Travel Group: Hvordan man Tips

Hvis det er tirsdag, skal dette være Belgien. WOW! De fleste af os har haft gruppe rejseerfaringer fra Brownie lejre til hockey holdet rejser. Måske har du brugt en måned i en turistbus med halvtreds flagrende blå hår og ægtemænd i fuld Clevelands (hvide sko, hvide bælte), eller, på et krydstogt, med tusind andre. Som du tænker tilbage, skal dine minder gnist mindst et par glade oplevelser. Måske, den dag i dag, er du stadig venner med nogle af de fremmede, du mødte i gruppen. Men dybt nede i memory lane, skal du have nogle rejseerfaringer, der fortjener kun delete-tasten. Hvordan kan vi undgå de negativer og låsen på vinderne? På den anden side, er der nogle mennesker, du kan bare ikke undgå at rejse med. Hhhhmmm. Hvornår er den næste familie krydstogt med mor- og far-in-law? Med omhyggelig planlægning, kan du øge den positive og sandsynligvis ophæve mange af de negative aspekter, der går med grupperejser.

Trin 1

Afklar dine mål. Hvis dit mål er at give din mor, moster, bedsteforældre en ferie, gennemgå dine erfaringer med dem og planlægger at undgå de aktiviteter, som du finder irriterende. Smile. Hvis du er med venner, det er gruppe tid, så selvom du stadig ønsker at søge i butikken, passer ind i gruppen. Kom tilbage en anden gang på egen hånd.

Trin 2

Aftal rejseplanen. Gå over din rejseplan og se om du er tilfreds. Hvis der er andre steder, du måske ønsker at se, og andre ting, du måske ønsker at gøre, så sørg for du præsentere dette tydeligt til gruppen. Du kan tage tid ud en dag og ikke gå med dem til et sted, du allerede har set. Gå på opdagelse i. Må ikke insistere på, at de ændrer du. Men hvis målet er at være sammen med gruppen for at dele oplevelsen, så knappen op og passe ind.

Trin 3

Være fleksible. Selv hvis du har aftalt på ruten, forstå, at med grupper, kan mange ting ske. Der vil være ændringer, du har brug for at rumme. Bliver turen grump er ikke dit mål. Hvis det bliver for meget for dig, hvile. Tage tid ud. Du kan bare blive sat på dit hotelværelse og tilbage ud af formiddagen tidsplan. Der er andre muligheder for at administrere din udmattelse. Må ikke dumpe det på de andre.

Trin 4

Vær punktlig. Medmindre du ikke kan virkelig hjælpe det, være på tid. Bed om en wake up call. Være der tidligt til morgenmad, så du nemt finde et bord, du kan lide, og maden er ikke blevet hærget. Du kan også vælge din plads i bussen eller båden. Desuden får du at være på tidsplanen. Vær opmærksom på den tid, og placeringen af ​​mødested, når du er ude på egen hånd. Må ikke komme ind i vane med at lade fyrre andre mennesker vente på dig, fordi du bare måtte købe, at chokolade og nyde din kop kaffe eller bare har brug for at være centrum for opmærksomhed. Dette omfatter også foring op så hurtigt som muligt for din check-in eller check ud af hoteller. Når du er punktlig, er chancerne du ikke blive fanget i lange linjer og grumpy personale.

Trin 5

Planlæg individuel tid. Når du er på et krydstogt, eller i en by, beslutter at gå ud på egen hånd og bare mødes banden til middag. Hver enkelt kan gå og nyde, hvad de ønsker at gøre, og ikke vente på hinanden for at afslutte, hvad business de har. Det er lidt vanskeligt, hvis du har en tidsplan at følge som i en bus tour. Men selv i disse dem, kan du holde fri. De giver dig normalt en time fri til at browse rundt. Der er masser af andre folk til at tale med, så du ikke sidder fast med de ubehagelige dem eller dem, du ikke bryder sig om.

Trin 6

Vær positiv, eller rejse alene. Når du beslutter dig for at rejse i en gruppe, efterlader din negative bagage. Hvis du ikke kan gøre dette, ikke rejser med en gruppe. Du har forpligtet dig til at være med en gruppe, så du skal finpudse dine sociale færdigheder og bidrage til koncernens positive kvotient. Og hvis du er en af ​​dem, der kun ser tingene til at klage over, for himlens skyld, blive hjemme eller gå solo. Der er ikke noget mere ubehageligt end en person forkroebling om løst og fast og siger hele tiden, "Man skulle have troet .... bla, bla, bla." Hvis du er en af ​​disse, rejser solo, så du ikke påvirke nogen.

Trin 7

Gå ud af din måde at hjælpe. Der er altid kufferter, der skal transporteres, billeder, der skal tages, mennesker, der er genert til at tale eller ikke er i stand til at tale sproget. Giv mere end din andel til gruppen, og glem ikke, nyd dig selv. Jo mere du giver, jo mere vil komme tilbage.

Erfaringer altid synes at udvide, når delt. Prøv at gå solo og tale med dig selv, når du er i ærefrygt for en visning foran dig. Tal om en ensom ekko! Så hvis grupperejser er svaret, sortere din holdning og få en individuel plan på plads, inden du går.