Tre grunde ikke at medtage et mål på dit cv

Tre grunde ikke at medtage et mål på dit cv

Skulle du medtage et mål på dit cv? Mens genoptage objektive udsagn engang blev betragtet som nødvendig, er der ikke længere enighed om dette emne. Mens nogle karriere eksperter stadig ind for at medtage dette afsnit om et CV, andre føler, at det ikke er nødvendigt, og kan nogle gange endda være skadelig.

Tre Argumenter imod efter en objektiv erklæring

Her er et par af de mest almindelige argumenter mod genoptage mål for dig at overveje.

1. kan føre til udelukkelse fra Behandling

Specifikke mål kan være et punkt på udstødelse. Hvis du har et specifikt mål, som en, der hedder, at du søger en stilling som administrativ professionel, kan hverve ikke overveje dig til job med titler som kontorassistent eller dokumentbehandling specialist, selvom du kan omfattes af disse positioner.

2. Hyppige opdateringer tidskrævende

Hvis du inkludere et specifikt mål, skal den skiftes ofte for at matche forskellige positioner, som du ansøger om. Den tid, du bruger på at opdatere denne del af dit cv kunne være bedre brugt at søge efter job fører eller opbygge dit professionelle netværk.

3. spilde plads, der kunne udnyttes bedre

Da det er bedst at holde genoptager til en enkelt side, er karriere mål ofte ses som spild af plads. I stedet for specifikt angiver en bestemt type job, du vil, kan det være bedre at bruge plads til at formidle yderligere oplysninger om dine evner.

Skal du medtage et mål på dit cv?

Beslutning om, hvorvidt eller ikke at medtage en objektiv redegørelse på dit cv er en personlig beslutning, som du bliver nødt til at gøre for dig selv. Du ønsker måske at læse Brug Genoptag mål effektivt inden der træffes en endelig beslutning.