Tre forfremmelsesordningerne Forslag til det nye år

Tre forfremmelsesordningerne Forslag til det nye år

Er du klar til at begynde at fremme i din karriere? Hvis du er begyndt at lægge grunden til en succesfuld karriere i dit valgte erhverv, det bare kunne være tid til at begynde at forberede dig selv til at udnytte beskæftigelsesmuligheder højere niveau. Hvis en af ​​dine nytårsforsætter er at forberede karriere, vil du sandsynligvis finde disse forslag til at være ganske nyttigt.

Ønsker du at fremme din karriere?

1. arbejde hen imod en industri-anerkendt certificering

En af de bedste måder at forberede dig selv for avancement muligheder er at tjene en anerkendt professionel certificering i dit valgte erhverv. For eksempel, hvis du er en projektleder, begynde at arbejde hen imod din PMP legitimationsoplysninger; der er lignende programmer i de fleste erhverv. Find ud af, hvad der er involveret i at tjene de mest eftertragtede certificering legitimationsoplysninger på dit område og gøre en forpligtelse til at begynde at forberede enten på egen hånd eller gennem en organiseret studiegruppe af andre fagfolk.

2. Lær en ny færdighed

Tag et ærligt blik på dine styrker og svagheder i forhold til karriere-relaterede færdigheder og gøre en indsats for at begynde at tilegne sig den viden, du har brug for at komme videre i dit område. For eksempel, jo højere du går i dit erhverv, jo mere sandsynligt er det, at du bliver nødt til at have stærke offentlige retoriske evner. Er dette er et område af svaghed for dig, tilmelde dig i faglig udvikling kurser om emnet, deltage i en Toastmasters gruppe eller begynde at arbejde med en karriere coach, der kan hjælpe dig med at forbedre dine færdigheder.

3. Søg en Mentor

Se dig omkring dine kontakter på arbejdet eller i dit professionelle netværk til at identificere en person, der kan være villige til at fungere som mentor for dig. Fagfolk, der har opnået et højt niveau af avancement er ofte villige til at hjælpe andre, der er klar til at vokse. Din virksomhed kan endda have en formel mentorskab program; Spørg din chef eller repræsentant menneskelige ressourcer for at finde ud af, om dette er en mulighed.

Lægge grunden til succes

Ved at vælge og følge op med en eller flere af disse forfremmelsesordningerne forberedelse forslag, vil du være at spille en proaktiv rolle i lægge grunden til succes i din egen karriere. Hvilken bedre måde at starte et nyt år?