Tre Fordele ved firmalogo shirts til medarbejdere

Tre Fordele ved firmalogo shirts til medarbejdere


Dit logo her

Forudsat dine medarbejdere med virksomhedens skjorter til at bære - uanset om de bruger dem til eller fra jobbet - kan tilbyde mange fordele for din virksomhed og dens medarbejdere.

1. Opret en Corporate Identity

Hvis din arbejdsplads er en afslappet en, kan det give mening for dig at yde arbejdstagerne en virksomhed logo shirts, som de kan bære på arbejde. Nogle virksomheder kræver medarbejdere til at bære disse skjorter som uniformer, mens andre blot gøre dem tilgængelige som ekstraudstyr. En af mine venner arbejdede for en bank, der ville tillade medarbejderne at bære jeans om fredagen - men kun hvis toppen var et firmalogo skjorte. Næsten hver medarbejder udnyttede denne mulighed. Arbejdspladsen fordele fra moralen løft af en afslappet hverdag og selskabet var i stand til at sikre, at afslappet fredag ​​ikke bliver for afslappet. Plus, hver fredag, medarbejderne blev walking billboards for deres bank!

2. skabe en følelse af Affiliation

Når medarbejderne slid skjorter uden arbejde, at funktionen deres arbejdsgiver logo og / eller en beslægtet design, kan der hjælpe med at opbygge en stærk følelse af tilknytning til organisationen. Derfor er mange virksomheder giver nye medarbejdere med virksomhedens logo skjorter under orientering session, selv om de ikke er en arbejdsplads ensartet krav. Company shirts give de ansatte - og dem omkring dem - med en visuel påmindelse om, at de er en del af en større organisation, styrke en følelse af tilhørsforhold. Nøglen er dog, at sikre arbejdere med kvalitet, attraktive skjorter, som de gerne vil have på og at de vil være stolte af at blive set i.

3. Styrke Hold Identity

Med den stigende popularitet af shirt virksomheder, der gør det nemt at udskrive små mængder af skjorter i brugerdefinerede designs, kunne du have de forskellige teams i din organisation designe deres egne skjorter til at bære. Dette kan være en stor teambuilding aktivitet, da hvert hold kunne komme med sit eget slogan, mission statement eller visuelt symbol, der repræsenterer koncernens identitet at have trykt på en skjorte, sammen med virksomhedens logo eller anden branding besked. Processen med at skabe holdet shirts er en stor gruppe aktivitet, og iført det færdige produkt er med til at opbygge en stærk følelse af holdet identitet. Virksomheder som Spreadshirt og CafePress er store muligheder for fleksibelt design og print uden minimum ordrer.