Transformator Kjoler

Transformator Kjoler
Enhver kvinde i sit liv sandsynligvis kommer på tværs af en situation, når hun skal gå til en dato lige efter arbejde. Ifølge resultaterne af et spørgeskema, skal du 42% af kvinderne ikke ønsker at gå på en date iført kontor tøj. Over halvdelen af ​​de adspurgte damer indrømmede gør nogle shopping under frokost, så de kan se godt ud i aften på den dato. Designere skabt kjoler, som nemt kan ændre dit look, afhængigt af situationen, og selv omdanne fra en streng kontor variant i en sexet dato outfit.

Arbejdet med at Flirt Dress af Tansy Hamley

En af transformer kjoler blev skabt af Tansy Hamley. Den modtog spændende navn "Arbejde til at flirte kjole". Det er syet på en særlig måde. Alt det tager for en transformation kan finde sted er rullende op ærmerne og halsen skåret, så de røde mellemværker bliver godt set. Den nederste del af kjolen kan rulles op og derefter kjolen bliver til en mini-nederdel med en sexet slids.

Transformator Kjoler

Transformer Dress af Bonnie Lau

Bonnie Lau også designet en god leder transformer kjole. Afhængigt af dit humør kan du vælge ethvert look kun bruge det. Denne kjole kan også bæres som en nederdel. Her er et eksempel med en hvid transformer kjole, men der er flere farver af det.

Transformator Kjoler

7-in-1 Transformer Dress af Victorias Secret

En anden stor idé om en transformer kjole er skabt af Victorias Secret. Det er en jersey kjole, som kan bæres i 7 forskellige måder. Det er umuligt at ændre længden af ​​kjolen, men det ser temmelig denne måde også. Victorias Secret også designet andre dejlig transformer kjoler i forskellige farver.

Transformator Kjoler

Designere mener, at en kjole som dem der er beskrevet her, vil være i høj efterspørgsel, da de nyskabelser gør det meget lettere for kvinder at vælge, hvad til at bære for en dato. Lad os håbe, at der i fremtiden vil der være mange flere design af transformer kjoler, som ville passe forskellige livssituationer.