes, men vidste du, at din kat har brug for også hans eller hendes negle trimmes? Ved du, hvordan at fortælle, når det er tid til at trimme din kats tånegle? Du kan skade din kat og ikke engang kender det.

Hvornår skal Trim

Tag et kig på din kats negle. Er neglene længe? Hvordan kan du fortælle? I modsætning til en hunds negle, som du måske høre at klikke på fliser eller trægulve i dit hus, skal du en kattens negle normalt ikke lave en klikkende lyd, som du måske høre, medmindre du er i en meget stille værelse. Her er et par gode måder at fortælle om din kats negle er for lange:

  • Er neglene at blive fanget i dit tøj eller strømper?
  • Kan du mærke sine negle, når han sidder i dit skød? Det føles som regel som din kat har ti nåle stikke ind under huden.
  • Må neglene blive fanget i andet ligesom tæpper?

Hvis svarene på nogen af ​​disse spørgsmål er ja, så neglene sandsynligvis nødt til at blive trimmet.

Hvorfor Clipping er nødvendig

Tillade din kats negle til at blive tilgroet kan være farligt for dit kæledyr. Uklippede negle kan vende tilbage på sig selv og punktere puder af din kats pote. Dette kan forårsage halthed, og endda forværre gigt, fordi din kats vægt ikke er fordelt korrekt på deres poter. Må ikke være selvtilfredse og regne den årlige dyrlæge tur til at gøre arbejdet, fordi din kats negle vil gøre en masse vokser mellem ture.

Hvis du mener at din kat ikke vil være i stand til at forsvare sig, fordi hans negle er blevet klippet, ikke narre dig selv. Lidt trim vil ikke forlade dit kæledyr helt forsvarsløse. Hvis du er bekymret over omkostningerne ved at gå til dyrlægen eller groomer oftere, er der en løsning; du kan skære din kats tånegle selv. Jeg er her for at fortælle dig hvordan.

Sådan Clip din kats tånegle

Conditioning din kat

Få din kat vant til at have sine fødder rørt. Det er bedst at træne ham på denne måde, når han stadig er en killing, men du kan også lære en ældre kat. Du skal bare nødt til at have en smule tålmodighed. Du skal være konsekvent om dette, fordi der virker bedst. Det bedste tidspunkt at gøre dette er, når din kat er afslappet, så i aften er et godt tidspunkt. Coax din kat til at sidde i skødet eller i nærheden og begynde uddannelse ved at røre hans fødder. Har katteurt (hvis over seks måneder), et stykke legetøj eller en godbid på hånden. Gør det til en positiv situation, for din kat. Brug masser af ros, og lade ham vide, at noget sjovt der vil ske. Sørg for at vise din kat den clipper hver gang du spiller med sine fødder.

Valg Dine Trimmere

Sørg for at købe et søm clipper, der er designet med din kat i tankerne. Der er flere typer til rådighed. Du kan få en clipper, der fungerer som en guillotine at skære søm, eller du kan få en clipper, der ligner en saks, men har et hak på en af ​​vingerne for toenail at sidde i. Du kan endda få et søm Clipper med en vagt på det, så behøver du ikke afskåret for meget søm på én gang.

Trimming Time

Kig nøje på din kats negle. Hvis de er hvid eller lys farvet, vil du være i stand til at se den vene, som er rød eller rosa. Hvis neglene er en mørk farve, det er lidt sværere at fortælle, hvor at klippe, men ikke umuligt, hvis du har meget godt lys.

Hvis du er bekymret over det, og du er ikke alene i dette, bare klippe ud de absolut spidsen af ​​neglene. Efter en uge venen vil begynde at aftage, og så kan du tage ud tip igen. Den vene vil holde vigende, og du kan holde klipning off bare tips hver uge, indtil neglen er kort nok til at passe dig. Denne måde, neglene vil ikke holde at blive fanget i dit tøj eller stofferne omkring huset.

Sørg også for at have en vis form for styptic pulver eller blyant rundt, hvis du skære for dybt og forårsage venen til at bløde. Der er flere mærker på markedet i disse dage, og du kan finde dem på ethvert pet levering butik. Blødningen normalt ser værre end det er, og det er derfor, du har styptic pulver på hånden til at gælde for snittet for at gøre det stoppe. Ja, det gør ondt, men det kun gør ondt i et par øjeblikke. dog vil din kats erindring om hændelsen vare meget længere, så det er bedre at være yderst forsigtig, så dette ikke sker i første omgang.

Hvis du stadig er bekymret for, hvordan at klippe din kats negle, har din dyrlæge eller groomer vise dig den bedste metode. Hvis du bruger penge med dyrlægen eller groomer, bør de være villige til at vise dig, hvordan du gør denne enkle opgave. Der er ingen mening i at gøre undskyldninger; klipning din kats negle er en af ​​de sundeste ting, du kan gøre for dit kæledyr, og det bør være en del af enhver kattens pleje rutine.

"Husk, at dyrene i dit liv er ikke bare dine kæledyr, de er dine venner" WNR

Tidligere Tips

  • Halloween farer for Felines
  • Kitten Indeslutning
  • Chesapeake s mættende Sardine Surprise
  • Kræsen Kitty Treat
  • Negative aspekter af declawing en kat
  • Nye Cat produkter