Tribal Lavere Tilbage Tatoveringer

Tribal Lavere Tilbage Tatoveringer


I løbet af de sidste par år, har stammefolk lavere tilbage tatoveringer igen været stigende i popularitet. Denne type tatovering har genereret en masse opmærksomhed og ikke alle af det er godt. Lavere Tilbage Tatoveringer betyder mere end konsekvenserne af at være en "mål" som anført i filmen Wedding Crashers.

Tribal Art Tatoveringer: Not Just Chic

De, som modtager tribal tatoveringer gør det, fordi de er indbegrebet af chic. De ser godt og er utrolig slående. Mænd og kvinder både nyde tribal kunst tatoveringer. Arbejdet bag tribal tatovering er meget dybere end udseende, da den er rodfæstet dybt i kulturer Polynesien og Sydøstasien.

Tribal tatoveringer er monokrom i naturen og blev skabt med kunstfærdige hånd teknikker og værktøjer. Tribal tatoveringer blev brugt til at skildre dem rejse i livet, som et middel til at psyke ud fjender i kamp eller har en religiøs betydning. Kunsten tribal tatoveringer er blevet fundet på mumier fra bronzealderen med tatoveringer over hele kroppen.

Popularitet af Tribal Lavere Tilbage Tatoveringer

Denne stil tatovering er mere populær blandt kvinder, da det fremhæver den naturlige kvindelige kurve og er typisk repræsentant for en seksualitet. Nogle mænd også få disse, men de er typisk en af ​​mange stykker beregnet til at fylde hele omfanget af ryggen. Populariteten af ​​lænden tatovering var skrumpet gennem årene, men har siden påbegyndt et comeback.

Lavere Tilbage Tatoveringer er normalt aflange og placeres vandret så designet falder naturligt langs krumning af ryggen. Det anses for at øge den kvindelige form, da det henleder opmærksomheden på området. Selvom betragtes som en forholdsvis ny stil tatovering har det eksisteret i hundreder af år, og faktisk har forbindelser til flere gamle religioner. Den nederste del af ryggen er værdsat af mange religioner som et opbevaringssted for åndelig energi. Samme idé er fundet inden for chi kraft og meridian felter talte om i østlige kulturer. Yoga er også en fortaler i teorien om energi, der findes i den nedre del af ryggen og tatovering i dette område var tænkt som en måde at frigive denne oplagret energi, for at udnytte den.

Der er flere årsager, der gør lænden et stykke af prime fast ejendom til at få en tatovering:

  1. Hvis den person, der tatoveret er åndelig så området vil have stærkere betydning
  2. Den nederste del af ryggen byder på masser af plads til at arbejde med, så selv en relativt lille person kan stadig få en stor tatovering
  3. Den nederste del af ryggen er stadig forholdsvis ensartet i størrelse og form gennem alder og let vægt udsving gør det til et ideelt sted for en varig tatovering
  4. En tatovering på lænden kan skjules let ved at bære bukser og en skjorte

Med hver god grund til at få en lavere tilbage tatovering er der altid grund til at ikke få en tatovering på lænden:

  1. Den nederste del af ryggen kan være utroligt smertefuldt at få tatoveret og stammefolk lavere tilbage tatoveringer tendens til at være temmelig stor ikke nævne tyk og fyldt med sort, hvilket gør oplevelsen forlænget
  2. Tatovering i lænden er overdrevet og er ikke længere unikt eller trendy
  3. Negative konnotationer tendens til at hvirvle omkring denne form for tatovering nicknaming det "tramp stempel" gøre det til at lyde beskidt

På trods af den mulige negativitet forening med en lavere ryg tatovering bør du få noget, du kan lide og kan være stolt af, og hvis det sker for at være på den nederste del af ryggen, så må det være. Den nederste del af ryggen tatovering kan gøre en anden stærk viser som kunstværk, og der er forskellige stilarter, du kan anvende for at gøre udseendet unik.

Prøv at bruge keltiske mønstre, især hund eller kat og kombinere det med tribal stil arbejde. Asiatisk kunst, ligesom drager, kan også fusioneres ind i tribal mønster. I stedet for den normale aflange mønster hvorfor ikke prøve noget cirkulære i stedet:

Tribal Lavere Tilbage Tatoveringer

Tribal Lavere Tilbage Tatoveringer