Tre tips til at vælge en Dame Interview Suit

Tre tips til at vælge en Dame Interview Suit

Du bliver nødt til at investere i mindst én god samtale trop, hvis du er i gang med at kigge efter en professionel job. Vælge passende tøj til jobsamtaler er en vigtig del af jobsøgningsprocessen. Interviewet outfit, du vælger kan have en betydelig indvirkning på det samlede indtryk, du foretager på ansætte ledere.

Tre Interview Suit Shopping tips til kvinder

1. ikke udsætter

Må ikke vente, indtil du har en samtale planlagt til at starte shopping for passende påklædning. At finde den rigtige kulør til en pris du har råd kan tage lidt tid, så begynde at lede efter en det øjeblik du beslutter, at det er tid til at begynde at søge nyt arbejde. Hvis du nøle, kan du finde dig selv at skulle gøre en sidste minut, alléen køb af en dragt, der er ikke helt rigtigt, og at du vil sandsynligvis aldrig bære igen.

2. Fokus på korrekt montering

Den smukkeste kulør i verden vil ikke være et aktiv for din jobsamtale indsats, hvis det ikke passer ordentligt. Må ikke købe et interview dragt, der er en smule for stram i håb om at tabe sig, fordi en dragt, der er for stram vil gøre dig mere ubehageligt i en allerede stressende situation, og kan sende et forkert signal til interviewere. Når du vælger en dragt, så sørg sømmene falder ordentligt, at man kan bevæge sig frit, og at du ikke behøver at kæmpe med nogen af ​​fastgørelseselementer på jakke eller nederdel.

Vær opmærksom på, at købe en dragt, der er for stor, kan være lige så meget af et problem som at købe en, der er for lille, da overdimensionerede tøj ser sjusket og har tendens til at føje år og pounds til bæreren.

3. Lav Sæson-Neutral Selections

Vælg et sæt tøj, der giver mulighed for maksimal alsidighed til at få mest ud af dit budget. Sørg for, at dragten kan bæres til samtaler - og andre forretningsmæssige situationer - året rundt. Hvis du vælger en uld kulør, for eksempel, vil du kun være i stand til at bære det om vinteren. Hvis du vælger en linned kulør, vil det kun være hensigtsmæssigt i sommermånederne. Det giver mere mening at vælge en medium-vægt dragt, som du vil være i stand til at bære enhver tid af året.

Find din ideelle interview Suit

Mens disse er ikke de eneste vigtige faktorer at overveje, når shopping for jobsamtale påklædning, de er vigtige overvejelser, der kan hjælpe med at sikre, at du gør et klogt valg. Anvend disse grundlæggende tips, mens du er ude og du har et forspring på at indsnævre tilgængelige valg til at vælge din ideelle interview outfit.