Tre Almindelige Genoptag problemer skal undgås

Tre Almindelige Genoptag problemer skal undgås

Er du i gang med at skrive eller opdatere dit cv? Det er vigtigt at lære om nogle af de mest almindelige genoptage skriftligt fejl, så du kan undgå dem. Her er fælles genoptage problemer, som du skal være sikker på at undgå, når du opretter din egen cv.

Genoptag Skrivning Fejl skal undgås

  • Skrivning i første eller anden person,: Undgå at bruge første og anden person, anspændt, når du skriver dit CV. Korrekturlæst dokumentet omhyggeligt og sørg for at du ikke bruger "I", "mig", "min", "mine", "du" eller "din" i dokumentet. Brug objektive, tredjepart prosa til at formidle dine færdigheder.
  • For meget tekst: Arbejdsgivere typisk skimme over genoptager at beslutte hvem de skal ringe på for interviews. Hvis dit CV er for ordrige, eller har for meget tekst stuvet på en side, vil det være svært at læse og dermed sandsynligvis ikke at blive valgt. Vær så kortfattet som muligt, og sørg for, at dit cv er formateret på en let skimmable måde.
  • Svært at følge rækkefølge: Præsenter din uddannelse og arbejde historie i omvendt kronologisk rækkefølge, så en klar progression af din baggrund transporteres via dokumentet. Det betyder, at du skal starte med din seneste studieprogram eller position, og en liste over de andre for, slutter med den, der fandt sted den længste tid siden.

Craft en vindende Genoptag

Undgå den fælles genoptage skriftligt fejl er beskrevet her, vil hjælpe med at sikre, at dit CV er en, arbejdsgiverne er villige til at overveje. Hvis du vil vide mere om genoptage skriftligt, se gratis prøve genoptages. Sørg for at få en anden til at kritisere dit CV, før du færdiggør den, og korrekturlæst omhyggeligt før du indsender til en arbejdsgiver.