Trident Maple Bonsai Tree

Trident Maple Bonsai Tree
Brilliant falde farve.

Trident Maple bonsai-træ er et populært valg for bonsai entusiaster, fordi det reagerer godt på næsten enhver bonsai teknik. Øjenåbnende efterårsfarver fra orange til rød er en anden stor grund til bonsai elskere at vælge denne type træ. Selv om det er en holdbar træ, ordentlig pleje er stadig afgørende for succes i denne eller andre bonsai.

Grundlæggende pleje for Trident Maple Bonsai Tree

Vand

Trident Maple, også kendt som Acer buergerianum, er et løvfældende træ, der foretrækker fuld sol og veldrænet jord. Mere tørke tolerant end de fleste andre arter, som bonsai-træ er det stadig brug for regelmæssig vanding. I den varme sommer, kan det betyde vanding det dagligt. Om vinteren skal du vande det så ofte at undgå skader på rødderne fra frost.

Gødning

Unge træer har brug for en gødning med højt kvælstof, mens ældre træer har brug for mindre kvælstof for at producere de mindre blade og kontrolleret vækst, som foretrækkes i bonsai.

I løbet af vækstsæsonen Trident Maple bonsai-træ har brug for hyppig befrugtende; en gang om ugen for den første måned af ny vækst i foråret og derefter to gange om måneden efter det. Som efteråret nærmer, vil du ønsker at ændre din gødning til en, der er lavere i nitrogen og højere i fosfor for at hjælpe dit træ forberede sig på vinteren.

Omplantning og beskæring

Det bedste tidspunkt at omplante dine Trident Maple bonsai er i det tidlige forår, før det begynder at opløbet. Bør gives nye træer et år eller to at blive etableret før re-pottemuld. Efter dette, bør re-potning gøres om hver to til tre år. Når træet er blevet re-pottet, skal det opbevares på et køligt, skyggefuldt sted for omkring to weeks.Because dette træ vil vokse kraftigt lige før det knopper, foråret er også et godt tidspunkt for beskæring. Op til 65 procent af rødderne kan skæres tilbage til at passe sin nye pot uden at beskadige træet. Husk, at det er bedre at skære større rødder i stedet for de små feeder rødder.

Formering

Stiklinger indsamlet i det tidlige forår vil udrydde nemt at starte et nyt træ. Du kan også med held dyrke dette træ fra frø. Mens teknikker til dyrkning bonsai fra frø varierer lidt afhængigt med de arter af træet, Trident Maple vokser godt, når frøene får lov at spire naturligt.

I efteråret, simpelthen så frø udenfor i en lavvandet hul ca. en halv tomme dyb. Hvis du er usikker på levedygtighed dine frø, læg dem i en skål med varmt vand i ca. 24 timer. Gode ​​frø vil flyde, men ikke-levedygtige frø vil synke. Når plantet, vil dine frø spire i foråret.

Bladtab

På grund af sin strålende efterårsfarver, Trident Maple er en favorit på bonsai udstillinger. Udstillinger er ikke altid i efteråret, så det er en almindelig praksis at defoliate nogle bonsai træer til at skabe den ønskede effekt.

Det er vigtigt at bemærke, at bladtab er en stressor for dit træ, og det bør ikke ske, medmindre det er nødvendigt. Gode ​​grunde til bladtab inkluderer:

  • Transplantere uden for sæsonen
  • Et behov for mindre blade eller efterårsfarver under udstilling
  • Beskadigede eller bug-spist blade

Bladtab i det væsentlige, chokerer træet ind i en anden fjeder vækstcyklus. Hvis du har besluttet, at det er nødvendigt for dit træ, en fuld løvfald er afgørende for en Trident Maple. Delvis bladtab kan gøre alvorlig skade på dit træ.

Sådan defoliate en sund, veletableret træ du blot skåret væk bladene med en saks. Må ikke afbrød stilk, eller stængel, af bladet. Dette vil give stilk fortsat at yde de nødvendige næringsstoffer til træet som den genindvinder fra at blive NAALETAB.

En NAALETAB træ stadig tilstrækkelig belysning; det vil imidlertid ikke så meget vand, indtil det har okulerede igen. Fordi træet er nu bare, det er en fremragende tid for enhver beskæring der er nødvendig for at holde det i den rigtige form. Inden for tre til seks uger vil du begynde at se nye blade, som vil være mindre end de tidligere.

Flere oplysninger

Hvis du er nybegynder til kunsten at bonsai, er du nødt til at læse så meget som du kan om denne hobby. Nogle gode bøger til at overveje, omfatter:

  • The Secret Techniques af Bonsai
  • Bonsai School: The Complete Course i Care, Uddannelse & vedligeholdelse
  • Bonsai med japanske Maples